2009 Kasm Anneleri

dilmuh yarın sezeryana giriyor, destnada akşam doğurmuş.

bu arada dr un mu söyledi sana mantar testi varmı diye bakacaz diye yoksa sen kendinmi deyince dikkate aldı bu akıntı meselesini

destna da kurtulmus ohh darisi bize insallah
ben söylemedim doktora bu haftalarda yapilmasi gerekiyomus zaten haftaya yapicam dedi..bende mantar yok hicbir sikayetim yok...sadece akintim var oda normal zaten.

burası daha ilginç aşıdan falan bahseden yok.Zararasız aşı da aralıkta gelecekmiş..
günlük ped kullanmak zararlı mı kızlar ?Nedenini açıklar mısınız?

buraya gelmis asi bende hamilelik bitince olayim dyiodum ama yan etkileri az olan hamileler icin üretilen asi daha iyiymis herkes onu olmak istiyo ama herkese yapmiyolarmis..bari bebek dogmadan olayim ciksin aradan

canim günlük ped fazla kimyasal iceriyo bide mantar enfeksiyonlari üzerinde daha cabuk ürüyebiliyolar..ondan zararli.cok sik degismek gerekiyo..ben kullanyiorum günlük ped günde 6 defa falan degisiyorum simdiye kadar mantar yapmadi cok sükür

benimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt

bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan
ollleyyy gözün aydıııııııııınn
40. haftada gelsinde yoksa iznim boşa gider......Bende son dakikacaıyım senin gibi .Eşimde pek sevmiyor bu huyumu o tam tersi ama ne yapayım .değişmiyor huy işte...

hah ben de öle dedim dedim patladı :roflol:
40 hafta bitii gelen giden yokk
peki 5 kasımı geçirirsem dr tekrar rapor mu yazcak işyeri için nolcak yaa

sekercim cok gecmiş olsun canım cok zordur en iyi ben anlarım seni canım
krem kullanmıyormusun sen benim işime cok yaramıstı
4 yada 5 gun kesin sürer ama seninki cok uzadı yani
Allah yardımcın olsun bende dogumda bide o cıkacak basıma diyorum hem dikişler hem hemoroid oyy düşünmesi bile ürkütücü ama yat dinlen oturma yürüme bunlar dahada azdırır durumunu

sekercim ped sağlıklı olmaz diye sakınıyoruım. gerçi peçetede sağlıklı değil ama nabiim çamaşır değiştircem diye çamaşır kalmadı malum havalarda soğudu zor kuruyorlar. diğer çamaşırlar güccükkk olmii ne edecemi şaşırdım

wannacım sağlıklı olanda senin yaptığın ama akıntılar iyice arttı çamaşırı devamlı kontrol etmek giyinip çıkınmak son günlerimiz diye iyice yorucu olmaya başladı vc ye bile giderken topyekün soyunup giriyorum bi daha gerin geri giyin ayy gün içinde deli gibi giysi giy çıkar gına geldi :bbo:

kizlar gecen gün sordum ama site sapitikti arada kaynadi...
size bu son haftalarinizda hepatit B taramasi yapildi mi?
bana önceki hafta yapmislar yine hamileligin basinda yapilmisti tekrar etmisler..
acaba benim kan degerlerimle bebegin sarilik olam durumu nekadar ilgilidir

Şu an ridkli gruptayız.ama daha o az zararsız aşı daha türkiye ye gelmedi.Gelene kadar da ben doğururum.

ben normalde de günlük ped kullanıyodum.E hamile olunca son haftalarda akıntı çoğalaınca hala da kullanıyom.yoksa asla rahat edemem...

kartanem cnm o zaman tekrar rapor yazıyorlarmış doktorlar
zaten doğmazsa doktor yönlendirir cnm merak etmee ama bence de vaktinde doğacak yumurcaklar

wanna kız gözünaydın oğlunla kocan geliyomuş
özlem diniyor heee minick kızın da gelcek inş sağ salim:)

evet kızlar önemli olan temiz kalabilmek pedi sık sık değiştirirsek bir şey de olmaz sonuçta çamaşır da aynı hesap... evde don kalmıyo giycek yav

ollleyyy gözün aydıııııııııınn

hah ben de öle dedim dedim patladı :roflol:
40 hafta bitii gelen giden yokk
peki 5 kasımı geçirirsem dr tekrar rapor mu yazcak işyeri için nolcak yaa

