aha itekte saçına sürüyomuş
nan yoıkmu başka şeye devası
he gıı ben salatayada koyuyom
bak sürmek dışında yeniyomuşta bacım asıl amacından şaşmış kız yağ iyimikaydirigubbakcemile3
bende yarından itibaren anama bırakim hakimiyeti onun olsun :roflol::roflol:ayyyyyy baklava mı yapilerrrrrrrrr delikafadulden
birileri benimde evin hakimiyetini ele geçüsün baklava börek yapsın nan ben sadece süt çeşmesi olmaya razıyım hacıııııııııı :roflol:
edepsiiiizzzz sus nan :mymeka::mymeka::mymeka:çıtırtı bu arada şeyimede sürdüm gıııııı:roflol:
tabe tabe tabe seni düşndüğünden ensarıda seni düşündüğü bi gündemi halletti acepyok kıs beni düşündüğünden der hani kafa dinleyim manasında:jeyyar::jeyyar:
çaturtum harikasın yaaaaaa :lepi: :roflol::roflol::roflol:
bende mıçıma sürüyom nan o da kabızlığa ii geliyo dermişimmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
günaydiinn kizlar nasilsinizzzz
doguran var mi???
site aciliyo ama cok yavas aksama yien sapitmaz insallah
dilmuh, ayseee gidin dogurun lann burda ne isiniz var sizin hala
bende mıçıma sürüyom nan o da kabızlığa ii geliyo dermişimmmmmmmm :roflol::roflol::roflol:
artık salataya konmaktanda çıkacak :roflol::roflol:
zira şeyine sür saçına sür sütle iç derken salataya koyacak z.yağ kalmayacak:roflol::roflol:
bende yarından itibaren anama bırakim hakimiyeti onun olsun :roflol::roflol:
edepsiiiizzzz sus nan :mymeka::mymeka::mymeka:
tabe tabe tabe seni düşndüğünden ensarıda seni düşündüğü bi gündemi halletti acep
:roflol::roflol::roflol:
mersü şekerüm harikayım demiŞenizŞeniz
bende yarından itibaren anama bırakim hakimiyeti onun olsun :roflol::roflol:
edepsiiiizzzz sus nan :mymeka::mymeka::mymeka:
tabe tabe tabe seni düşndüğünden ensarıda seni düşündüğü bi gündemi halletti acep
:roflol::roflol::roflol:
mersü şekerüm harikayım demiŞenizŞeniz
heee yoldan çıkardınız nan yağı vıcık vıcık:umursamaz::umursamaz:he gıı ben salatayada koyuyom
bak sürmek dışında yeniyomuşta bacım asıl amacından şaşmış kız yağ iyimikaydirigubbakcemile3
heee sendede işe yaradıdı demi bacakları açmak için artık gıcırdamıyoda:roflol::roflol::roflol:çok amaçlı hacııııı delikafadulden:roflol:
KIZLAR ANAM DERKI bu dogum işi bizimle yanı anneyle cok ılgılıymıs bız kendımızı germıcekmısız rahat olcakmısız en ıyısı suya oturup hamıle oldugumuzu bıle unutmak ve bu işi basaracam demek ....korku adamı mezara soka valla banada geldı gelenler 2 3 gundur ....ama telkın edıyom hep acılacak acılıyo deyuuu...dılmuh ben ım ılk bebekte daha 20 gun vardı doktor heran gelebılır dedı ama taaa 10 gun sonra geldı ve anıden geldı bıde inşikak suresi ni oku bebegım sakın korkma pazar gece bıle dogursan pazartesı sabah ewındesın olmıcak doguramıyom deme rabbım bagladıgı dugumu cozuyo zaten bebekte bı terslıkte yok cok sukur hade bakem annesı sana ıhtıyacı var konus onunlada anlasma yap..
nann millet çağla şıkelin son halini gördünüz mü 8.5 aylık hamile 6 kilo almış sadeceakannehir
bowling topu yutmuş gibikaydirigubbakcemile3
he ya valla rahat olmak lazım ama insanın elinde olmuyoki bacım işte geriliyo insan
ayy rabbimin izniyle belki doğururum kız pazar gecesi ayyy inşallahopuyorumnanaktan
kıs bazı anneler bebişlerine yapıyor sende özgişe dene bari:roflol::roflol:
anam size laf yetiştirecem diye uyku saatim geçiyor:mymeka:
heee ben anadolunun bağrından kopan temiz laz karusuyum:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şşttttt ne oldu bacım doğum yaklaştıkça iyi aile çocuğu olduğunmu aklına geldi:roflol:
sen kaaa kuduruk olursam gelsin başıma hacı :roflol::roflol::roflol::roflol:sus nan başına gelecek görecen gününü:mymeka:
nan yağı sürdüm
süte koyduım içtim
şimdide hurma yiyom
hergün sıcak duş
ee bu gece doğurmazsam yuuuuuuuuuh bana haaa
kaydirigubbakcemile3
ben görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hadi dilmuhhhhh doğurrrrrrrr kim tutar seniiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
heee ben anadolunun bağrından kopan temiz laz karusuyum:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen kaaa kuduruk olursam gelsin başıma hacı :roflol::roflol::roflol::roflol:
salıya kaaa bekleseydin hacıa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?