2009 Kasm Anneleri

slmmmmmm a.s.
varmı doğuran bakem ?
günaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.s

napam kıı işte bakınıyom emme site sinir hastası edi hacı
pc nin yarı ekranında buse çizgi film izliyo yarı ekranında ben kk ya bakıyom:roflol::roflol:

ana kız paylaşamıyonuz haa pcyiii:roflol::roflol::roflol:

sükür kavusturana yaniiiii:lepi::lepi::lepi:
selam kizlarrrr nasilsinizzzopuyorumnanaktan
doguran yok diyosunuz ama bugün wannababy bide filiz-onur sezeryana giricekti haber geldi mi onlardan..bir kisi daha vardi ama kim oldugunu unuttum simdi

hoşgeldin elif
kız wanna normali bekliyor sezeryanı planlamadıkiiii

gözün aydin saglikla büyüt bebisini anali babali insallah:Saruboceq:

hadi canım gözün aydınn hayırlısıyla darısı başımıza inşş sezeryan genel anesteziylemii oldun cennet kokuluyu benim için kokla annesii

şekercik saol canımm dostlar saolsun rabbim kimseye bugünlerde acı göstermesin çok zorr

aaaa gözünaydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
ana kız paylaşamıyonuz haa pcyiii:roflol::roflol::roflol:

he valla paylaşamik hacı her yere musallat oli işte zilli

hoşgeldin elif
kız wanna normali bekliyor sezeryanı planlamadıkiiii

hosbuldum canimma.s.
benim aklimda yanlis kalmis:kedi:simdi listeye baktim
ama filiz bugün dogurucakti

bu arada nazli dogumdan sonra hic giremedi galiba yagmur 1 haftalik oldu teyzeleri daha resmini göremedi

aaaa gözünaydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

he valla paylaşamik hacı her yere musallat oli işte zilli

eneste kucağımda bakıyor bu gacılar ne yazıyor diye:roflol::roflol:
yaaa benim geceden beri bacak arası kemiklerim acayip ağrıyor arada kasılmalarda oluyor ayyy pazartesi randevum var inş.o zamana kadar birşey olmaz:Saruboceq:

kız benimde dün gece ilk defa karnım ve belim ağrıdı bende pazartesi gitcem doktora
inşallah o zamana kaaa doğurmayız hacı kasılma zati ne zamandır var bende

hosbuldum canimma.s.
benim aklimda yanlis kalmis:kedi:simdi listeye baktim
ama filiz bugün dogurucakti

bu arada nazli dogumdan sonra hic giremedi galiba yagmur 1 haftalik oldu teyzeleri daha resmini göremedi

bir ara girip yazmış ama resim yok daha:1no2:

slm kıslar
zeynepcim gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün
dün doğuranların listesini yapam dedim
ezxelde ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmedim yaww
buraya eklemeyi bilen varmı
böle olmyo valla
siteden dolayı sürekli giremiyoz
ayrı bir yerde tutalım diyorum

kız benimde dün gece ilk defa karnım ve belim ağrıdı bende pazartesi gitcem doktora
inşallah o zamana kaaa doğurmayız hacı kasılma zati ne zamandır var bende

yaaa felaket ağrıyor sanki açılma olacakmış gibiii hayırlısı bakalım

canımm oh biri daha sağ salim kurtulmuş
bebeğine de sana da geçmiş olsun sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah bebeğini:)
ay ne güzel kucağında şimdiiiii:)))
dilmuh dha bekliyodu ama şimci ne halde bilmiyoz

hee bugünden de umutluyuz bazı arkdşlar doğurcak inş
benden yana bi hareket olmas kızlar:)

ay alemsiniz ana kızzz
ben de d eli oluyom kkda

hatunlar;
doğuranlar yeni başlığa yazsın; yorumsuz başlık olcak emme
kim doğurmuş anlayalımmmmmmmmmmm

slm zeytinim hoşgeldn

yok ama ben gidici gibiyim haaa:1ninca:
iyi bariiii bunların doğuracağı yok ben doğuram bariiii:roflol::roflol:

hadee sıranı beklesene lann :mymeka:
sanki ben bekledim demi gıııı delikafaduldendelikafadulden

cnmm gözün aydın allahım sağlıckla büyütmeyi nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq:
bende 37+2 de doğurdum cnm kaydirigubbakcemile5

destnam cnm benim basın sağolsun :gitme: allahım mekanını cennet eylesin dedeninn :Saruboceq::Saruboceq:
egem iyi teyzosuu sabah 8 buçukta bi uyandı hala cebelleşiyom uyusun diyee akannehirakannehir
resmini koydumdu ama gerilerde kalmıştır.yeni topicimiz varmış bi ara oraya koyarım opuyorumnanaktan
belden uyuşmalı oldum cnm epiduralle.rahat oldu benim doğumum yaa allahım hepinize böyle kolaylıkla nasip etsin çok dua ettim zaten :Saruboceq::Saruboceq:iğnenin acısını falan hiç hissetmedim ve ameliyat boyunca uyanık olmak bebişini çıkar çıkmaz görmek anlatılmaz bi duyguuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.s

ben doğuracadum nan bugün kaydirigubbakcemile3 ama bugün oğluşum 1 haftalık oldu eyimii :lepi::lepi:

slm elifimmm opuyorumnanaktan
ben oğluşumla uğraşıyorumm zemuszemuszemuszemus wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nann şekercik kasım analarının ilk melekleri yazmışsın bi kere benim 2.meleğim olacak:mymeka:beni almıyor msn yoksam topiğe

ayyy cnm ya benm bcak aramdaki kemik ağrıy hani karnın altındakii ne kemiği kız o
oturup kalkarken hele yataktan kalkarken sızlıyo baya ama ciddi bi ağrı deel
hayırlısı şekerimmmmmmmmm
he ben topik açtım bi tür liste oluşsun bari kendiliğinden
exceld eolmuyomuş cnm nazlının açtığı listeyi bi kez ben bi kez de kartanesi yenilediydik ama çok sık giremiyoruz bide sitenin hali malum bi türlü güncelleme yapamadık he o listeyi edit leyip üstünde oynamak lazımmış
yaaa felaket ağrıyor sanki açılma olacakmış gibiii hayırlısı bakalım
ay ben de kesin çatı açılıyo diyorum ama zati 2-3 cm den bişi olmaz hemen doğurmayız deyüü ciddiye de almıyorum:)
benm de annem salı günü gelcek o gelsin die bakıyom perş de randevum var dr la:) çatıma bakıcakmış o gün anlıcaz anyayı konyayı:) bakalım bu ağrı çatı açılmasının ağrısımıymışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…