günaydın kızlar nasılsınız bakalım bayramınız kutlu olsun ben gene uyuyamadım sırt ağrısından dönemiyorum yatakta kulağım ağrıdı üstüne yatmaktan son 18 gün idare edicez artık sizde ne var ne yok
günaydın cnm
ay nasıl olalımmmm ben de uyuyamıyorum wc ye kalkmaktan bi de karnım taş gibi oluyo her kalkışımda baya bi zorlanıyorum ystıklarla savaşıp duruyorum
bide sabahın köründe gene hemor. çıktı körolasıcaaaa
zorluklan oturuyorum şimcii
bayramımız kutlu olsun cnm inş her şey bizim için de evlatlarımız için de hayırlısı olsun
benm de 19 gün görünüyo emme dr 5 kasmdan sonra her an beklicez didiiii
ay ben yarın bi ara çıkamda şu şeker işini halledem yauww hazır tos tos oturim evde bare şekerlerimi hazurlarun sepetine koyarunnn :hulya:
yaaa kızlarrr oyacam hepıcıgınızı haaa
karnımda ne bu sagda solda tepecıkler olii yaaa
ay yıne kaynanam geldı aklıma saclarım dıken dıken oldu:umursamaz:
al benden dee o kaaaa
geceleriii kabusum olduuu uyuyamıyorum sırf onun yüzündennnn
şu an annemlen bile onun dedikodusunu yapıyoruzzzz
allahıımmmm sen yardım etttt bize...mafoldumben
he gıı
anam ben o bebegı tutana kadar akla karayı sectım
5. aya kadar kanamam oldu
ıkı kere hastanede yattım
neler neler
ahanda kocaman oldu emmeee:
günaydın tatlı böcükler... geçmişe baktım bi haber yok ...site de düzelmiş çok şükür...
yaa ben artık hiç yatamıyorum sabaha kadar oflayıp pofluyorumm...affrraaaa taffraaa ooofff poooffff :roflol::roflol::roflol: kociş de duyuyo beni uyku sersemi saçma sapan şeyler söylüyo ona gülmekten iyice uykum kaçıyo :roflol::roflol::roflol:
geçen hafta dr. beni gerim gerim gerince ben vazgeçtim şeker işinden hiç hevesim kalmadı
abim o bebekli çikolatalardan yaptırmış... onlarda vericem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama ben de bugün çıkmak istiyom eccük dışarı... bi sırt çantası falan bakim... domuz gribinden de tırsmaya başladım kociş her gün tembih ediyo bi yere gitmek yok diye napmalı nasıl kaçmalı bilmiyorum ki
benim de öle yaa... bi de kafa yukarda ya diyorum yakında ağzımdan çıkıcak velet delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: niye yav naptı kadıncağız cadı gelin :roflol::roflol::roflol:
benimki de 1 aralık da amerikaya gidiyomuş... gene allah yüzüme güldü :lepi::lepi::lepi::lepi:
eşim demişki insanların bebek doğuyo babaannesi ortadan kayboluyo demesi gücüne gitmicekse git tabi anne demiş... aman beni zaten ayak altında istemiyosunuz uni temizlik günü bile beni diil annesini çağırıyo demiş ! koptummm kaydirigubbakcemile3 ben annemi de çağırmıyorum ki kadıncağız kendi çıkıp geliyo ben bişey yapmim diye... .temizliğe davet de hiç aklıma gelmemişti...lülülülülülü
kıs sizin buzlar erimişti gene noldu kaydirigubbakcemile3
ayyy canımmm allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...nazarlardan korusun inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gnydn cnm inş güzel haberlerle dönersingünaydin kizlar..
cikmadan bi bakayim dedim.. ama cogunuz uyuyosunuz sanirim.. ben kahvaltimi ettim.. simdi hazirlanip doktora gidicem.. nst ye giricem bakalim ne cikicak.. dün gece kizim alt tarafta kazi calismasi yapip durdu..gece hic uyuyamadim ama kasiklarimda hic agri olmadi.. insallah sanci cikarda hastaneye gönderir diyorum ama hic sanmiyorum.. kendimi cok iyi hissediyorum..
