2009 Kasm Anneleri

selaaaam ben geldim..
20 dk nst de iki tane sancim cikti.. biri 60larda digeri 50lerde.. ama doktoru görmeme gerek yokmus.. kizlar saliya yine randevu verdiler.. bunlar yalanci sanci diyorlar.. zaten ben hic bisey hissetmedim.. sordum dedim yaa anlamazsam diye.. eger alt tarafa cok baski hissediyorsan hemen hastaneye git dediler.. gece kazi calismasi yapti kizim insallah bi an önce insaati bitirirde tesrif eder hanfendi artik..
buarada sol elim artik baya baya uyusuyor.. gece hic uyuyamiyorum.. gündüzde öyle.. napmam lazim bilmiyorum.. doktor dogumdan sonra gecer demisti ama korkmaya basladim.. sizdede her an uyusukluk oluyormu?

destinacim basin saolsun tatlim.. bak iyiki dogurmamissin bugüne kadar.. Allah korusun üzüntüden sütünde kesilirdi tatlim.. varmis demekki bi hayirki dogurmadin bugüne kadar.. kendini fazla yipratma.. Allah mekanini cennet eylesin..

kizlar dilmuh nerde gelmedimi daha?

icinizde en cok ben kurcalanmisimdir herhalde 2 kere hastanede 5 farkli doktor kurcaladi
benim kendi doktorumda her muayenede bakti.20 kere falan olmusturakannehir...onun icin benim catim bukadar erken acildi millet kurcaliya kurcaliya acti catimi

he o çatı kemiğidr deyü tahmin ettiydim ben de artık doğurcaz ya normaldir diyodum dr a sorsan her bi şey normal ayol bu hamişlikteeeee anam da normal didii sustum napayımm
ay inş dayanır :)ay ben de kadın çağırcam sözde emme kıpırdayacak halim yok heççç
hee öyle mi ben yanlış anlamışım o zaman
bende dedim 2.yi doğuranları almıyor şekercik:roflol::roflol:
ay aşkolsun kız sen gel yeter
bak edoş daha yazmadıııııı kız yazsana ben doğurdum şu tarihte deyüüüü :mymeka:
yeni topicmi açıldı kıslar yoksam göremedim yawww
:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/325598-2009-kasim-annelerinin-ilk-melekleri.html

doğuranlar yazsın bi nevi liste olsun didikkkk
he bence de gece uyumuş yavrucakkk
kız ben kendimi saat başına göre hazırladım emmeeee yarım saatte bi kalkarsa bakk ona hazırlıklı deelimmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ayy kıyamam ben sanaa
ben de kocişe diyom ki bebe doğunca sen nası işe gitçen:)))
deme yavv erken doğum muuu
tahminimden önce mi doğcak acep yer mi ediniy benm sıpaaa
kız dur daha kasım ayı girmedi aaaa ne bu acele bizde bilmem ki hep o karakız yüzünden bi doğurdu herkesi heveslendirdiiii
kız edoş bence de uyumuş bilemmm bebek ilk 3 ay uykusu bööle gitçek diiyylerrr
oy ben daha şimdiden sayıyom kocişime kavuşacağım günleri çok özledim ben kocama sarılmayı bilem yav göbekten sarılınmıyooo gıcık oluyom nan:) :jeyyar:

gün sayıyon haaa çakal seniiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aaa benim uyku saatim gelmişakannehirneyse ben kaçayım son kestirmelerimi yapam bariiiikaydirigubbakcemile3

ben değilde kociş sayıyo gııı :jeyyar::roflol::roflol:
hade get kestir iki bebeleee ancaaa ayakta uyursunn

valla dr.yıkama dedi cnmm bende yıkamadım hem ıslanırsa daha geç düşermiş göbüşü :kedi: hem zaten benim oğlum tertemiz geldii çok güzel silmişler annemler görmüş zemuszemus sonra üstünü değişirken bende sildim ıslak mendilee ölee güzell kokuyokii yıkamaya korkuyom vallaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kendin yıkarsın cnm 7-10 gün arası düşse göbüşü sen ozamana kadar toparlamış olursun :lepi:

