he o çatı kemiğidr deyü tahmin ettiydim ben de artık doğurcaz ya normaldir diyodum dr a sorsan her bi şey normal ayol bu hamişlikteeeee anam da normal didii sustum napayımmhee işte çatı kemiğim ağrıyor gece sağdan sola dönemedim bi ağrı girdi terler döktüm resmen sesime kociş uyandı biraz masaj yaptıda rahatladımakannehir
benimde pazartesi randevum var
pazartesi hemde kadı gelecek evi temizlemeye pazarda annem gelecek enese bakmak için
şu pazartesiyi atlatam diye dua ediyorum:Saruboceq:
ay aşkolsun kız sen gel yeterhee öyle mi ben yanlış anlamışım o zaman
bende dedim 2.yi doğuranları almıyor şekercik:roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/325598-2009-kasim-annelerinin-ilk-melekleri.htmlyeni topicmi açıldı kıslar yoksam göremedim yawww
:
he bence de gece uyumuş yavrucakkkkız ne güsel gece uyumuş işte daha ne istiyon sende yavrucaktan:mymeka:
bizim enes çalar saat gibi her saat başı uyanırdı geceakannehirakannehir
neyse canım kavuşacan sonunda kocişine hemde ne kavuşma:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bende kırkım çıkana kadar annemlerde kalacağım kociş haftada 3 gün gelebilecekmafoldumben
deme yavv erken doğum muuucati kemiklerin agriyo demi bacim benimde sanki kopuyolar....
doktorum erken dogum belirtisi bunlar dediydi
kasim kasim kasiliyo bu kasim analari ama daha tik yokakannehir
:mymeka::mymeka:benimde aklimi karistiriyon deli karii
ege nin resimlerini eklesene face den de yazdim sana yakisiklimizi görelim deyüüü:asigim:
kız edoş bence de uyumuş bilemmm bebek ilk 3 ay uykusu bööle gitçek diiyylerrr:kedi: demi nan anamda öle dedi gece uyudu daha ne istisin dedii :kedi: ama gecede 3 kere uyandı nan yetmemii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kavuşcam ama dahaa çok var nan 40 gün yassak varr :roflol: kaldı 33 gün :roflol::roflol:
nan doğuma gittim gece kaçamadım eyimii :mymeka::mymeka: ebe kadın etti muayene :mymeka:
sonra dr.um geldi bi bakalım dedi bende dedim ebeye sorun o baktıı adamda güldü tamam dedii :roflol::roflol:
sadece senin değil wannanın kendi aklı bile karıştıı :roflol::roflol::roflol:
gün sayıyon haaa çakal seniiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aaa benim uyku saatim gelmişakannehirneyse ben kaçayım son kestirmelerimi yapam bariiiikaydirigubbakcemile3
ya kıslar bebişin göbüşü düşmeden banyo yaptırılmazmı aklaım takıldı
edacım sen yaptırmamıştın ya
bebişlerimizi kendimiz yıkamayacazmı yawww
ben herbişeyini kendim yapmak isterim
ama sezercik olduğumda eğilemem sanırsam offffffffffff
ayy bu oğlanın pozları deli etçek beniiiiavatara kodum bi resmini hepsini toplayıncak albüm yapcam facedee :lepi:
saycak tabüü ne etsin hatunnn:)))gün sayıyon haaa çakal seniiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aaa benim uyku saatim gelmişakannehirneyse ben kaçayım son kestirmelerimi yapam bariiiikaydirigubbakcemile3
he düşmeden silin diyler zati temizolurmuş bebelerya kıslar bebişin göbüşü düşmeden banyo yaptırılmazmı aklaım takıldı
kızz geçmiş olsun bende uyuşma olmuyodu ama bikaç gündür sabahları sanki uyuşuyo kenyada oluyodu sanırsam yanlış hatırlamıyosam eğer? ama normaldir heralde diyodum:) dr ne dediyse ona inan sen bacım takma kafanı bişeye artık son demlerimiz boş yere strese girmeyelim....selaaaam ben geldim..
20 dk nst de iki tane sancim cikti.. biri 60larda digeri 50lerde.. ama doktoru görmeme gerek yokmus.. kizlar saliya yine randevu verdiler.. bunlar yalanci sanci diyorlar.. zaten ben hic bisey hissetmedim.. sordum dedim yaa anlamazsam diye.. eger alt tarafa cok baski hissediyorsan hemen hastaneye git dediler.. gece kazi calismasi yapti kizim insallah bi an önce insaati bitirirde tesrif eder hanfendi artik..
buarada sol elim artik baya baya uyusuyor.. gece hic uyuyamiyorum.. gündüzde öyle.. napmam lazim bilmiyorum.. doktor dogumdan sonra gecer demisti ama korkmaya basladim.. sizdede her an uyusukluk oluyormu?
kizlar dilmuh nerde gelmedimi daha?
gnydn cnm yok haber dün geceden berigunaydinlar.a.s.
dilmuh dogurdu mu?delikafadulden
icinizde en cok ben kurcalanmisimdir herhalde 2 kere hastanede 5 farkli doktor kurcaladi
benim kendi doktorumda her muayenede bakti.20 kere falan olmusturakannehir...onun icin benim catim bukadar erken acildi millet kurcaliya kurcaliya acti catimi
ya kıslar bebişin göbüşü düşmeden banyo yaptırılmazmı aklaım takıldı
hosgeldin ayseeeselaaaam ben geldim..
