Burdaki doktor 6 da hastaneden çıkıyor.Benim kanamam da tam o saatlere yakın oldu.Bi de eşimin eve gelmesini bekledim derken bizim doktor yok oldu.Gidenler memnun ama benim hastalığım zamansız oldu ...herhalde..
delülük bende hiç ya,çamaşır takıntısı var mannak gibi bende,evde heryerde çamaşır serili yaa..kociş gelcek yine kızcak çok söleniyo çok çamaşır yıkıyon die,napamkaydirigubbakcemile3kız delüü ne değiştirip duruyon nevresim:)
ben sancım da tutsa değiştirip gidiverim diyom hemen sancılanır sancılanmaz pırt die doğuramıcaz kız aceleye ne gerek var diyom sezercik olcak sak daha kolay zaten saat belli herbişey belliiiii
he ben de çorba yapçam ama uydurmasyon olcak kız benm bloga bak orda bi domatesli şehriye çorbası var pratik bi de lezzetli dene istersen
ben bide sütlü şehriye çorbası çok yapıyom kociş bayılıyo
bugün de ıspanak çorbası istedi beyfendi sabah giderken neymiş ablası yaparmış da güzel olurmuş uydurup yapçam şimciiii
hadi bakalım mutfağa poff,yorgunlukla yemek de yapmak istemiyo insan,az kaldı anacum gelsin inşallah o yapar artık..kayınvalidemde gelecek,oda bendeyken hiç yemek yaptırmaz valla,iyidir o konuda:dance:öğlen ütüleri bitirdim uyudum şimdide yemek yapacam biraz takılayım ddim size zaman daralıyor ezanda okunur şimdi namaz vakti
selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
evt canım gebzedeyimselam cnmmm
sen ızmıttesın dımı
ayy şu zencefilli ıhlamur terletiyomuş beniiii
çorba yapacadum halim kalmadı yaaa
hava da karardı sinir olduuummm
uyusam tam süper olcak
geçmiş olsun canım a.s.ayy şu zencefilli ıhlamur terletiyomuş beniiii
uyusam tam süper olcak
ayy şu zencefilli ıhlamur terletiyomuş beniiii
uyusam tam süper olcak
ayy kızlar ya ekim annelerinin doğumdan sonra hiç göbüşleri kalmamış ne güzel valla darısı bizim başımıza tabi önce sağlıcakla bi alalımda bebeleri
hoşgeldin canım a.s.slmmm kızlar nasılsınız doğuran eden var mı bakımm...
nazlıdan marttan haber var mı
bugun girdi bi ara keyfi yerinde kardeşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmi didi hattaaaaa dun manikur bilem yapmışşşş şakkıdı
selam kızlar nasılsınız ben oglumu 24 ekim saat 16.12 de dogdu sezaryanla dogdu eve geleli 2 saat oldu biraz agrım var haber veri dedim sizlere en kısa zamanda duzelim gelicem anlatırım dogum hikayemizi hepinizi opuyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın bu arada ogluşumun adı emir ayaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?