avatara kodum bi resmini hepsini toplayıncak albüm yapcam facedee :lepi:
ayy bu oğlanın pozları deli etçek beniiii
du kız atlayıp gelcem koklucam o yanacıklarınıııı boynunu ohhhh

gün sayıyon haaa çakal seniiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aaa benim uyku saatim gelmişakannehirneyse ben kaçayım son kestirmelerimi yapam bariiiikaydirigubbakcemile3
saycak tabüü ne etsin hatunnn:)))
ben şimciden sayıyom ya ayıp mı ayol helalimmm:))))
git uyu benm uykum da var emme uyumucammm karnım aç ne yisem diyom yicek bişi bulamıyom
he düşmeden silin diyler zati temizolurmuş bebeler
sonra yıkıcakmışız
yok be sez.den sonra da ilgileniy bebesiyle millet takma şimdiden kafana onlarııı
kızz geçmiş olsun bende uyuşma olmuyodu ama bikaç gündür sabahları sanki uyuşuyo kenyada oluyodu sanırsam yanlış hatırlamıyosam eğer? ama normaldir heralde diyodum:) dr ne dediyse ona inan sen bacım takma kafanı bişeye artık son demlerimiz boş yere strese girmeyelim....
hmmm hadi bakalım seninki yolda ben her an senden bekliyom bi hareket
gunaydinlar.a.s.

dilmuh dogurdu mu?delikafadulden
gnydn cnm yok haber dün geceden beri
bence dün gece oldu bişiler ya da bu aralar doğuruyo olabilir
bekliyom heyecanla
face i de açtım haber bekliyom ama yokkk
icinizde en cok ben kurcalanmisimdir herhalde 2 kere hastanede 5 farkli doktor kurcaladi
benim kendi doktorumda her muayenede bakti.20 kere falan olmusturakannehir...onun icin benim catim bukadar erken acildi millet kurcaliya kurcaliya acti catimi

ay heralde bence de erkenden açtılar senn çatıyıııı

destacım saşın sağ olsun allah sabır versin mekanı cennet olsun dedenin :Saruboceq:

edoş hoş geldin bacımmm egecikde ıyımıs ohhh cok sevındım sarılık olmadı galıba senın ogluş

göbegi düsmeden yikamayi pek dogru bulmuyolar canim
zaten 3 5 günde düsüyomus göbekleri silersin duru suyla temizlenir minigin

hosgeldin ayseee
sanci kacta olunca dogum sancisi oluyomus ki..benim doktorum hic bilgilendirmiyo bu konuda..benimde saliya bidaha caggirdi ama artik sizi görmeme gerek yok sanciniz olursa hastaneye gidin hemen dedi...demek ki artik hazir olunca doktorlar ilgilenmiyolar...
canim benimde ellerim ve kalcam uyusuyo tv bakarken bile ellerim uyusuyo artik. her yarim saatte bir uyaniyorum sordum gecen doktora normal dedi..bünye kendini emzirme zamanina hazirliyomus artik öyle 8 saat kesintisiz uyku yok dedi

gunaydinlar.a.s.

dilmuh dogurdu mu?delikafadulden
eli kulagindaydi ama bi haber yok

şekercik
sen yazdın ama ben gec yazıyom salah gıbı saglık ocagına yurudum
aklıma yolda geldı bugun tatıl
ay yoruldum her yerım agrıdı ya
karnıma cıktı annemler gezmeye cıktı hasta zıyaretı daha dogrusu
bende yumurta yıcem yememıstım sabah.

senın dedıgın gıbı benımde karnım one dogru sıwrılıyo sabahları eyı sorun yokd emekkı
ıyı olsunlarda
bende pazartesı dr gıdıcem bakalım ne kadar buyumus tosunum toskam yoksam aynımı

benim bebişin 3ncü günün sonunda göbüşü düşmüştü sonrada yıkadık hemen tertemizzz ondan sonra 1gün durup ertesi günü yıkadım havalar hafif soğumaya baslayınca burda doktor amcamız 3 günde bir yıka dedi :)

hade bakalım aysemm senden umutluyum artıkınn ŞenizŞeniz
benim sancılarım 110 felan çıkmıştıı ama ben bel ağrısı sanıyodum nan onlarıı akannehir suursuzun biride benmişimm delikafadulden

