2009 Kasm Anneleri

neme lazım dogurursa kadın gitsin temizlikci ona ne düşüncesiz kadın yaa
benimkide temizlik yapılacak mı bişi lazımmı diye aramıyoda yada nasılsın demeyi akıl etmiyo
evdeysen sana gelcez diyo :))))))
ne dersin sabah aksam dogurmaya kalkan birisinin evine gezmeye gidilir mi hadi temizlik yapalım de yardımcı olalım de ama yok canım yatmaya alısmıs hanfendi
ben annemde kalıcam yaa ne gerek var kendini uzmesin hanımcagız
bu kayınvaldeler tam gıcıklar yaa
benimki bi tuhaf zaten takmıyorumda seninkide aklı bası yerinde biri sanki uyuzluk yapıyo yada benimki gibi saf düşünmüyo

inş canım sağsalim kavuşuruz.
hakkatende haa bakalım ilk normal doğumu yapanımız kim olacak
gözleri aydın olsun opuyorumnanaktan

dusunme, bak karazeytine de hep ayni seyi soyluyorum. sezeryan olucaksa kendini psikolojik olarak ona hazirliycaksin. yoksa sonrasinda toparlanmak cok zor oluyor. etrafimda cok ornek var, normal bekliyorlardi, aniden sezeryana alinica aylarca hatta senelerce yan etkisini gorduler. tabi herkes ayni degil.

ben oglumda bile bile sezeryana girdim cunku tersti, ertesi gun ayaktaydim. bak simdi de ilki sezeryan olmasina ragmen normal dene diyorlar ama acilen sezeryana da alinabilirim. tek dusundugum saglicakla kucagima alabilmek insallah.

sen de rahat ol, cok takma.a.s.

maşalah slm söytle bi<dende o kadar bekledi normal olsun diye niye kimsenin normal olmuyor anlamadım

kızlar ben kaçar komşumda gün var oraya gidecem bi duş yapamda gidecem
hadee hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

hadi bakalim iyi gezmeler.

ayyyyyyy bende ruyamda gördummmmmm doktora gidim bebe dönmüşş abuu diyim al sana mecburen sezercikkk :bbo: valla manyak oldum artık ha kaydirigubbakcemile3

ben her gece doguruyorum ruyamda. dun gece yine doguruyordum, hatta doguramuyordum da benim yerime anacim doguruyormus.-tatlicadiarzu- bi yerlerim fazla acik kalmis.laelaelaelaelae

asebaaa snein kaynana tam sopalık heee
ayy çıldırırdım ben heraldeee
iyi vallaa sessiz kalabiliyosunnn...
gerçi bende senden farklı değilim her bişeye susuyorum...
yarın anacım gelecek bana yineee sarma felan sarıcaz
hava iyi olursa camlarımı silecek bi camlar kaldı zaten
kaynanam ayyy bi bişeye yardımcı olamadık diyip duruyoo amaaa
kızım şu yapıldımı yapılmadıysa gelir ben yaparım demesini bilmiyo nedensee
işlerine öyle geliyo yaa, gelip kuru kuru kalmaya çok meraklı amaa....

aa hadi gozumuz aydın bakalım oda sezeryan olmus haa
kasımın ilk melegide geldiiiii
sıra bizde artık
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-yapt305287305-haz305rl305klar-283.html

kızlarrr buda yatağımızın son haliii
artık herşeyimiz hazırrr prensesimizi bekliyoruz hayırlısıyla...
canım güle güle kullanın inş. cok cok güzel olmusss
altın yastıgımızda hazır ohhh gelsin paracıklar :)))))
kızlar ben kaçar komşumda gün var oraya gidecem bi duş yapamda gidecem
hadee hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

güle güle canımmm

canım kayınvalidenin yaptığı resmen duşuncesizliğin bencilliğin önde gideniiiii onu annadıktaaa sende delirdin heral kadın gelmezse inat diye herşeyi kendi yapcakmışşş kime inat neye inat??? sen kendini gebertene kadar temizlik yapsan sorada hastanelik olsan tınlıycaklarmı sanki deli deli olma sakın haaa zopa istemeeeee klava:

saol kenyacımmm öpüyorum kocamnnnn

gelsin paracıklar değildeee altıncıklarrr diyelim onaa :))) malum bi küçük altın
nerdeyse 90 ytl :)))

Allah uzun ömürler versin.

saol kenyacımmm öpüyorum kocamnnnn

gelsin paracıklar değildeee altıncıklarrr diyelim onaa :))) malum bi küçük altın
nerdeyse 90 ytl :)))

benimde var boyle bir yastıgım :)
gelsin altıncıklar diyelim o zmana
bizde yatak sipoarişi verdik park yatagın içine persembe günü yarın oglene kadar yollarım dedi s.siz adam hala yollamadı bebek dogacak artık dedik bugun esim gidecek bi güzel yapıstıracak lafı parasını pesin verdik yaa o ndan boyle yapıyo adi adam klava:

ben şunu anladım sen kendini düşünmezsen kimse seni düşnmez bende çok yoruldum mtfağı temizledim örtüleri falan şimide dinlaniyim dedim sonra oturduğumuz odayıda temizleyip akşam halıları serecem çok korkuyom bebğe bir şey olacak diye Allahım korusun onu.bakın banada kimse yardım teklifinde bulunmadı hem bekarda var canımda sıkıldı

ayyyyyyy bende ruyamda gördummmmmm doktora gidim bebe dönmüşş abuu diyim al sana mecburen sezercikkk :bbo: valla manyak oldum artık ha kaydirigubbakcemile3
şimdiden sende kendini çok fazla normale endelksleme sonrasında sezercik olacağını düşününce insan üzülüyor

hep hayırlısını istedim hakkımda bu iyise bu olsun diyorum.
canım benim çok doğru söylüyorsun. kendimizi bile bile psiklojikmen çökertiyoruz böyle olsaydı şöyle olsaydı diye. ama sezeryan deyince içim buz gibi oluyor artık düşünmek istemiyorum.
önemli olan bebeğimize bakabilmemiz ve onunla sağlıklı sıhhatli saatler geçirmemiz. Allahım beterinden saklasın. sağol cnm opuyorumnanaktan

parasını peşin vermeklee hata etmişsinizzzz
vermeseydinizz 40 kere gelmişti yatak...
yaremcim halılar ağırdırrr nasıl sericeksin tek başınaa
bari eşini beklee onla birlikte serersiniz...

kızlar akıntı renginiz normal mi benim akıntım yeşil olmaya başladı.
herhangibir yanma veya acıma hissetmiyorum enfeksiyondaki gibi
acaba doğuma yaklaştığımız için mi böyle oluyor.

parasını peşin vermeklee hata etmişsinizzzz
vermeseydinizz 40 kere gelmişti yatak...
yaremcim halılar ağırdırrr nasıl sericeksin tek başınaa
bari eşini beklee onla birlikte serersiniz...

onu bekleyecem zaten çok ağırlar kaldıramam ama çok yoruldum ya benim dok bu bir dahaki hafta sonuna kadar gelir dedi destnanın ki gibi yapmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…