selam milllet günaydın nasılsınız bakem bugün
desticim başın sağlsun canım valla böle bi durumda çok zor vefat olması allah sabırlar versin canım
slm kızlarr
bi slm verip kacıcam yine
carsıya gitmem lazım
hazırlanayım
doguran yok ama bugun funda sanırım doguma gidecekti hayırlısıyla Allah kurtarsın inş.
güya bugun bende doguma gidecektim ama hala tık yok delikafadulden
sağol canım dostlar saolsun opuyorumnanaktan rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı zuun ömürler versin ben bişey olsa arardım seni canım bakalım yarın doktorr ne dicekkk
sen ne alemdesinnn bakalımm:CüvCüv:
sağol canım Allah razı olsunn ağlamaktan bitap düştüm vallaa ama napalım beklenen bir ölümdüü 38 gün yoğun bakımda kaldııı zaten hiç göstermedilerr ölüsünede bakmama izin vermediler hamilesin bişey olur diyee iyiki varsınızz canlarım saolunn senin durum nasıl sezeryan tarihin bellimi canım
çaturtuuumm günaydınnnnnnnn
destnacım basın sağolsun canımm
krispim kendi kendime bayram diye günü kapmaya calısıyodumda olmadı diyorum :)))
iyi canım nolsun evdeyim daha vaktim var ölece bekliyom işte kurbanlık gibi kaydirigubbakcemile3
benimde dedem rahatsız annem samsunda onun yanında bende onlardan haber bekliyommm
yok ama ben gidici gibiyim haaa:1ninca:slmmmmmm a.s.
varmı doğuran bakem ?
günaydın itekcim
bende o klasik soruya klasik bi cevap vereyim bari yooooookkk doğuran
:roflol::roflol::roflol::roflol:
destnacım basın sağolsun canımm
krispim kendi kendime bayram diye günü kapmaya calısıyodumda olmadı diyorum :)))
merhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?