:roflol::roflol: delüü :roflol:

temem dur gidemde yazamm
saat bası olmuyo yaa 2 saatte ben uyandırıyom emzirmek için opuyorumnanaktan
valla ben sarılıyom artık ohhhhhhh hihoyyythihoyyythihoyyyt

benim aklim niye karismis bakim?:uhm:

elifin kafası karışmış ben 29 ekimde doğsun naz diyee temenni ediyodum yaa sezeryan olcan gerçek doğum tarihin sanmış kaydirigubbakcemile3
bende dedim wannanın kendi bile doğurcak saniııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deme yavv erken doğum muuu
tahminimden önce mi doğcak acep yer mi ediniy benm sıpaaa
kız dur daha kasım ayı girmedi aaaa ne bu acele bizde bilmem ki hep o karakız yüzünden bi doğurdu herkesi heveslendirdiiii
erken derken iste vaktinden biraz önce 2 hafta falan olabilirmis...rahimde cok baki hissetmen gerekmis cok sik idrara cikmak cati kemiklerinin agrimasi dogumun yaklasitiginin habercisiymis ille önden sanci olmasi sart degil yani sanci bir anda da gelebilirmis...

benim aklim niye karismis bakim?:uhm:
ben seni bugün sezeryan olucaksin saniyodum:kedi:
aklimda öyle kalmishep eda nin yüzünden:mymeka:

ay heralde bence de erkenden açtılar senn çatıyıııı

sizde kurcalatin sizinde acilsin:roflol:

edaaa nan nası gidio annelik alıstınmııı

alıştım yaa allaha şükürr :Saruboceq::Saruboceq:
sen ne alemdesin yanlızsın ?

ayy bu oğlanın pozları deli etçek beniiii
du kız atlayıp gelcem koklucam o yanacıklarınıııı boynunu ohhhh

gel teyzoşuu koş gel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

edoş hoş geldin bacımmm egecikde ıyımıs ohhh cok sevındım sarılık olmadı galıba senın ogluş

hoşbulduk cnmm opuyorumnanaktan
sarılığı normal çıktı cnmm 13,9 çok şükür şimdi baya rengi düzeldi gibi bakalım c.tesi dr.teyzemize gidicez yinee zemuszemus

bacim bende kendimden bi hareket bekliyom ama.. bakalim ne zaman.. zaten kaldi 5 gün en gec 10 güne gelir yine sizden önce dogurmus olurum herhaldekaydirigubbakcemile3

elifim benim bildigim 100ü bulmasi gerekiyor bide 5dkda bi olmasi gerekiyor ama benim hem cok azdi hemde düzensiz cikti.. doktor gecen gün en son muaynesini yapti banada acilmada varmis zaten 2cm.. sanci oldugunda hastaneye git dedi.. ama öyle düzenli bi sancim yok gerci ben anlamiyorum sanirim.. cünkü bugünde bisey hissetmedim.. sali günü tahmini dogum tarihim.. eger o günde bisey cikmazsa nstde bi kac gün daha bekleriz dedi.. olmazsa hastaneye yollarim suni sanci verirler dedi.. bakalim insallah.. ne sali gününe nede suni sanciya gerek kalmaz.. kac gündür evde kaldirmadigim yer kalmadi.. hayirlisi bakalim.. bundan sonrada yormicam kendimi zaten.. zira is yapmaktan her yerim agridi.. ikinmaya hal kalmicak sonra..

hee tatil bugünnnn
:))
benm de aklım başıma geldi şimdiii
ay benm kk gidip geliy kızlar yetişemiyom size((

ay yürüymüyoz pek ondan böyle azcık yürüyünce tutuluoruz annem de az önce bana kalk evi süpür toz al didiii kendini yormadan ama didiii az sonra kalkıcam bu gidişle açılman olmaz doğuramıcan diye de tersledi ayyyy:))) dün gece rüyasında sol elinin 4 parçaya ayrılıdğını görmüş aha dimiş benm kız doğurdu heralll baktım netten tabirlere:)) aileye bebek gelcek diyoo ama ben üstüme alınmıyom heç.... zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…