2009 Kasm Anneleri

yarem snein tickerini göremiyorum problem var sanırımmm
ama doğuma daha avrsa eğer yormaaa kendiniii
yapıosan daa yavaş yavaş dinlene dinlene yap bişeyleri..

bi de niye nişan geldi diyoo :mymeka:
şu sıcak su açılmaya ii gelio muhabbeti var ya onun yüzünden ya kurtlancam banyo yapmamaktan yada soğuk sulan yapmaktan bitlencem veya zatüre olcam allah belanızı vermiye hee :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
bişe olmaz nan ben üşüyom deyü baştan beri kaynar sula yıkanıyom baamısın demio gıı :roflol:

:1hug::1hug:

kızlar akıntı renginiz normal mi benim akıntım yeşil olmaya başladı.
herhangibir yanma veya acıma hissetmiyorum enfeksiyondaki gibi
acaba doğuma yaklaştığımız için mi böyle oluyor.

benimde bir kaca haftadir akintim iyice artti. sarimtirak akiyo sanki, gunde kac kere ic camasiri degistiriyorum.mafoldumben

NSE
canım hayırlısı olsun sezeryan olacakmısın

cnm çarşambaya kadar mühlet verdi dr. döndüüü döndü, dönmezse kesinlik sezeryan olma yolunda.
zaten haftasından bir hafta öncemi ne alıyorlarmış sezeryana normal doğum sancısıyla çakışmaması için.
bebek içinde iyi olmazmış bebeği sıkıntıya sokuyormuş yoksa.
hayırlısı canım artık ne çıkarsa bahtıma diyorum.

selam kizlar nasilsinizzz
esim yine grip oldu bu sefer hemde cok ciddi doktor test falan yapti domuz gribinden süphe etmis simdi evde dinleniyo atesi var biraz insallah bana gecmez.off hava alaninda calisinca bütün mikroplarla muhatap oluyo.asi olucakmisim bende riskli gruptaymisim doktor demis haftaya falan galiba asi olucam

dilmuhtan haber varmi dogurabilmis mi sonunda
baska doguran varmi

kızlar akıntı renginiz normal mi benim akıntım yeşil olmaya başladı.
herhangibir yanma veya acıma hissetmiyorum enfeksiyondaki gibi
acaba doğuma yaklaştığımız için mi böyle oluyor.

bedne de ayni sey var hatta gecen sorucaktim da unuttum akinti miktarim artti rengi sari olmaya basladi..yanma acima yok sadece akintim artti..herhalde dogum yaklastigi icin böyle oluyo..yarin doktorum vajinal mantar testi yapicak bakalim bise cikmaz insallah

kızlar napıyorsunuz?
ben geçmişe bakayım dedim ama çok uzun oku oku bitmedi
dün de giremedim pek
birikmiş iyice ama bi de işin kötüsü açılmıyo geçmiş. ne varsa geçmişte
sanırım destna doğumunu yapmış gözümüz aydın valla
darısı diğer günü gelenlerin başınaaa
dilmıh da sezeryane giriyormuş hayırlısı onun için de ama onun bebeğinde bir terslik olduğunu sanmıyorum doktorlar herşyi abartıyor bebeği hareket ediyordu bi terslik olsa hareket etmezdi üstelik bugün günü doluyor bazen bebekler 10 gün geç doğar belli olmaz ki. nişan erken de gelebilir kimisinin nişanı 6. ayda geliyor bence alakası yok ama bir an önce alsın kucağına çok sıkılmıştı inş herşey yolundadır.
ben pek iyi deilim bu aralar
ct den beri kasılmalarım iyice arttı
kasıklarımda belimde ağrılar var çatım da ağrıyor
keyfim de yok
hava buz gibi oturuyorum yalnız başıma
merak edip arayan soran da yok boynum bükük kaldı
bilg başında da pek oturamıyorum kasılmalardan dolayı
hemo. ct akşamı çıkmıştı kocaman bu seferki, ve ancak dün gece geçmişti şükrediyodum ki bu sabh gene çıktı oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum artık sinirlerim harap olduuu moralim çok bozuk zır zır ağlıyorum iki gündür kocişin görmeyeceği her an ve her yerde ağlıyorum
dışarı çıkamıyorum zaten
allahtan bu gece sbaha karşı annemler geliyor
yalnız olmaktan çok sıkıldım evde bi iş de yapamıyorum
sabah biraz annemlerin odasını düzenledim
yatak odamızı toparladım
çamaşır yıkadım zar zor astım eğilemiyorum artık makinedne çıkarması bile dert oldu bana
niye bu kadar düşük hissediyorum kendimi bilmiyorum karnımdan dolayı deil bu hemo. belası hiçbişeye izin vermiyor ya

:1hug::1hug:

benimde bir kaca haftadir akintim iyice artti. sarimtirak akiyo sanki, gunde kac kere ic camasiri degistiriyorum.mafoldumben

evet bazen aşırı geliyor akıntı. benimde ilk zamanlar sarımtraktı şimdilerde yeşile dönmeye başladı.
sık değişmekten bıktım bende peçete takviyesi yapıyorum arada nabiim.

