bi de niye nişan geldi diyoo :mymeka:bu arada herkese günaydınnn a.s.
gece uyku yok malum ama sabah 7 den sora bi dalmışım 12 de telefona uyandım amanın ne sarmış o uykuuu babiş aramasa akşam 7 de anca kalkacudum heralll kaydirigubbakcemile3 dün çok işlendim mutfaklan uğraştım buzdolabını falan sildim acip yorulmuşummm
sabah sabahta kaltım evi supurdum tuvaleti banyoyu yıkadım şimdi oturdum kafaltı ediommm
şu sıcak su açılmaya ii gelio muhabbeti var ya onun yüzünden ya kurtlancam banyo yapmamaktan yada soğuk sulan yapmaktan bitlencem veya zatüre olcam allah belanızı vermiye hee :roflol:
:1hug::1hug:hep hayırlısını istedim hakkımda bu iyise bu olsun diyorum.
canım benim çok doğru söylüyorsun. kendimizi bile bile psiklojikmen çökertiyoruz böyle olsaydı şöyle olsaydı diye. ama sezeryan deyince içim buz gibi oluyor artık düşünmek istemiyorum.
önemli olan bebeğimize bakabilmemiz ve onunla sağlıklı sıhhatli saatler geçirmemiz. Allahım beterinden saklasın. sağol cnm opuyorumnanaktan
kızlar akıntı renginiz normal mi benim akıntım yeşil olmaya başladı.
herhangibir yanma veya acıma hissetmiyorum enfeksiyondaki gibi
acaba doğuma yaklaştığımız için mi böyle oluyor.
NSE
canım hayırlısı olsun sezeryan olacakmısın
kızlar akıntı renginiz normal mi benim akıntım yeşil olmaya başladı.
herhangibir yanma veya acıma hissetmiyorum enfeksiyondaki gibi
acaba doğuma yaklaştığımız için mi böyle oluyor.
yarem snein tickerini göremiyorum problem var sanırımmm
ama doğuma daha avrsa eğer yormaaa kendiniii
yapıosan daa yavaş yavaş dinlene dinlene yap bişeyleri..
:1hug::1hug:
benimde bir kaca haftadir akintim iyice artti. sarimtirak akiyo sanki, gunde kac kere ic camasiri degistiriyorum.mafoldumben
şimdiden sende kendini çok fazla normale endelksleme sonrasında sezercik olacağını düşününce insan üzülüyor
bi de niye nişan geldi diyoo :mymeka:bu arada herkese günaydınnn a.s.
gece uyku yok malum ama sabah 7 den sora bi dalmışım 12 de telefona uyandım amanın ne sarmış o uykuuu babiş aramasa akşam 7 de anca kalkacudum heralll kaydirigubbakcemile3 dün çok işlendim mutfaklan uğraştım buzdolabını falan sildim acip yorulmuşummm
sabah sabahta kaltım evi supurdum tuvaleti banyoyu yıkadım şimdi oturdum kafaltı ediommm
şu sıcak su açılmaya ii gelio muhabbeti var ya onun yüzünden ya kurtlancam banyo yapmamaktan yada soğuk sulan yapmaktan bitlencem veya zatüre olcam allah belanızı vermiye hee :roflol:
Çok geçmiş olsun canım yaaaa.kızlar napıyorsunuz?
ben geçmişe bakayım dedim ama çok uzun oku oku bitmedi
dün de giremedim pek
birikmiş iyice ama bi de işin kötüsü açılmıyo geçmiş. ne varsa geçmişte
sanırım destna doğumunu yapmış gözümüz aydın valla
darısı diğer günü gelenlerin başınaaa
dilmıh da sezeryane giriyormuş hayırlısı onun için de ama onun bebeğinde bir terslik olduğunu sanmıyorum doktorlar herşyi abartıyor bebeği hareket ediyordu bi terslik olsa hareket etmezdi üstelik bugün günü doluyor bazen bebekler 10 gün geç doğar belli olmaz ki. nişan erken de gelebilir kimisinin nişanı 6. ayda geliyor bence alakası yok ama bir an önce alsın kucağına çok sıkılmıştı inş herşey yolundadır.
