- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
dilmuh yarın sezeryana giriyor, destnada akşam doğurmuş.
bu arada dr un mu söyledi sana mantar testi varmı diye bakacaz diye yoksa sen kendinmi deyince dikkate aldı bu akıntı meselesini
burası daha ilginç aşıdan falan bahseden yok.Zararasız aşı da aralıkta gelecekmiş..
günlük ped kullanmak zararlı mı kızlar ?Nedenini açıklar mısınız?
ollleyyy gözün aydıııııııııınnbenimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt
bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan
40. haftada gelsinde yoksa iznim boşa gider......Bende son dakikacaıyım senin gibi .Eşimde pek sevmiyor bu huyumu o tam tersi ama ne yapayım .değişmiyor huy işte...
buraya gelmis asi bende hamilelik bitince olayim dyiodum ama yan etkileri az olan hamileler icin üretilen asi daha iyiymis herkes onu olmak istiyo ama herkese yapmiyolarmis..bari bebek dogmadan olayim ciksin aradan
canim günlük ped fazla kimyasal iceriyo bide mantar enfeksiyonlari üzerinde daha cabuk ürüyebiliyolar..ondan zararli.cok sik degismek gerekiyo..ben kullanyiorum günlük ped günde 6 defa falan degisiyorum simdiye kadar mantar yapmadi cok sükür
ollleyyy gözün aydıııııııııınn
hah ben de öle dedim dedim patladı :roflol:
40 hafta bitii gelen giden yokk
peki 5 kasımı geçirirsem dr tekrar rapor mu yazcak işyeri için nolcak yaa
sekercim ped sağlıklı olmaz diye sakınıyoruım. gerçi peçetede sağlıklı değil ama nabiim çamaşır değiştircem diye çamaşır kalmadı malum havalarda soğudu zor kuruyorlar. diğer çamaşırlar güccükkk olmii ne edecemi şaşırdım
:
slm kıslar
ne güsel destana da doğurmuş allah analı bablı büyütsün
dilmuh sezaryana mı karar vermiş yoğsam
kenyada burda olduğuna göre dünkü sancılar fazla zorlamamış sanırsam
wannacım pazar gününe kadar bekletirsin sen şimdi kızımızı
elificim geçmiş olsun tatlım
kocişi sen en iyisimi annesine gönder
aman dikkat et tam doğum zamanında
ayakta kalıncak işler değil oturmaktan sıkıldım yaa bide yapayalnızım ya iyice bunalıma giriyorum böyle. ne olduğundan da emin değilim perş dr a gidince çatı muayenesinden sonra eğer doktor normal yapıcaz doğumu derse söylüycem bu şişliği, sezerci,k derse bişey dememe gerek yok normal doğumda ıkınırken daha da büyüyüp kanama ihtimali de var bilmiyorum normal doğuma etki etmemesi lazım normalde. ama belli de olmaz.
kız ben internetten de çok okudum hep oturmak veya hep ayakta kalmak ikisi de aynı derecede zararlıymış
sadece kabız deil ishal de azdırıyomuş
yani bazı şeyleri eksik biliyoz biz.
bende ne ishal var bugün ne kabız bende cidden hemo. olamaybilir bu heralde sadece damar şişmesidir baya da büyük bu sefer heralde doğuma kadar her gün çekicem ben bu derdi. allahım sonra bari olmasa da bebeğime hakkınca bakabilsem
ollleyyy gözün aydıııııııııınn
tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
wannacım sağlıklı olanda senin yaptığın ama akıntılar iyice arttı çamaşırı devamlı kontrol etmek giyinip çıkınmak son günlerimiz diye iyice yorucu olmaya başladı vc ye bile giderken topyekün soyunup giriyorum bi daha gerin geri giyin ayy gün içinde deli gibi giysi giy çıkar gına geldi :bbo:
evet ikide bir degistirmesi, yikamasi, kurutmasi cok kolay olmuyor ama son gunlerde birsey kapmiyim diyorum. yoksa bende gunluk ped cok sik kullanirim.
wanna kız gözünaydın oğlunla kocan geliyomuş
özlem diniyor heee minick kızın da gelcek inş sağ salim:)
sagol canim, o gune kadar kizim da gelir insallah, ana-kiz karsilariz babamizi ve abimizi.opuyorumnanaktan
slm kıslar
ne güsel destana da doğurmuş allah analı bablı büyütsün
dilmuh sezaryana mı karar vermiş yoğsam
kenyada burda olduğuna göre dünkü sancılar fazla zorlamamış sanırsam
wannacım pazar gününe kadar bekletirsin sen şimdi kızımızı
elificim geçmiş olsun tatlım
kocişi sen en iyisimi annesine gönder
aman dikkat et tam doğum zamanında
sagol canim, pazar gunune kadar beklemsin gelsin hayirlisiyla o gune kadar da ana-kiz karsilayalim istiyorum. bakalim hayirlisi artik.opuyorumnanaktan
sağol kenyacım hepimizin inş
kızlar özel hastanede sezeryan ameliyatı kaça maal oluyor bilginiz var mı ?
burdaki özelden sezeryan için 600 normal için 500 alıyorlarmış
ben günlük ped kullanıyorum ama hergun kullanmıyorum hava almıyor saglıklı deil dedikleri için gerci ben koteks kullanıyorum o digeerlerine gore daha pamuklu
birde bu zeytinyagı uygulamasını yapıyorum rahatsız ediyo beni ama acılmayı kolaylastırıyor dedikleri için kullanıyorum günde sadece bir kez uygulayan baska biri varmı acaba
sağol kenyacım hepimizin inş
kızlar özel hastanede sezeryan ameliyatı kaça maal oluyor bilginiz var mı ?
burdaki özelden sezeryan için 600 normal için 500 alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?