ya takmayin fazla. benim oglan da keyfine duskundu bi turlu donmemisti, hala da oyle.:roflol:
azcik ogret romantizm sende. kaydirigubbakcemile3
he ben de inanıyorum buna çokşekercik Allah yardımcınız olsun bebişde geliyo rabbim yardım eder hiç merak etme yaa:teselli:
kızlar mıççınıza ne sürüyonuz bakemm :roflol:kaydirigubbakcemile3
ahh canım piyango sana da vurdu demek... benim zilli de ters, kıçını kaldırıp dönmeye uğraşmadı bile hanfendi...şimdiden keyifçi babsı gibi...:roflol::roflol::roflol:
aha benimkinden bi tane daha varmış :lepi:
canım eşinin senin doğum yaptığın gün mü izne ayrılması gerekiyo...yani o 20 gün oluak şekilde ayrılsa izne sen bi kaç gün daha beklesen olmuyo mu...zaten vakit geldi bence salı olmazsa çarş gelir artık bebiş....
anaammm ne becerikliler kıs...benim kaynana sadece çene yapar :roflol::roflol::roflol: annem de onu dinlememk için köşe bucak kaçar :roflol::roflol::roflol: işler gene bana kalır anlıcannn :lepi:
çenen kapansınnnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
harbiden hee ben şu kabızlık belasına bi onu yapmadım dur ben de gidip mıçıma süremmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bu kadar yumuşatmışken kocaya da bi iyilik yap bence :roflol::roflol::roflol:
elifim bebişin poposuna süreceğine çok dikkat et ama asit oranı yüksek olursa daha fena yapar...
yavv geçmişe bakim dedim sayfalar 40 saatte ilerliyo....
bugün hiç keyfim yok zaten...patlıcam sanki... kaç gündür dışarı çıkamadım ondan heralde...
çamaşırları asıp geliyorum... şu çamaşır döngüsü bitirdi beni...tam birini toplayıp ütülüyorum arkadan gene yetişiyo !
dilmuhcum erkek ya ondan geç gelir böle bekle belkim normal olur kız gerçi dr ne der bilemeyiz de
ayyy ne uyuz bi ste oldu buyaa uğraştırıyo birbirimize ihtiyacımız oluyo ama ulaşamıyoz kızlar msn adresleriniz varmı birbirinizde bende veremmi sizlere sizde bana olurmu?
ne diyyolar kız,çekemiyolarmı bizi yoksamhihoyyytanaa şimdi şu aralık analarının topicini gördüm gıı bizi yalancılıkla suçlamış delüleee
kilo topici ile ilgilii
az kaldı dayan bacım,peşinden de beni sürükle ya..dün çok kötüydüm ben..çok sık kasılmam oldu mahvoldum tam bilemedimde bazen 10dk bazen 5dk oldu..bugün sabahtan beri çok iyiyim bizim bebede geri kaçtı..annemler bekliyo başımda kaçtı diyom ne yapamkaydirigubbakcemile2yok bacım ben beklemem zaen 41 haftaya kadar
kız benle ne alakası var doğuruyo işte millet patır patır beni takan yokkikaydirigubbakcemile3
ay evet fırtına ya..bizim bebeler tam kötü havaya denk geldi ha..diyom sancılansam şimdi dışarısı çıkılacak gibi deil,yolda filan kalırızda:bbo:yaa havalar iice soğudu geceden beri çılgınlar gibi yağmur yağiyy daha iki gün önce yıkadığım çamaşırlar bile kurumadı haa -tatlicadiarzu-
güya ben salondaki koltukların kılıflarını yıkicudum ama heç gözüm yemiyy zira bu havada 2 haftaya anca kurur hiç riske atmiyam kirli deel zati güneş açarsa yıkarum yosam dursun napammm
