en güzelini yapmışsın kız işte bende enes ilk bebek diye çok gereksiz şeyler almışım şimdi çoğunlukla onları kullanacağımyani birazdaha zaman tanıyolar dahada sık çağırdıkları olacak hayırlısı olsun valla
ya bana zararı yok öle hakkını yemiyorum canım sadece bo konuşmak var herşeye karışır aman zararsızında benimki ama dayanılmayacak gibi eşimle dertleşiyom annen şöle böle dayanamıyom yoksa birine anlatmam lazım diyom ele anlatacağıma eşime anlatayım bide kendi anam bilir benim annem bir melek eşimde diyo kanatları olmayan kendi anasının yokyakaydirigubbakcemile3:roflol:
ben öle masraf yapanlardan değilim valla yatağı hazır hastane çantamız bebeğiminde benimde çamaşırları bu kadar yaniiii pedleri felan özle bişiy yapmadık yani bütçeye göre davrandık napalım buna şükür
itekcim onlar rahat doğurtmayı düşünüyolar bizi değil canımya rahat çıksında kurtulalım diyolar bencekaydirigubbakcemile3:roflol:alkisalkisalkis
anaam benim de belim kopiiiiayyyyyyy hiç bi iş yapmadım yaa bi kocaya kafaltı hazırladım kafaltı masasını topladım lütuf ettim yane delikafadulden
yapmicam bişe hoff yatcam işte böön :umursamaz:
bi yemek yapacum menuyu hazırladım kafamda 5 gibi yemeği yapmaya kalkarunnn daha 2 saat yatıştayımmm kaydirigubbakcemile2
ooh ne güzeeelişyerinden sevk aldım babam götürüp getirdi saolsun ay anaaamm artık valla hiç dışarı çıkcak gibi deelim haa karnım hemen daş kesiliyy arabaya binince haa akannehir
yarın dr a gitcemmmmm miniğimi bi görimmm yavru zuzummmm iidir işallahh bi hasret giderek minnoşumlannnnn opuyorumnanaktan
slm canım hoşgeldin
ohh ne güsel bende bu hafta oğluşumu görmeye gideceğim dr.amcamızlada son rötüjleri konuşam bakam:roflol::roflol:
evet öyle söylüyorlar eğer oğluşum 5 gün daha gecikseydi suni sancı verilecekti ama o annesini üzmedi
kızlar wannabaybden ses yok haberi olan var mı:uhm:
kızlar merhaba maşallah sizin doğumlar yaklaşmış darısı bizlere...(2010 şubat anneleri)
ya bişi sorcam...doktorlar çatı muayenesini ne zaman yaptı yada ne biliyim 7,-8, aylarda alttan baktımı doğumun nasıl olcanı söylemek için????
allah hayırla kurtarsın hepinizi
kızlar merhaba maşallah sizin doğumlar yaklaşmış darısı bizlere...(2010 şubat anneleri)
ya bişi sorcam...doktorlar çatı muayenesini ne zaman yaptı yada ne biliyim 7,-8, aylarda alttan baktımı doğumun nasıl olcanı söylemek için????
allah hayırla kurtarsın hepinizi
bende ucuz bi şey bulmaya çalışıyorum ama nerden alacağımı bilmiyom galiba....
olmadı çarşıdan al kızbende ucuz bi şey bulmaya çalışıyorum ama nerden alacağımı bilmiyom galiba....
Senin kaç günün var canım ..he bende geçen hafta aldım daha ancaaaa nerdeyse doğurcam ay:))
aman en bulduysam aldım güzelmiş deilmiş bakmadım heççç
sağlıcakla alırsın bebişini kucağın ainş.benim dr.hiç yapmadı ama çoğu arkadaşınkini son ay yaptı
cnm selam benm dr iki hafta sonra bakacak 38. haftadan itibaren bakıyorlar sanırım
ama belli olmuyormuş
bazıları sancılar başlayınca bakıyomuş
bazıları bebeğin kilosuna göre davranıyo hiç normal demeden direk sez.a alıyormuş
her doktorun tarzı farklı
bizim kızlardan birinin dr her gidişinde alttan da bakıyor:)
darısı sizin de bşınıza bizim arkadaşlar doğuruyor teker teker:)
pazarlar falan yok mu canım orada ancak oradan bulabilirsin yoksa mağazalarda çok pahalı gecelik türü şeyler
bende 10 liraya almıştım bi önceki doğumumda giydim birde şimdi giyeceğim inş.bir daha giymem:Saruboceq::roflol::roflol:
anladım canım çok tşk ederim...
ayy inş sizler kucanıza alın sıra bizlere gelsin...
kız itek,
benm hast.den kağıt verdilerdi orda da bi pijama bi gecelik diye yazıyodu
ama acaba geceliği doğuma girerken mi giyiyoz onlar bize ameliyatlarda kullanılan o yeşil önlüklerden giydirmiyo mu kızzzzz
aaa gözün aydın canım sendemi doğurdun ne güzelŞenizselam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
olabiliyo canım ani ağrı,sancı,kasılma bilumum şeyler:bbo:slm kızlar nasılsınız ayyyyy dün akşam çok fena kasığıma ağrı girdi doğuruyom zannettim kocama ilacı hazırlattımda içtim valla kasılmalarımda oldu ama ilk defa böle kasık ağrım oldukafamçokkarıştı
offf ütü vaarr
banyoyu hallettim
yemek yapacam daa yaaa
ay bi de ütü var akşam gaza geldim kociş yaptırtmadı
pazarlar falan yok mu canım orada ancak oradan bulabilirsin yoksa mağazalarda çok pahalı gecelik türü şeyler
bende 10 liraya almıştım bi önceki doğumumda giydim birde şimdi giyeceğim inş.bir daha giymem:Saruboceq::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?