ben çıkıyorum kızlar.. iyi akşamlar hepinize....
nan sen sandalyeyi daha yeni almadınmıı ne çabuk sıkıldı gıısağol teyzesi ama artık sandalyesinde durmuyor yaramaz yemeği tepsisinin üzerine oturup yiyor:roflol::roflol::roflol:
korkma canım 3.5 geçmez zannetmiyorum hatta usgnin yanılma payıd var inş.seni zora sokmadan gelir bıdığın
benimki daa geçen hafta baktı 39. haftadayımkızlar merhaba maşallah sizin doğumlar yaklaşmış darısı bizlere...(2010 şubat anneleri)
ya bişi sorcam...doktorlar çatı muayenesini ne zaman yaptı yada ne biliyim 7,-8, aylarda alttan baktımı doğumun nasıl olcanı söylemek için????
allah hayırla kurtarsın hepinizi
aaa gözün aydın canım sendemi doğurdun ne güzelŞeniz
allah analı babalı büyütsün,sağlık versin inşallah..darısı başımıza
olabiliyo canım ani ağrı,sancı,kasılma bilumum şeyler:bbo:
bende öldüm kız,ütü yaptım baya,biyandan kuruyo biyandan nevresimler yıkanıyo daha onlar kuruyup ütülencek offff.
bikaç güne bi nevresim değiştiriyom temiz olsun doğuma giderim filan diye ama canım çıktı artık bee:bbo:
yemeğim yok,evde bişeyde yook,haftasonu kociş yurtdışındadı yapamadık alışveriş..bana çorba söyleyin kız ne yapem:uhm::uhm:dün sebzeli mercimek çorbası yapmıştım bitti oda:uhm:
evet cnm özelde yapçam inş dr özelde senin özel mi ?Benim sata göre 25 günüm var.Özel hastane mi canım senin hastane
kız delüü ne değiştirip duruyon nevresim:)bikaç güne bi nevresim değiştiriyom temiz olsun doğuma giderim filan diye ama canım çıktı artık bee:bbo:
yemeğim yok,evde bişeyde yook,haftasonu kociş yurtdışındadı yapamadık alışveriş..bana çorba söyleyin kız ne yapem:uhm::uhm:dün sebzeli mercimek çorbası yapmıştım bitti oda:uhm:
selam kizlar gecmise dalmadim hic.. nasilsiniz varmi doguran? dilmuh destina duruyolarmi haala?opuyorumnanaktan
selam kizlar gecmise dalmadim hic.. nasilsiniz varmi doguran? dilmuh destina duruyolarmi haala?opuyorumnanaktan
valla bizim hast.normal gecelik giydim doğuma girerken ama her hast.aynı olmuyorkız itek,
benm hast.den kağıt verdilerdi orda da bi pijama bi gecelik diye yazıyodu
ama acaba geceliği doğuma girerken mi giyiyoz onlar bize ameliyatlarda kullanılan o yeşil önlüklerden giydirmiyo mu kızzzzz
hadi byy canımben çıkıyorum kızlar.. iyi akşamlar hepinize....
kız yemekten sıkılınca başlıyor ayaklanmaya çıkıyor tepsinin üzerine oturuyor birazda orda yiyor beyfendi:roflol:nan sen sandalyeyi daha yeni almadınmıı ne çabuk sıkıldı gıı
benimki daa geçen hafta baktı 39. haftadayım
yemeğimi yedimm
şu zencefilli ıhlamuru kaynatiim de içem baariii
yok canım devlet.Aslında özel hastaneye gitmiştik ordaki doktorda aradığında bulunmuyordu zaten bi tane özel hastane var 1 tanede kadın doğum uzmanı hastanede...
valla bizim hast.normal gecelik giydim doğuma girerken ama her hast.aynı olmuyor
tuğba-şeker nazlıııı haa birde topik açmış real queen o da doğum yapmış
dilmuh daha doğuramadıkaydirigubbakcemile3
destnadan benimde haberim yok kısaca özetledim yanii ayşeciim
cnm hoşgeldin onlar duruyo da başka süprizler var
tuğba şeker doğurmuş bi deeee
selam İyi yapmışsın dalınca çıkılmıyor herhalde doğuran yok....Dilmuh doğurmadı da diğerlerini bilmiyom.
valla bizim hast.normal gecelik giydim doğuma girerken ama her hast.aynı olmuyor
hadi byy canım
kız yemekten sıkılınca başlıyor ayaklanmaya çıkıyor tepsinin üzerine oturuyor birazda orda yiyor beyfendi:roflol:
tuğba-şeker nazlıııı haa birde topik açmış real queen o da doğum yapmış
dilmuh daha doğuramadıkaydirigubbakcemile3
destnadan benimde haberim yok kısaca özetledim yanii ayşeciim
benim beş aylıkken kanamam oldu.Özelinden de aradık ulaşamadık.Panik olduk .Allahtan başka bi doktorun numarasınıda almıştık hemen ona ulaştık .Sonrada bi daha özel hastaneye gitmedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?