bugün doktora gidicek olanlar var sanirim.. hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah.. simdi kactim ben hepinizi öptüm gelince girerim yine.. dua edin dogurayimopuyorumnanaktan
aynen cnm iki gündür pek bitkinim kociş dün akşam güleyim die elinden geleni yaptı allahım içime bi sıkıntı bi sıkıntı delirdim resmennnHayırlısı olsun canım bazı günler bomba gibiyim bazı günler pimi çekilmiş o kadar işim varki anlatamam yarın arkadaş gelicek bitirmemiz lazım Sen gabızlık çekiyonmu???eğer varsa ben akşamları 3-4 ceviz,3-4 hurma yiyorum sabahları çok ii oluyor tavsiye edrim...bu arada salı kontrole gittik bebeğim dönmüş üç hafta öncede dönmüştü ama ben bilmiyodum dok sezer düşündüğü için açıklamıyor pek 2961 gr olmuş kuzucum 461 gr yanılma payı var dedi +,- suyu iimiş plesenta kreçlenmesi aynı duruyomuş bir sıkıntımız yok benim kansızlığım dışında iki kere içiyodum demir hapını çarpıntı yapıodu ne yapayım ya bir taneden fazla içemiyom bu arada 16 kasım saat 8.30da ameliyata giriyom ilk beni alacakmışkafamçokkarıştı
gnydn cnm yok sanırsam dilmuhtan bi haber face i de açtım emme yok bişi görünürde ama bence dün gece hast.ye gitmiştirgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
doguran yok muuuuuuuuuuu delikafadulden
gnydn bacım yok bi haber... kız çağırcan dimekkk ööle bekliyo kaynanan ne etçen nabza göre şerbet vircezgünaydın tatlı böcükler... geçmişe baktım bi haber yok ...site de düzelmiş çok şükür...
yaa ben artık hiç yatamıyorum sabaha kadar oflayıp pofluyorumm...affrraaaa taffraaa ooofff poooffff :roflol::roflol::roflol: kociş de duyuyo beni uyku sersemi saçma sapan şeyler söylüyo ona gülmekten iyice uykum kaçıyo :roflol::roflol::roflol:
ama ben de bugün çıkmak istiyom eccük dışarı... bi sırt çantası falan bakim... domuz gribinden de tırsmaya başladım kociş her gün tembih ediyo bi yere gitmek yok diye napmalı nasıl kaçmalı bilmiyorum ki
benimki de 1 aralık da amerikaya gidiyomuş... gene allah yüzüme güldü :lepi::lepi::lepi::lepi:
eşim demişki insanların bebek doğuyo babaannesi ortadan kayboluyo demesi gücüne gitmicekse git tabi anne demiş... aman beni zaten ayak altında istemiyosunuz uni temizlik günü bile beni diil annesini çağırıyo demiş ! koptummm kaydirigubbakcemile3 ben annemi de çağırmıyorum ki kadıncağız kendi çıkıp geliyo ben bişey yapmim diye... .temizliğe davet de hiç aklıma gelmemişti...lülülülülülü
kaptın valla açıkgözzzzhe sekercım o serefı bugunluk ben aldım kuzucum
he benm de aynen senn bebek gibi tipi:)sagol canım benımmm
hepımızın meleklerını saklasın rabbım
benımkınınde kafa yukarıda
ıttırıyo sabah bı kalkıyom saga toplanmıs tepe olmus orası anam dıyom bu ne yawwww
kaynanama gelıncı deeee
bı sarkı war bılınmııı
olsun be guzelım warlıgın yetttterrrrrrrrr
o hesap karunun tıpı gıcık yetmezmılülülülülülü
yok şekerimyokmuuu doğurannnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıngünaydın gebişlerrrrrrrrrrr :CüvCüv:
herkeeşinnnnnnnnnnnnn cumhuriyet bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn turkbayragi
rabbim bu güzel memleketimizde huzurla mutlulukla barış içerisinde yaşamayı nasip etsin hepimizeeeee turkbayragiturkbayragiturkbayragi
selam kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür cenaze evindeydim dedemin ölümü beni oldukça üzdü tabi koşturma felen baya sancım oldu gitmedim bu sabah gittim bayram diye hastane boştuu ebeler nstye aldı sancım çıktı biraz sonrası iğrenç muayenee tabii ebeler çok şekerdi ama yardımcı oldular çok biraz beklettiler kağıt imzalayıp eve geldim doğum yapıcaj bi hastada yanıma gelmiştii bende kaçtım ebe yarın doktoruna görün dedii bakalım ne olucakk
doğuran eden varmıdırrr bakalımm inşş herkes iyidirr
ayy canımmmm başınız sağolsunnn :çok üzgünüm:
rabbim sabrını versin geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin işallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?