hee kıs çok bekledin sen sıranı şimcik ben seni dinlerim:roflol::roflol:hadee sıranı beklesene lann :mymeka:
sanki ben bekledim demi gıııı delikafaduldendelikafadulden
cnmm gözün aydın allahım sağlıckla büyütmeyi nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq:
bende 37+2 de doğurdum cnm kaydirigubbakcemile5
destnam cnm benim basın sağolsun :gitme: allahım mekanını cennet eylesin dedeninn :Saruboceq::Saruboceq:
egem iyi teyzosuu sabah 8 buçukta bi uyandı hala cebelleşiyom uyusun diyee akannehirakannehir
resmini koydumdu ama gerilerde kalmıştır.yeni topicimiz varmış bi ara oraya koyarım opuyorumnanaktan
belden uyuşmalı oldum cnm epiduralle.rahat oldu benim doğumum yaaallahım hepinize böyle kolaylıkla nasip etsin çok dua ettim zaten :Saruboceq::Saruboceq:iğnenin acısını falan hiç hissetmedim ve ameliyat boyunca uyanık olmak bebişini çıkar çıkmaz görmek anlatılmaz bi duyguuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben doğuracadum nan bugün kaydirigubbakcemile3 ama bugün oğluşum 1 haftalık oldu eyimii :lepi::lepi:
slm elifimmm opuyorumnanaktan
ben oğluşumla uğraşıyorumm zemuszemuszemuszemus wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
itekcim doğurma nan erkenden bekle sıranı senden önce ben varımlmaz:
hadee sıranı beklesene lann :mymeka:
sanki ben bekledim demi gıııı delikafaduldendelikafadulden
cnmm gözün aydın allahım sağlıckla büyütmeyi nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq:
bende 37+2 de doğurdum cnm kaydirigubbakcemile5
destnam cnm benim basın sağolsun :gitme: allahım mekanını cennet eylesin dedeninn :Saruboceq::Saruboceq:
egem iyi teyzosuu sabah 8 buçukta bi uyandı hala cebelleşiyom uyusun diyee akannehirakannehir
resmini koydumdu ama gerilerde kalmıştır.yeni topicimiz varmış bi ara oraya koyarım opuyorumnanaktan
belden uyuşmalı oldum cnm epiduralle.rahat oldu benim doğumum yaaallahım hepinize böyle kolaylıkla nasip etsin çok dua ettim zaten :Saruboceq::Saruboceq:iğnenin acısını falan hiç hissetmedim ve ameliyat boyunca uyanık olmak bebişini çıkar çıkmaz görmek anlatılmaz bi duyguuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben doğuracadum nan bugün kaydirigubbakcemile3 ama bugün oğluşum 1 haftalık oldu eyimii :lepi::lepi:
slm elifimmm opuyorumnanaktan
ben oğluşumla uğraşıyorumm zemuszemuszemuszemus wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy cnm ya benm bcak aramdaki kemik ağrıy hani karnın altındakii ne kemiği kız o
oturup kalkarken hele yataktan kalkarken sızlıyo baya ama ciddi bi ağrı deel
hayırlısı şekerimmmmmmmmm
he ben topik açtım bi tür liste oluşsun bari kendiliğinden
exceld eolmuyomuş cnm nazlının açtığı listeyi bi kez ben bi kez de kartanesi yenilediydik ama çok sık giremiyoruz bide sitenin hali malum bi türlü güncelleme yapamadık he o listeyi edit leyip üstünde oynamak lazımmış
ay ben de kesin çatı açılıyo diyorum ama zati 2-3 cm den bişi olmaz hemen doğurmayız deyüü ciddiye de almıyorum:)
benm de annem salı günü gelcek o gelsin die bakıyom perş de randevum var dr la:) çatıma bakıcakmış o gün anlıcaz anyayı konyayı:) bakalım bu ağrı çatı açılmasının ağrısımıymışşş
hee kıs çok bekledin sen sıranı şimcik ben seni dinlerim:roflol::roflol:
allah kolaylık versin sana niye uymuyor yavruvcak
hala annenlerde msn canım
itek nan
ben kasım annelerinin doğurdukları ilk melekler dimek istediydim ilk çocuk deil kasımın ilk melekleri
yanlış mı anlaşıldı kız değiştirilebiliyosa değiştirem ne bilem(
saol canım Allah razı olsun bakalım yarın doktor nedicek bugünkü muyeneden sonra baya tırstım doğumdan hayırlsı sezeryan olursa bende epidüral istiyorumhakkımızda hayırlısı
lülülülülülülülülülülülü bekleme nan sendee delikafadulden
uyumadı kızz gece uyudu sabah hortladı işteee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annemlerdeyim cnm bir hafta daha kalıcam annemde ama kocişim pazar günü döncek yaaa gene başlıcam ağlamaya hazır olun mafoldumbenmafoldumben
eneste kucağımda bakıyor bu gacılar ne yazıyor diye:roflol::roflol:
yaaa benim geceden beri bacak arası kemiklerim acayip ağrıyor arada kasılmalarda oluyor ayyy pazartesi randevum var inş.o zamana kadar birşey olmaz:Saruboceq:
kız benimde dün gece ilk defa karnım ve belim ağrıdı bende pazartesi gitcem doktora
inşallah o zamana kaaa doğurmayız hacı kasılma zati ne zamandır var bende
:mymeka::mymeka:benimde aklimi karistiriyon deli kariimureda .!.:slm elifimmm
ben oğluşumla uğraşıyorumm wanna gün almadı kız ben öle bi temenniyle soktumdu aklınaaa
ne oldu muayenede cnm :kedi: niye tırtın :kedi:
kız ne güsel gece uyumuş işte daha ne istiyon sende yavrucaktan:mymeka:
bizim enes çalar saat gibi her saat başı uyanırdı geceakannehirakannehir
neyse canım kavuşacan sonunda kocişine hemde ne kavuşma:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bende kırkım çıkana kadar annemlerde kalacağım kociş haftada 3 gün gelebilecekmafoldumben
:mymeka::mymeka:benimde aklimi karistiriyon deli karii
ege nin resimlerini eklesene face den de yazdim sana yakisiklimizi görelim deyüüü:asigim:
kız edoş sen hiç muayene olmadı dimiii:jeyyar::jeyyar:
aayyyyyy edoşum gelmişşşşşşşşşşşşş delikafadulden Şeniz
gün sayıyon haaa çakal seniiiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar::kedi: demi nan anamda öle dedi gece uyudu daha ne istisin dedii :kedi: ama gecede 3 kere uyandı nan yetmemii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kavuşcam ama dahaa çok var nan 40 gün yassak varr :roflol: kaldı 33 gün :roflol::roflol:
sadece senin değil wannanın kendi aklı bile karıştıı :roflol::roflol::roflol:
koycam resimlerinide daha bi toparlama yapamadık pc ye atamadık :kedi: eccük daha beklen garii :kedi:
nan doğuma gittim gece kaçamadım eyimii :mymeka::mymeka: ebe kadın etti muayene :mymeka:
sonra dr.um geldi bi bakalım dedi bende dedim ebeye sorun o baktıı adamda güldü tamam dedii :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?