ben pek iyi deilim bu aralar
ct den beri kasılmalarım iyice arttı
kasıklarımda belimde ağrılar var çatım da ağrıyor
keyfim de yok
hava buz gibi oturuyorum yalnız başıma
merak edip arayan soran da yok boynum bükük kaldı
bilg başında da pek oturamıyorum kasılmalardan dolayı
hemo. ct akşamı çıkmıştı kocaman bu seferki, ve ancak dün gece geçmişti şükrediyodum ki bu sabh gene çıktı oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum artık sinirlerim harap olduuu moralim çok bozuk zır zır ağlıyorum iki gündür kocişin görmeyeceği her an ve her yerde ağlıyorum
dışarı çıkamıyorum zaten
allahtan bu gece sbaha karşı annemler geliyor
yalnız olmaktan çok sıkıldım evde bi iş de yapamıyorum
sabah biraz annemlerin odasını düzenledim
yatak odamızı toparladım
çamaşır yıkadım zar zor astım eğilemiyorum artık makinedne çıkarması bile dert oldu bana
niye bu kadar düşük hissediyorum kendimi bilmiyorum karnımdan dolayı deil bu hemo. belası hiçbişeye izin vermiyor ya
kızlar napıyorsunuz?
ben geçmişe bakayım dedim ama çok uzun oku oku bitmedi
dün de giremedim pek
birikmiş iyice ama bi de işin kötüsü açılmıyo geçmiş. ne varsa geçmişte
sanırım destna doğumunu yapmış gözümüz aydın valla
darısı diğer günü gelenlerin başınaaa
dilmıh da sezeryane giriyormuş hayırlısı onun için de ama onun bebeğinde bir terslik olduğunu sanmıyorum doktorlar herşyi abartıyor bebeği hareket ediyordu bi terslik olsa hareket etmezdi üstelik bugün günü doluyor bazen bebekler 10 gün geç doğar belli olmaz ki. nişan erken de gelebilir kimisinin nişanı 6. ayda geliyor bence alakası yok ama bir an önce alsın kucağına çok sıkılmıştı inş herşey yolundadır.
ben pek iyi deilim bu aralar
ct den beri kasılmalarım iyice arttı
kasıklarımda belimde ağrılar var çatım da ağrıyor
keyfim de yok
hava buz gibi oturuyorum yalnız başıma
merak edip arayan soran da yok boynum bükük kaldı
bilg başında da pek oturamıyorum kasılmalardan dolayı
hemo. ct akşamı çıkmıştı kocaman bu seferki, ve ancak dün gece geçmişti şükrediyodum ki bu sabh gene çıktı oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum artık sinirlerim harap olduuu moralim çok bozuk zır zır ağlıyorum iki gündür kocişin görmeyeceği her an ve her yerde ağlıyorum
dışarı çıkamıyorum zaten
allahtan bu gece sbaha karşı annemler geliyor
yalnız olmaktan çok sıkıldım evde bi iş de yapamıyorum
sabah biraz annemlerin odasını düzenledim
yatak odamızı toparladım
çamaşır yıkadım zar zor astım eğilemiyorum artık makinedne çıkarması bile dert oldu bana
niye bu kadar düşük hissediyorum kendimi bilmiyorum karnımdan dolayı deil bu hemo. belası hiçbişeye izin vermiyor ya
cnm çarşambaya kadar mühlet verdi dr. döndüüü döndü, dönmezse kesinlik sezeryan olma yolunda.
zaten haftasından bir hafta öncemi ne alıyorlarmış sezeryana normal doğum sancısıyla çakışmaması için.
