2009 Kasm Anneleri

ya takmayin fazla. benim oglan da keyfine duskundu bi turlu donmemisti, hala da oyle.:roflol:

azcik ogret romantizm sende. kaydirigubbakcemile3

ula öğrenmez ki:) ben beceremiyom kocişe bişey yaptırmayıı
dün de geldi yıktı geçti ortalığı zatiii
sinirlenmiş de işte öyle gelmiş bi yandan da benm tavrım sana deil sinirliyim sadece diyy ben ağlamayam die hemen başlıyom zırlamaya ay hormonlar mahvetti ya hiç dökmediğim kaaa gözyaşı döktüm bu 9 aydaaaa daha da dökmem heralde... sorma yane tam bi sinir harbi var kaç gündür sıkıldım gayrıııı
amaan sorma heç wannammm

kızlar ya dönmeslerse dönmesinler bebeler takınca değişcek mi durumları yokkk siz sadce stres yaptığınızla kalcaksınız o kaaa
en iyisi son günleri sakin geçirmek
bebek de hırçın olur bak dmedi demeyin
nasıl doğarlarsa doğsunlar sağlıklı olsunlar da gerisi boş
tamam insan kendini bi doğum şekline hazırlıyo ama olmayınca da olmuyo bebeğin sağlığından kıymetlimi ayoll
benm annem sezerciğe çok karşıdır ama geçen dedi ki çatın darsa normal doğum çok zor olurrrr öyle tabe darsa ne die normal yapam dimi ama ben çok istiyom normal ama olmassa da olmaz ne yapayım kısmet

şekercik Allah yardımcınız olsun bebişde geliyo rabbim yardım eder hiç merak etme yaa:teselli:
he ben de inanıyorum buna çok
bebekler kısmetiyle gelir bebeğimiz bize uğur getircek biliyorummm her açıdan rahatlıcazz
umrumda deil gerisi

kızlar mıççınıza ne sürüyonuz bakemm :roflol:kaydirigubbakcemile3

zaytinyağ
10 gün önceden sürülürse ii gleirmiş
he bide hemoroite diyler ama ben bi fayda göremedim gerçi bi kez sürdüm ama çok acıyodu o zaman zati
bide tam şeyine sürersen çabuk açılırmış yumuşatırmış cnm

bacım şöyle bak şimdi
kociş 20 gün izin alcak ki bana baksın
ama ayın 22 sine kadar işe dönmesi lazım
çünkü kocişten sonra başkası izne çıkacakmış
e kociş izin alıp evde oturur ve ben doğum yapmadıysam bana zor olcak
ben yalnız başıma bebeğe bakarım ama çok zor olur
o yüzden kociş pazartesi izne ayrılmalı ki 22 sine dönebilsin işe
yoksa amiri az veriyo izni
zaten kimse yok yanımda doğumda kociş bari kalsında ben toparlanabileyim dimi

ayyy ne uyuz bi ste oldu buyaa uğraştırıyo birbirimize ihtiyacımız oluyo ama ulaşamıyoz kızlar msn adresleriniz varmı birbirinizde bende veremmi sizlere sizde bana olurmu?

bilmiyom fundacım eskiden ebeler evde doğum yaptırırken sürermiş kk da okuduydum ben
ama ne kaa doğru bilemiyoz
bide son günlerde bir hafta öncesinden
bol bl yürümek
sıcak duş almak iyiymiş açılma için
öyle diyler

amaaaaan kızlar kasmayın kendinizi
eğer kısmette varsa normal olur
hayırlısı olsun ya
valla benim psikolojim bozuldu normal doğuracam diye
bilsem alırdım günümü 38+larda ohhh ne güzel

ayyy ne uyuz bi ste oldu buyaa uğraştırıyo birbirimize ihtiyacımız oluyo ama ulaşamıyoz kızlar msn adresleriniz varmı birbirinizde bende veremmi sizlere sizde bana olurmu?

