2009 Kasm Anneleri

selam milllet günaydın nasılsınız bakem bugün
desticim başın sağlsun canım valla böle bi durumda çok zor vefat olması allah sabırlar versin canım

slm kızlarr
bi slm verip kacıcam yine
carsıya gitmem lazım
hazırlanayım
doguran yok ama bugun funda sanırım doguma gidecekti hayırlısıyla Allah kurtarsın inş.
güya bugun bende doguma gidecektim ama hala tık yok delikafadulden

selam milllet günaydın nasılsınız bakem bugün
desticim başın sağlsun canım valla böle bi durumda çok zor vefat olması allah sabırlar versin canım

sağol canım Allah razı olsunn ağlamaktan bitap düştüm vallaa ama napalım beklenen bir ölümdüü 38 gün yoğun bakımda kaldııı zaten hiç göstermedilerr ölüsünede bakmama izin vermediler hamilesin bişey olur diyee iyiki varsınızz canlarım saolunn senin durum nasıl sezeryan tarihin bellimi canım

günaydın şekerim
nasıl yani doktor bugün doğrursun diye bişemi dedi sağa ben anlamadım :uhm:
bugün bayram bakalım kim doğurcakfisfisfis

iyi canım nolsun evdeyim daha vaktim var ölece bekliyom işte kurbanlık gibi kaydirigubbakcemile3
benimde dedem rahatsız annem samsunda onun yanında bende onlardan haber bekliyommm

ayyy iyikide bakmamışsın canım sonra gözünün önünden gitmezdi

ben napam kııı pazartesi gittcem doktora gün verecek işte onu bekliyom yaklaştı yavvva.s

destnacım basın sağolsun canımm

krispim kendi kendime bayram diye günü kapmaya calısıyodumda olmadı diyorum :)))

iyi canım nolsun evdeyim daha vaktim var ölece bekliyom işte kurbanlık gibi kaydirigubbakcemile3
benimde dedem rahatsız annem samsunda onun yanında bende onlardan haber bekliyommm

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşş daha zamanın var beklee bakalımm hayırlı zamandaa gelsin inşş özgeciğinn

kızlar gne takıldı bende kk
deli olcam yavvvv
destna başın saolsun cnmmmm Allahın takdiri mekanı cennet olur inş
he bugün funda gitçekti doğuma
dilmuhtan daha ses yok
facede de bakıyom emme bi haber göremedim
krispi napıyn nan
kenya gezip durma kızzz doğurcan yollarda

merhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu

destnacım basın sağolsun canımm

krispim kendi kendime bayram diye günü kapmaya calısıyodumda olmadı diyorum :)))

saol canımm hayırlız zamanı ne zamnas ozamn gelsin bebeklerr

mureda hoşgeldin nasıl bakalım egemizz resmini ekledinmii ben görmedimm merak ediyorum

belden uyuşturmalı oldun dimii nasıl geçiyor canım belkim bende sezeryan olurumm

hadi gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inş.bebişini
ayyyy biri daha doğurdu sonundaaaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…