2009 Kasm Anneleri

Burdaki doktor 6 da hastaneden çıkıyor.Benim kanamam da tam o saatlere yakın oldu.Bi de eşimin eve gelmesini bekledim derken bizim doktor yok oldu.Gidenler memnun ama benim hastalığım zamansız oldu ...herhalde..

kız olamz gene de ama öyle
ne olursa olsun doktorun gelmesi lazımdı ay acil durum bu keyfi deil yaaaa

delülük bende hiç ya,çamaşır takıntısı var mannak gibi bende,evde heryerde çamaşır serili yaa..kociş gelcek yine kızcak çok söleniyo çok çamaşır yıkıyon die,napamkaydirigubbakcemile3
kız ne güsel çorbalar onlar,ben değişik tarifler bilemem heç,sütlü şehriye hıımm kulağa çok hoş geldi vallacokacimcoook
öğlen ütüleri bitirdim uyudum şimdide yemek yapacam biraz takılayım ddim size zaman daralıyor ezanda okunur şimdi namaz vakti
hadi bakalım mutfağa poff,yorgunlukla yemek de yapmak istemiyo insan,az kaldı anacum gelsin inşallah o yapar artık..kayınvalidemde gelecek,oda bendeyken hiç yemek yaptırmaz valla,iyidir o konuda:dance:

ayy kızlar yaaa benm de çıkmam lazım daha iki çeşit yemek yapçam nası olcaksa tüm gün oturdum kalkamadım zati yerimden az kıpırdayam diyomm
öptüm hepinizi artk yarına görüşürüz inş

selam karular
ben yemegımı yaptım
sımdı yemek saatını beklıyom
ama kıs gecelerı uzun we sıkıcı nasıl olacak bılmıyorum

ayy şu zencefilli ıhlamur terletiyomuş beniiii
çorba yapacadum halim kalmadı yaaa
hava da karardı sinir olduuummm
uyusam tam süper olcak

uyusam tam süper olcak

he o hawa kararıyo ya benımde ruhum kararıyo
zamanda gecmıyor anacım ya
anaaaa kıs geldı ısımız bıttı yandık bıttık

yakarnım acıyo bugun
sankı karnımda gerınıyo sıpa
sagda bı top solda bı top oluyo gerılıyom oturamıyom ılle uzancam ya

ay ben nıye oturamıyom artık ya
daha cok erken bunlar ıcın daha 4 haftadan fazla war
üffmafoldumben

ayy kanepede uzanıp bi tv izlim bi nete takilim güya ayy ecük yan yatem didim uyumuşum nannn
offf ne sardı haa zaten gece uykusu yok anasını satim bari şu şekerleme beni kendime getürürrr kaydirigubbakcemile2
himenn kendimi mıtfaaa aticümmm zira yemek yapmam lazımmmmmmmmmmmm

uyusam tam süper olcak

hacıı nası ii geliymi zencefilll bak terletimiş ii hacı iyileş hemen yaa doğurcan
rabbim acill şifalar versinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ayy kızlar ya ekim annelerinin doğumdan sonra hiç göbüşleri kalmamış ne güzel valla darısı bizim başımıza tabi önce sağlıcakla bi alalımda bebeleri

ayy bugun işyerine gittim ya bi tane abla vardıı aa hayatım dedi sen doğum yaptın mıııı didi hönk dedim :1shok: yok abla yauw didim baksana göbeeme aa didi bumudur senin doğuma 20 gun kalmış halin aa didi falla doğurdun sandım akannehir
ay kadın körmüdür doğum öncesi moralmi verdi annamadım haaa kaydirigubbakcemile3

adamım nan doğurdun da habarın mı yok gıı kaydirigubbakcemile3
sarı gömleenimi giydiydin nan
anam en eyidim böğün emmmee yoruldum herhall

bugun girdi bi ara keyfi yerinde kardeşim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmi didi hattaaaaa dun manikur bilem yapmışşşş şakkıdı

aynen oyle vallaha. bi elim yagda bi elim balda. VIP servis yapiyorlar.:lepi:

ama kocisimi ve oglusumu cok ozledim ben.mafoldumben

gozun aydin canim. Darisi basimiza insallah. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…