cnm biz genelde face de yazışıyoruz ben sırf bizim kızlar için face açtım
sen açsana orda kk kasım analarının grubu var
oraya güncel olanlar yazılıyo kim doğurmuş nolmuş okuyoruz
msn de dilmuhla yazışıyoruz diğer kızlarla msn muhabbeti olmadı
genelde face ye takılıyolar onlar

anaa şimdi şu aralık analarının topicini gördüm gıı bizi yalancılıkla suçlamış delüleee
kilo topici ile ilgilii
ne diyyolar kız,çekemiyolarmı bizi yoksamhihoyyyt

yok bacım ben beklemem zaen 41 haftaya kadar
kız benle ne alakası var doğuruyo işte millet patır patır beni takan yokkikaydirigubbakcemile3
az kaldı dayan bacım,peşinden de beni sürükle ya..dün çok kötüydüm ben..çok sık kasılmam oldu mahvoldum tam bilemedimde bazen 10dk bazen 5dk oldu..bugün sabahtan beri çok iyiyim bizim bebede geri kaçtı..annemler bekliyo başımda kaçtı diyom ne yapamkaydirigubbakcemile2

ay evet fırtına ya..bizim bebeler tam kötü havaya denk geldi ha..diyom sancılansam şimdi dışarısı çıkılacak gibi deil,yolda filan kalırızda:bbo:
canım bizim evde küçük ama ısınmıyo altımız da boş sayılır,işyeri yani bazen geliyolar,bazen gelmiyolar..bizim planımız eylül ayı gibi taşınmaktı ama planlar olmadı..şimdi kışa taşınırsak ki küçücük bebekle çok zor olacak..:bbo:

valla canım hayırlısı bakalım doktor ne diycek
normal doğum diye diye perişan oldum valla
bakalım pazartesi ne olcak hayırlısı artık
he vallaaaa
takmamak lazım bacım
ne etçen
ay gene kasıldım ben
kasım anasıyım ya kasım kasım kasılıyommm :roflol: :roflol: :roflol:
amaaaaan kızlar kasmayın kendinizi
eğer kısmette varsa normal olur
hayırlısı olsun ya
valla benim psikolojim bozuldu normal doğuracam diye
bilsem alırdım günümü 38+larda ohhh ne güzel

kız öyle deme vardır herşeyde bi hayır ben sağa ne didim belki sonra da o izne ihtiyacınız olcak üzülme heç
du bakalım bi pzt olsun sonra bikaç gün izin kalsın bakalım Şeniz

aaa ben niye yokum bakayım hemen..face çok kullanıyom ben yaahihoyyyt

amaaan hayırlsı

tabi canım hayırlsı artık
ben takmıyom ama
açıkça söylemek gerekirse normal olsun diye kendimi baya yıprattım olursa olur
olmazsa olmaz ne edem allah allah
hayırlısı olsunda normal sezercik ne olcak

ya kızlar hayırlısı olsunda ben normal doğum yapıcak gibiyim ya ama yinede hayırlısı ve sağlıklı olsunda inşallah

ayy bilmem kartanesi attı lafı ortaya kaçtııııı ne diylermiş bilmiyom bu sayfayı zor açıyom gidip de aralık analarına bakamıcam vallaaaaa herlde az kilo aldık deyü kıskanıyolardırr gerçi bu benm için geçerli deel ya neyse laelaelaelaelae
cnm kıyamam ben sanaaa demek başladı he ufak ufak bence kasımın 1ini bekliyler olsun da tam kasım bebesi olalum deyüüüü çokbilmiş yaramazlarr delikafadulden
cnm düşünmeyin havayı elbet çıkılır ne havalar oluyo tam kışa girmedik ki bide kar kıyamet olsaydı nolcaktı ben dua ediyom ocak şubat mart anası olmadığıma:) bu yıl havalar haddinden fazla güzel geçti biz ilçede oturuyoz ile gitçez yol viraj zati bide kışın yol kapanıyo kalırdım burda vallaaaaa :roflol: artık sağlık ocağında mı hast.de mi nerde bi yerde bi ebe doğurturdu beniiii
ee ayn ıhesap bizim altta yaşlı bi kadın oturuyo tek bşaına acık da hasta oğlu gelip gidiyo arada yanına kadıncağız bi odada oturuyo elektirikli sobayla ısınıyo kombi yakmak zor geliy diğer odaları kullanmıyo üsttekiler de kombi pahalı deyü yakmadı geçen yıl elektirikli sobayla oturdu biz arada donduk taşıncam valla hamile mamile bana ne yaaaa evden eve nakliyat tutarız napalım adamlar taşır yerleştiri gider donmaktan eyidir bide pahalıya oturuyoz çevreye göreeee hem kombi yak hem elektirikli soba yak ısınamıyoduk bebek de geliyo ev de güneş bilem görmüyo amaaan benm ev meselesi gıcık yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…