şimdiden sende kendini çok fazla normale endelksleme sonrasında sezercik olacağını düşününce insan üzülüyor

ben doğuma bi endekslensem normal yada sezercik farketmicekte :roflol::roflol::roflol:
hayırlısı olsun die dua ediyorum benim herhangi bi takıntım yok aslında ikisinide yaşamadım bilmiom hangisi ii hangisi deel ama şöyle duşunuyorum benim başıma gelicek olan en iyisi olucak :lepi:

şu sıcak su açılmaya ii gelio muhabbeti var ya onun yüzünden ya kurtlancam banyo yapmamaktan yada soğuk sulan yapmaktan bitlencem veya zatüre olcam allah belanızı vermiye hee :roflol:

bişe olmaz nan ben üşüyom deyü baştan beri kaynar sula yıkanıyom baamısın demio gıı :roflol:

Çok geçmiş olsun canım yaaaa.

canim cok gecmis olsun, mutlaka cok aciyordur.:sinifsinif:

ama sende otur kendini yorup durma. hemo. ayakta kaldikca azar. hem herkese is yapmayin, oturun dinlenin diyip duran sen, kendi ogudunu dinlemez oldun bu aralar.klava:

benimkide hep başı aşağıdaydı 33 haftada başı yukarı çıktı en son 36 hafta bitiminde gittim tekrar geri dönmüş belki döner seninkide bir hafta içinde

evet bazen aşırı geliyor akıntı. benimde ilk zamanlar sarımtraktı şimdilerde yeşile dönmeye başladı.

cnm bende de akıntı sarımtırak oluyor ve arttı günde en az 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bazen günlük ped koyuyorum çok sağlıklı değil ama sürekli çamaşır değiştirmek zor oluyor giyinmekte zorlanır oldum bacağım kalkmıyor yukarı :sinifsinif:
ama yeşile dönmesi iyi dğl bence doktoruna bi tel et söyle cnm yeşil akıntı hiç duymamıştım ben sarı yada beyaz olur tamam ama yeşilde olur mu ki bi sor doktoruna bence ve sakın ihmal etme

bi de ben sık sık wc ye gitmeye başladım
ama herkes böyle heralde

dilmuh yarın sezeryana giriyor, destnada akşam doğurmuş.

bu arada dr un mu söyledi sana mantar testi varmı diye bakacaz diye yoksa sen kendinmi deyince dikkate aldı bu akıntı meselesini

ben gunluk ped falan da koymuyorum dogum oncesi birsey kapmiyim diye. pamuklu ic camasiri sadece, onuda bol bol degistiriyorum.

anam sen başkasın senin beray ilk günden beri hiç kimseciklere benzemiyy ben senle bir tutmam kendimiii kaydirigubbakcemile3

işte budur:) en iyi moral bulma şekliiii
Çok geçmiş olsun canım yaaaa.
saol canm Allah kimseye vermesin bu derdi. ama hemo olmayabilir annem bağırsağın şişmiştir diyor çünkü kaşıntı yok?
canim cok gecmis olsun, mutlaka cok aciyordur.:sinifsinif:

ama sende otur kendini yorup durma. hemo. ayakta kaldikca azar. hem herkese is yapmayin, oturun dinlenin diyip duran sen, kendi ogudunu dinlemez oldun bu aralar.klava:
ayakta kalıncak işler değil oturmaktan sıkıldım yaa bide yapayalnızım ya iyice bunalıma giriyorum böyle. ne olduğundan da emin değilim perş dr a gidince çatı muayenesinden sonra eğer doktor normal yapıcaz doğumu derse söylüycem bu şişliği, sezerci,k derse bişey dememe gerek yok normal doğumda ıkınırken daha da büyüyüp kanama ihtimali de var bilmiyorum normal doğuma etki etmemesi lazım normalde. ama belli de olmaz.
kız ben internetten de çok okudum hep oturmak veya hep ayakta kalmak ikisi de aynı derecede zararlıymış
sadece kabız deil ishal de azdırıyomuş
yani bazı şeyleri eksik biliyoz biz.
bende ne ishal var bugün ne kabız bende cidden hemo. olamaybilir bu heralde sadece damar şişmesidir baya da büyük bu sefer heralde doğuma kadar her gün çekicem ben bu derdi. allahım sonra bari olmasa da bebeğime hakkınca bakabilsem

burası daha ilginç aşıdan falan bahseden yok.Zararasız aşı da aralıkta gelecekmiş..
günlük ped kullanmak zararlı mı kızlar ?Nedenini açıklar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…