canım bizim evde küçük ama ısınmıyo altımız da boş sayılır,işyeri yani bazen geliyolar,bazen gelmiyolar..bizim planımız eylül ayı gibi taşınmaktı ama planlar olmadı..şimdi kışa taşınırsak ki küçücük bebekle çok zor olacak..:bbo:uni sorma kaç gündür bende de bi terellilik var
hayırlara çıksın da bi sıkılıyo ki içimmm
hiç dışarı çıkamıyoz ya ondan heralde bunaldım
iş de yaptırmıyolar ii deel die
bi yemek yapıyom işte evde otursan oturulmuyo kıç üstünde uzun süre
uyuyamam da saatlerce
tvde bişey olmuyo
internetten de sıkılıyom amaaaan içim dışım sıkıntı sormayın
belki taşıncaz ev ısınmıyo deyü ona taktım şimci de bu halde nası taşıncaz nası ev arıcaz offff
he vallaaaavalla canım hayırlısı bakalım doktor ne diycek
normal doğum diye diye perişan oldum valla
bakalım pazartesi ne olcak hayırlısı artık
amaaaaan kızlar kasmayın kendinizi
eğer kısmette varsa normal olur
hayırlısı olsun ya
valla benim psikolojim bozuldu normal doğuracam diye
bilsem alırdım günümü 38+larda ohhh ne güzel
cnm biz genelde face de yazışıyoruz ben sırf bizim kızlar için face açtım
sen açsana orda kk kasım analarının grubu var
oraya güncel olanlar yazılıyo kim doğurmuş nolmuş okuyoruz
msn de dilmuhla yazışıyoruz diğer kızlarla msn muhabbeti olmadı
genelde face ye takılıyolar onlar
ne diyyolar kız,çekemiyolarmı bizi yoksamhihoyyyt
az kaldı dayan bacım,peşinden de beni sürükle ya..dün çok kötüydüm ben..çok sık kasılmam oldu mahvoldum tam bilemedimde bazen 10dk bazen 5dk oldu..bugün sabahtan beri çok iyiyim bizim bebede geri kaçtı..annemler bekliyo başımda kaçtı diyom ne yapamkaydirigubbakcemile2
ay evet fırtına ya..bizim bebeler tam kötü havaya denk geldi ha..diyom sancılansam şimdi dışarısı çıkılacak gibi deil,yolda filan kalırızda:bbo:
canım bizim evde küçük ama ısınmıyo altımız da boş sayılır,işyeri yani bazen geliyolar,bazen gelmiyolar..bizim planımız eylül ayı gibi taşınmaktı ama planlar olmadı..şimdi kışa taşınırsak ki küçücük bebekle çok zor olacak..:bbo:
he vallaaaa
takmamak lazım bacım
ne etçen
ay gene kasıldım ben
kasım anasıyım ya kasım kasım kasılıyommm :roflol: :roflol: :roflol:
kız öyle deme vardır herşeyde bi hayır ben sağa ne didim belki sonra da o izne ihtiyacınız olcak üzülme heç
du bakalım bi pzt olsun sonra bikaç gün izin kalsın bakalım Şeniz
ne diyyolar kız,çekemiyolarmı bizi yoksamhihoyyyt
az kaldı dayan bacım,peşinden de beni sürükle ya..dün çok kötüydüm ben..çok sık kasılmam oldu mahvoldum tam bilemedimde bazen 10dk bazen 5dk oldu..bugün sabahtan beri çok iyiyim bizim bebede geri kaçtı..annemler bekliyo başımda kaçtı diyom ne yapamkaydirigubbakcemile2
ay evet fırtına ya..bizim bebeler tam kötü havaya denk geldi ha..diyom sancılansam şimdi dışarısı çıkılacak gibi deil,yolda filan kalırızda:bbo:
canım bizim evde küçük ama ısınmıyo altımız da boş sayılır,işyeri yani bazen geliyolar,bazen gelmiyolar..bizim planımız eylül ayı gibi taşınmaktı ama planlar olmadı..şimdi kışa taşınırsak ki küçücük bebekle çok zor olacak..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?