günaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.sslmmmmmm a.s.
varmı doğuran bakem ?
kızlar gne takıldı bende kk
deli olcam yavvvv
destna başın saolsun cnmmmm Allahın takdiri mekanı cennet olur inş
he bugün funda gitçekti doğuma
dilmuhtan daha ses yok
facede de bakıyom emme bi haber göremedim
krispi napıyn nan
kenya gezip durma kızzz doğurcan yollarda
günaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.s
napam kıı işte bakınıyom emme site sinir hastası edi hacı
pc nin yarı ekranında buse çizgi film izliyo yarı ekranında ben kk ya bakıyom:roflol::roflol:
sükür kavusturana yaniiiii:lepi::lepi::lepi:
selam kizlarrrr nasilsinizzzopuyorumnanaktan
doguran yok diyosunuz ama bugün wannababy bide filiz-onur sezeryana giricekti haber geldi mi onlardan..bir kisi daha vardi ama kim oldugunu unuttum simdi
merhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
merhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
aaaa gözünaydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinmerhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
ana kız paylaşamıyonuz haa pcyiii:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin elif
kız wanna normali bekliyor sezeryanı planlamadıkiiii
aaaa gözünaydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
he valla paylaşamik hacı her yere musallat oli işte zilli
eneste kucağımda bakıyor bu gacılar ne yazıyor diye:roflol::roflol:
yaaa benim geceden beri bacak arası kemiklerim acayip ağrıyor arada kasılmalarda oluyor ayyy pazartesi randevum var inş.o zamana kadar birşey olmaz:Saruboceq:
hosbuldum canimma.s.
benim aklimda yanlis kalmis:kedi:simdi listeye baktim
ama filiz bugün dogurucakti
bu arada nazli dogumdan sonra hic giremedi galiba yagmur 1 haftalik oldu teyzeleri daha resmini göremedi
kız benimde dün gece ilk defa karnım ve belim ağrıdı bende pazartesi gitcem doktora
inşallah o zamana kaaa doğurmayız hacı kasılma zati ne zamandır var bende
canımm oh biri daha sağ salim kurtulmuşmerhaba arkadaşlar pazartesi günü sabah her zamanki gibi uyandım tabi biraz erken lavoboya giderken aniden suyum geldi. tabi apar topar hastaneye bebek ters olduğu için sezeryana girdim. süper bi ameliyattan sonra şimdi bebişim kucağımda. tabi biraz ağrım oldu hemde ne ağrı ama olsun şimdi evimizde bebeğimizleyiz.tamda bir gün önce dilmuh arkadaşımla suyumuz aniden gelirse falan diye muhabbet ediyoduk. kısmet bu arada 37 haftalık dünyaya geldi umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.....çok güzel bi duygu
hee bugünden de umutluyuz bazı arkdşlar doğurcak inşgünaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.s
napam kıı işte bakınıyom emme site sinir hastası edi hacı
pc nin yarı ekranında buse çizgi film izliyo yarı ekranında ben kk ya bakıyom:roflol::roflol:
slm kıslar
zeynepcim gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün
dün doğuranların listesini yapam dedim
ezxelde ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmedim yaww
buraya eklemeyi bilen varmı
böle olmyo valla
siteden dolayı sürekli giremiyoz
ayrı bir yerde tutalım diyorum
yok ama ben gidici gibiyim haaa:1ninca:
iyi bariiii bunların doğuracağı yok ben doğuram bariiii:roflol::roflol:
saol canımm hayırlız zamanı ne zamnas ozamn gelsin bebeklerr
mureda hoşgeldin nasıl bakalım egemizz resmini ekledinmii ben görmedimm merak ediyorum
belden uyuşturmalı oldun dimii nasıl geçiyor canım belkim bende sezeryan olurumm
günaydın canım yok doğuran du bakalım gün yeni başlii belki bayramda doğurur milleta.s
sükür kavusturana yaniiiii:lepi::lepi::lepi:
selam kizlarrrr nasilsinizzzopuyorumnanaktan
doguran yok diyosunuz ama bugün wannababy bide filiz-onur sezeryana giricekti haber geldi mi onlardan..bir kisi daha vardi ama kim oldugunu unuttum simdi
canımm oh biri daha sağ salim kurtulmuş
bebeğine de sana da geçmiş olsun sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah bebeğini:)
ay ne güzel kucağında şimdiiiii:)))
dilmuh dha bekliyodu ama şimci ne halde bilmiyoz
hee bugünden de umutluyuz bazı arkdşlar doğurcak inş
benden yana bi hareket olmas kızlar:)
ay alemsiniz ana kızzz
ben de d eli oluyom kkda
hatunlar;
doğuranlar yeni başlığa yazsın; yorumsuz başlık olcak emme
kim doğurmuş anlayalımmmmmmmmmmm
ayyy cnm ya benm bcak aramdaki kemik ağrıy hani karnın altındakii ne kemiği kız oeneste kucağımda bakıyor bu gacılar ne yazıyor diye:roflol::roflol:
yaaa benim geceden beri bacak arası kemiklerim acayip ağrıyor arada kasılmalarda oluyor ayyy pazartesi randevum var inş.o zamana kadar birşey olmaz:Saruboceq:
he ben topik açtım bi tür liste oluşsun bari kendiliğindenslm kıslar
zeynepcim gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün
dün doğuranların listesini yapam dedim
ezxelde ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmedim yaww
buraya eklemeyi bilen varmı
böle olmyo valla
siteden dolayı sürekli giremiyoz
ayrı bir yerde tutalım diyorum
ay ben de kesin çatı açılıyo diyorum ama zati 2-3 cm den bişi olmaz hemen doğurmayız deyüü ciddiye de almıyorum:)yaaa felaket ağrıyor sanki açılma olacakmış gibiii hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?