bebek içinde iyi olmazmış bebeği sıkıntıya sokuyormuş yoksa.
hayırlısı canım artık ne çıkarsa bahtıma diyorum.
evet bazen aşırı geliyor akıntı. benimde ilk zamanlar sarımtraktı şimdilerde yeşile dönmeye başladı.
sık değişmekten bıktım bende peçete takviyesi yapıyorum arada nabiim.
dilmuh yarın sezeryana giriyor, destnada akşam doğurmuş.selam kizlar nasilsinizzz
esim yine grip oldu bu sefer hemde cok ciddi doktor test falan yapti domuz gribinden süphe etmis simdi evde dinleniyo atesi var biraz insallah bana gecmez.off hava alaninda calisinca bütün mikroplarla muhatap oluyo.asi olucakmisim bende riskli gruptaymisim doktor demis haftaya falan galiba asi olucam
dilmuhtan haber varmi dogurabilmis mi sonunda
baska doguran varmi
bedne de ayni sey var hatta gecen sorucaktim da unuttum akinti miktarim artti rengi sari olmaya basladi..yanma acima yok sadece akintim artti..herhalde dogum yaklastigi icin böyle oluyo..yarin doktorum vajinal mantar testi yapicak bakalim bise cikmaz insallah
evet bazen aşırı geliyor akıntı. benimde ilk zamanlar sarımtraktı şimdilerde yeşile dönmeye başladı.
sık değişmekten bıktım bende peçete takviyesi yapıyorum arada nabiim.
bi de niye nişan geldi diyoo :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
bişe olmaz nan ben üşüyom deyü baştan beri kaynar sula yıkanıyom baamısın demio gıı :roflol:
işte budur:) en iyi moral bulma şekliiiiben doğuma bi endekslensem normal yada sezercik farketmicekte :roflol::roflol::roflol:
hayırlısı olsun die dua ediyorum benim herhangi bi takıntım yok aslında ikisinide yaşamadım bilmiom hangisi ii hangisi deel ama şöyle duşunuyorum benim başıma gelicek olan en iyisi olucak :lepi:
saol canm Allah kimseye vermesin bu derdi. ama hemo olmayabilir annem bağırsağın şişmiştir diyor çünkü kaşıntı yok?Çok geçmiş olsun canım yaaaa.
ayakta kalıncak işler değil oturmaktan sıkıldım yaa bide yapayalnızım ya iyice bunalıma giriyorum böyle. ne olduğundan da emin değilim perş dr a gidince çatı muayenesinden sonra eğer doktor normal yapıcaz doğumu derse söylüycem bu şişliği, sezerci,k derse bişey dememe gerek yok normal doğumda ıkınırken daha da büyüyüp kanama ihtimali de var bilmiyorum normal doğuma etki etmemesi lazım normalde. ama belli de olmaz.canim cok gecmis olsun, mutlaka cok aciyordur.:sinifsinif:
ama sende otur kendini yorup durma. hemo. ayakta kaldikca azar. hem herkese is yapmayin, oturun dinlenin diyip duran sen, kendi ogudunu dinlemez oldun bu aralar.klava:
selam kizlar nasilsinizzz
esim yine grip oldu bu sefer hemde cok ciddi doktor test falan yapti domuz gribinden süphe etmis simdi evde dinleniyo atesi var biraz insallah bana gecmez.off hava alaninda calisinca bütün mikroplarla muhatap oluyo.asi olucakmisim bende riskli gruptaymisim doktor demis haftaya falan galiba asi olucam
dilmuhtan haber varmi dogurabilmis mi sonunda
baska doguran varmi
bedne de ayni sey var hatta gecen sorucaktim da unuttum akinti miktarim artti rengi sari olmaya basladi..yanma acima yok sadece akintim artti..herhalde dogum yaklastigi icin böyle oluyo..yarin doktorum vajinal mantar testi yapicak bakalim bise cikmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?