20 dk nst de iki tane sancim cikti.. biri 60larda digeri 50lerde.. ama doktoru görmeme gerek yokmus.. kizlar saliya yine randevu verdiler.. bunlar yalanci sanci diyorlar.. zaten ben hic bisey hissetmedim.. sordum dedim yaa anlamazsam diye.. eger alt tarafa cok baski hissediyorsan hemen hastaneye git dediler.. gece kazi calismasi yapti kizim insallah bi an önce insaati bitirirde tesrif eder hanfendi artik..
buarada sol elim artik baya baya uyusuyor.. gece hic uyuyamiyorum.. gündüzde öyle.. napmam lazim bilmiyorum.. doktor dogumdan sonra gecer demisti ama korkmaya basladim.. sizdede her an uyusukluk oluyormu?
destinacim basin saolsun tatlim.. bak iyiki dogurmamissin bugüne kadar.. Allah korusun üzüntüden sütünde kesilirdi tatlim.. varmis demekki bi hayirki dogurmadin bugüne kadar.. kendini fazla yipratma.. Allah mekanini cennet eylesin..
kizlar dilmuh nerde gelmedimi daha?
eli kulagindaydi ama bi haber yokgunaydinlar.a.s.
dilmuh dogurdu mu?delikafadulden
selaaaam ben geldim..
buarada sol elim artik baya baya uyusuyor.. gece hic uyuyamiyorum.. gündüzde öyle.. napmam lazim bilmiyorum.. doktor dogumdan sonra gecer demisti ama korkmaya basladim.. sizdede her an uyusukluk oluyormu??
icinizde en cok ben kurcalanmisimdir herhalde 2 kere hastanede 5 farkli doktor kurcaladi
benim kendi doktorumda her muayenede bakti.20 kere falan olmusturakannehir...onun icin benim catim bukadar erken acildi millet kurcaliya kurcaliya acti catimi
bak edoş daha yazmadıııııı kız yazsana ben doğurdum şu tarihte deyüüüü :mymeka:
he bence de gece uyumuş yavrucakkk
kız ben kendimi saat başına göre hazırladım emmeeee yarım saatte bi kalkarsa bakk ona hazırlıklı deelimmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ayy kıyamam ben sanaa
ben de kocişe diyom ki bebe doğunca sen nası işe gitçen:)))
kız edoş bence de uyumuş bilemmm bebek ilk 3 ay uykusu bööle gitçek diiyylerrr
oy ben daha şimdiden sayıyom kocişime kavuşacağım günleri çok özledim ben kocama sarılmayı bilem yav göbekten sarılınmıyooo gıcık oluyom nan:) :jeyyar:
benim aklim niye karismis bakim?:uhm:
erken derken iste vaktinden biraz önce 2 hafta falan olabilirmis...rahimde cok baki hissetmen gerekmis cok sik idrara cikmak cati kemiklerinin agrimasi dogumun yaklasitiginin habercisiymis ille önden sanci olmasi sart degil yani sanci bir anda da gelebilirmis...deme yavv erken doğum muuu
tahminimden önce mi doğcak acep yer mi ediniy benm sıpaaa
kız dur daha kasım ayı girmedi aaaa ne bu acele bizde bilmem ki hep o karakız yüzünden bi doğurdu herkesi heveslendirdiiii
ben seni bugün sezeryan olucaksin saniyodum:kedi:benim aklim niye karismis bakim?:uhm:
ay heralde bence de erkenden açtılar senn çatıyıııı
edaaa nan nası gidio annelik alıstınmııı
ayy bu oğlanın pozları deli etçek beniiii
du kız atlayıp gelcem koklucam o yanacıklarınıııı boynunu ohhhh
edoş hoş geldin bacımmm egecikde ıyımıs ohhh cok sevındım sarılık olmadı galıba senın ogluş
kızz geçmiş olsun bende uyuşma olmuyodu ama bikaç gündür sabahları sanki uyuşuyo kenyada oluyodu sanırsam yanlış hatırlamıyosam eğer? ama normaldir heralde diyodum:) dr ne dediyse ona inan sen bacım takma kafanı bişeye artık son demlerimiz boş yere strese girmeyelim....
hmmm hadi bakalım seninki yolda ben her an senden bekliyom bi hareket
göbegi düsmeden yikamayi pek dogru bulmuyolar canim
zaten 3 5 günde düsüyomus göbekleri silersin duru suyla temizlenir minigin
hosgeldin ayseee
sanci kacta olunca dogum sancisi oluyomus ki..benim doktorum hic bilgilendirmiyo bu konuda..benimde saliya bidaha caggirdi ama artik sizi görmeme gerek yok sanciniz olursa hastaneye gidin hemen dedi...demek ki artik hazir olunca doktorlar ilgilenmiyolar...
canim benimde ellerim ve kalcam uyusuyo tv bakarken bile ellerim uyusuyo artik. her yarim saatte bir uyaniyorum sordum gecen doktora normal dedi..bünye kendini emzirme zamanina hazirliyomus artik öyle 8 saat kesintisiz uyku yok dedi
eli kulagindaydi ama bi haber yok
şekercik
sen yazdın ama ben gec yazıyom salah gıbı saglık ocagına yurudum
aklıma yolda geldı bugun tatıl
ay yoruldum her yerım agrıdı ya
karnıma cıktı annemler gezmeye cıktı hasta zıyaretı daha dogrusu
bende yumurta yıcem yememıstım sabah.
senın dedıgın gıbı benımde karnım one dogru sıwrılıyo sabahları eyı sorun yokd emekkı
ıyı olsunlarda
bende pazartesı dr gıdıcem bakalım ne kadar buyumus tosunum toskam yoksam aynımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?