benim bugün temizliğim vardı güya dün kadın kaynanama bugün bana gelecekti
dün gitmemiş çok yağmur var diye kaynanam illa bana gelsin bugün dedi o doğuracak yaaa
sabah kadın geldi aradım napam deyüü sordum belki kalsın der diyee
ama nerde o düşüncee illa bana gelsin her taraf berbat sobamı felankursun dedi
yolladım kadını sanki benim ev düzgünn mutfağı döktüm örtülerini yıkadımm
kadın gelince hazır olsun diye ve ev iyice soğudu halılarım serilmedi ben hamileyim
inş hasta felan olmam dikkat ediyorum ama hava 2 günde çok soğudu
kadın taaaa perşembe gelcek ben o günekadar böle bekliyecemm
kaynanam doğuracak yaaaa ilk onun evi temizlensinnn
çok sinir oldum düşüncesizliğe bak yaaa hatta dün tlf da kociş hadi doğum olursa anne dedi
kadın heeç umrunda bile deel
bide perşembe gelmezse bende tek başıma yapacam bütün işleri inat olsun diyeeee
hadii gözün aydın canım kavuşacaksın oğluşuna ve kocişine
inş onları görünce kızında kıskanırda hemen gelirr hayırlısıyla tabiii
ayy canım korkma yaaaa ayy bu kasım analarında normal doğum olmayacak gabaaa
hayırlısı olsun hiç kafana takma ameliyattan da heçç korkma Allahın izniyle sağ salim atlatırsın canımm
gözleri aydın olsun opuyorumnanaktankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sezercik olmuşşşş az önce halası aradıııı yeni olmuşş akşam üstü arayıp konuşurum artıkın haber edem didimmmm ilk kasım bebesi geldi zemuszemus
wannacım insan düşünmeden edemiyor ama hayırlısı tabii
artık bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.
Allahım hepimize kazasız belasız hayırlısıylan bebeklerimizi görmeyi nasib etsinn :Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sezercik olmuşşşş az önce halası aradıııı yeni olmuşş akşam üstü arayıp konuşurum artıkın haber edem didimmmm ilk kasım bebesi geldi zemuszemus
kızlar ben kaçar komşumda gün var oraya gidecem bi duş yapamda gidecem
hadee hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
ayyyyyyy bende ruyamda gördummmmmm doktora gidim bebe dönmüşş abuu diyim al sana mecburen sezercikkk :bbo: valla manyak oldum artık ha kaydirigubbakcemile3
aa hadi gozumuz aydın bakalım oda sezeryan olmus haakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım güle güle kullanın inş. cok cok güzel olmussshttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-yapt305287305-haz305rl305klar-283.html
kızlarrr buda yatağımızın son haliii
artık herşeyimiz hazırrr prensesimizi bekliyoruz hayırlısıyla...
kızlar ben kaçar komşumda gün var oraya gidecem bi duş yapamda gidecem
hadee hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
benim bugün temizliğim vardı güya dün kadın kaynanama bugün bana gelecekti
dün gitmemiş çok yağmur var diye kaynanam illa bana gelsin bugün dedi o doğuracak yaaa
sabah kadın geldi aradım napam deyüü sordum belki kalsın der diyee
ama nerde o düşüncee illa bana gelsin her taraf berbat sobamı felankursun dedi
yolladım kadını sanki benim ev düzgünn mutfağı döktüm örtülerini yıkadımm
kadın gelince hazır olsun diye ve ev iyice soğudu halılarım serilmedi ben hamileyim
inş hasta felan olmam dikkat ediyorum ama hava 2 günde çok soğudu
kadın taaaa perşembe gelcek ben o günekadar böle bekliyecemm
kaynanam doğuracak yaaaa ilk onun evi temizlensinnn
çok sinir oldum düşüncesizliğe bak yaaa hatta dün tlf da kociş hadi doğum olursa anne dedi
kadın heeç umrunda bile deel
bide perşembe gelmezse bende tek başıma yapacam bütün işleri inat olsun diyeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol kenyacımmm öpüyorum kocamnnnn
gelsin paracıklar değildeee altıncıklarrr diyelim onaa :))) malum bi küçük altın
nerdeyse 90 ytl :)))
asebaaa snein kaynana tam sopalık heee
ayy çıldırırdım ben heraldeee
iyi vallaa sessiz kalabiliyosunnn...
gerçi bende senden farklı değilim her bişeye susuyorum...
yarın anacım gelecek bana yineee sarma felan sarıcaz
hava iyi olursa camlarımı silecek bi camlar kaldı zaten
kaynanam ayyy bi bişeye yardımcı olamadık diyip duruyoo amaaa
kızım şu yapıldımı yapılmadıysa gelir ben yaparım demesini bilmiyo nedensee
işlerine öyle geliyo yaa, gelip kuru kuru kalmaya çok meraklı amaa....
şimdiden sende kendini çok fazla normale endelksleme sonrasında sezercik olacağını düşününce insan üzülüyorayyyyyyy bende ruyamda gördummmmmm doktora gidim bebe dönmüşş abuu diyim al sana mecburen sezercikkk :bbo: valla manyak oldum artık ha kaydirigubbakcemile3
dusunme, bak karazeytine de hep ayni seyi soyluyorum. sezeryan olucaksa kendini psikolojik olarak ona hazirliycaksin. yoksa sonrasinda toparlanmak cok zor oluyor. etrafimda cok ornek var, normal bekliyorlardi, aniden sezeryana alinica aylarca hatta senelerce yan etkisini gorduler. tabi herkes ayni degil.
ben oglumda bile bile sezeryana girdim cunku tersti, ertesi gun ayaktaydim. bak simdi de ilki sezeryan olmasina ragmen normal dene diyorlar ama acilen sezeryana da alinabilirim. tek dusundugum saglicakla kucagima alabilmek insallah.
sen de rahat ol, cok takma.a.s.
parasını peşin vermeklee hata etmişsinizzzz
vermeseydinizz 40 kere gelmişti yatak...
yaremcim halılar ağırdırrr nasıl sericeksin tek başınaa
bari eşini beklee onla birlikte serersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?