2009 Kasm Anneleri

nan sen sandalyeyi daha yeni almadınmıı ne çabuk sıkıldı gıı
benimki daa geçen hafta baktı 39. haftadayım

yemeğimi yedimm
şu zencefilli ıhlamuru kaynatiim de içem baariii

öğlen ütüleri bitirdim uyudum şimdide yemek yapacam biraz takılayım ddim size zaman daralıyor ezanda okunur şimdi namaz vakti

Benim sata göre 25 günüm var.Özel hastane mi canım senin hastane
evet cnm özelde yapçam inş dr özelde senin özel mi ?

kız delüü ne değiştirip duruyon nevresim:)
ben sancım da tutsa değiştirip gidiverim diyom hemen sancılanır sancılanmaz pırt die doğuramıcaz kız aceleye ne gerek var diyom sezercik olcak sak daha kolay zaten saat belli herbişey belliiiii
he ben de çorba yapçam ama uydurmasyon olcak kız benm bloga bak orda bi domatesli şehriye çorbası var pratik bi de lezzetli dene istersen
ben bide sütlü şehriye çorbası çok yapıyom kociş bayılıyo
bugün de ıspanak çorbası istedi beyfendi sabah giderken neymiş ablası yaparmış da güzel olurmuş uydurup yapçam şimciiii

selam kizlar gecmise dalmadim hic.. nasilsiniz varmi doguran? dilmuh destina duruyolarmi haala?opuyorumnanaktan

yok canım devlet.Aslında özel hastaneye gitmiştik ordaki doktorda aradığında bulunmuyordu zaten bi tane özel hastane var 1 tanede kadın doğum uzmanı hastanede...

kız itek,
benm hast.den kağıt verdilerdi orda da bi pijama bi gecelik diye yazıyodu
ama acaba geceliği doğuma girerken mi giyiyoz onlar bize ameliyatlarda kullanılan o yeşil önlüklerden giydirmiyo mu kızzzzz
valla bizim hast.normal gecelik giydim doğuma girerken ama her hast.aynı olmuyor
ben çıkıyorum kızlar.. iyi akşamlar hepinize....
hadi byy canım
nan sen sandalyeyi daha yeni almadınmıı ne çabuk sıkıldı gıı

benimki daa geçen hafta baktı 39. haftadayım

yemeğimi yedimm
şu zencefilli ıhlamuru kaynatiim de içem baariii
kız yemekten sıkılınca başlıyor ayaklanmaya çıkıyor tepsinin üzerine oturuyor birazda orda yiyor beyfendi:roflol:
selam kizlar gecmise dalmadim hic.. nasilsiniz varmi doguran? dilmuh destina duruyolarmi haala?opuyorumnanaktan

tuğba-şeker nazlıııı haa birde topik açmış real queen o da doğum yapmış
dilmuh daha doğuramadıkaydirigubbakcemile3
destnadan benimde haberim yok kısaca özetledim yanii ayşeciim

neyse kızlar ben kaçıyım oğluşumu yedirdim kociş gelir birazdan kaynanacuğa gideceğiz

benim beş aylıkken kanamam oldu.Özelinden de aradık ulaşamadık.Panik olduk .Allahtan başka bi doktorun numarasınıda almıştık hemen ona ulaştık .Sonrada bi daha özel hastaneye gitmedik...

aaa reaoquenden haberim yoktu bakkk
ben direk bizim topiğe daldıydım oyyyy
ayy normal gecelik mi giyiliyo acep
sorsam da bilmiyo bu hemşirler bi şeyy

cnm hoşgeldin onlar duruyo da başka süprizler var
tuğba şeker doğurmuş bi deeee

hmm olsun dogum olsunda kim yaparsa yapsin.. Allah anali babali büyütsün insallah..

selam İyi yapmışsın dalınca çıkılmıyor herhalde doğuran yok....Dilmuh doğurmadı da diğerlerini bilmiyom.

valla ya dalmiim diyorum ama merakta ediyorum ne konustunuz diye..

oyy masallah bizden baska herkes dogurmus.. hepsinin gözü aydin olsun.. anali babali büyüsünler insallah..

ben bugün cok yoruldum.. sabah yeni bi market acilmis oraya gittik yengemle millet kapis kiran etti o kadar kalabaliktiki göbegimi tuta tuta yürüdüm.. stantlar vardi bide denemelik biseyler ikram ediyorlardi.. beni karni burnunda gören habire ikramda bulundu.. cok komikti..hatta bazi alman müsteriler bile stanttan alip bana getiriyorlardi..
amma velakin yine dogramadim.. biraz ütü yaptim simdi yemek yaptim.. anca oturdum valla.. cok yorulmusum.. yatipta uyusam dogurana kadar uyanmasam..kaydirigubbakcemile3

benim beş aylıkken kanamam oldu.Özelinden de aradık ulaşamadık.Panik olduk .Allahtan başka bi doktorun numarasınıda almıştık hemen ona ulaştık .Sonrada bi daha özel hastaneye gitmedik...

ohaaa öyle kadındoğumcu mu olur yaaaa
benm dr ne zaman olursa olsun ara için rahat etmedimi sor diyo emme ben çekiniyom aramıyorm nerdeyse dövcek beni aramıyom die:)
öyleyse gitmeyin hiç ona yaaa

Burdaki doktor 6 da hastaneden çıkıyor.Benim kanamam da tam o saatlere yakın oldu.Bi de eşimin eve gelmesini bekledim derken bizim doktor yok oldu.Gidenler memnun ama benim hastalığım zamansız oldu ...herhalde..

Şimdiki doktorumdan memnunum ama bu seferde hastanede çalışan ebe hemşire nasıl bilmiyorum.Bazen saatlerine denk geliyor herhalde terslenip duruyorlar ....Ya da bi suratsızlık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…