Doğru canım ama benim 2009 yılı için sadece 5 günlük rapor hakkım var.yarıyıl tatilini kapatmam lzaım yoksa gereksiz prosedürle uğraşmak zorunda kalcam ya da heyet raporu ayarlamam gerek onuda yapamam.Hiç tanıdığım yok burda...

slm kıslar
ne güsel destana da doğurmuş allah analı bablı büyütsün
dilmuh sezaryana mı karar vermiş yoğsam
kenyada burda olduğuna göre dünkü sancılar fazla zorlamamış sanırsam
wannacım pazar gününe kadar bekletirsin sen şimdi kızımızı
elificim geçmiş olsun tatlım
kocişi sen en iyisimi annesine gönder
aman dikkat et tam doğum zamanında

ben günlük ped kullanıyorum ama hergun kullanmıyorum hava almıyor saglıklı deil dedikleri için gerci ben koteks kullanıyorum o digeerlerine gore daha pamuklu
birde bu zeytinyagı uygulamasını yapıyorum rahatsız ediyo beni ama acılmayı kolaylastırıyor dedikleri için kullanıyorum günde sadece bir kez uygulayan baska biri varmı acaba

elifcim kan annenin kan değerleri önemliymiş sarılıkta
en büyük nedeni zaten anne ile bebeğin kan uyuşmazlığıymış diye biliyorum ben
o zaman sarılığın tedavisi de başka oluyormuş ve uzun sürebiliyormuş
diğer türlü yenidoğanlarda hep olurmuş sarılık ama 1 hafta da geçiyor sadece flarasan ışık tedavisi yeterli geliyor cnm
ama bizden öle bişey istenmedi

sağol kenyacım hepimizin inş

kızlar özel hastanede sezeryan ameliyatı kaça maal oluyor bilginiz var mı ?
burdaki özelden sezeryan için 600 normal için 500 alıyorlarmış

hosgeldin canım evet aksam baya bi zorladı ama yalancı sancılar bunlar sanırım suanda iyiyim sükürler olsun

Allah kolaylik ve dayanma gucu versin canim. eminim bebegin dogunca birsey kalmiycak sende rahat rahat bakicaksin bebegine.opuyorumnanaktan

hastaneye gore degisiyor canım
normal 360 benim hastanemde 250 epidural farkı
sezeryan 400 tl
sezeryan kendi isteginle olursa 500 tl canım
ortalama hastaneden epiduralli normal dogumu 700 tl ye cıkıyormussun

ben de günlük pedsiz duramam zaten
geçen kontrolümde akıntımçok arttı dedim
koku ve rengi değişik değilse bide kaşıntı yoksa tahlil etmeye gerek yok dedi
normal bu son zamanlarda akması
ben de sık sık değiştiriyorum üzerinde birikmemsi lazım
sonuçta kilotta da kalmaması lazım kilot bilem giymiyodum ohhh havalanıyordu bi güsel
bide ben vajina için hep temizleme jeli kullandım
allaha şükür bir sorunum olmadı şimdiye kadar
doktorda geçen zaten doğum sonrası kullanmak şart diye de o jelden yazıydı bende sürekli kullanıyom dedim zattın gerek kalmadı
özellikle normal doğum yapanların o bölgeyi o jelle yıkaması gerekiyormuş kıslar
yazın en güseldi bazen

ben zeytinyagi olayina girmedim. vicik vicik ne bilim ya. ben sadece gogus ucu kremi kullanmaya basladim, oglumda cok cektim gogus uclarimdan.mafoldumben

hastanesine gore degisir herhalde.:uhm:

benim hastane de sordum
normal 250 ytl (1 gün kalıyorsun-doktor oda üzreti dahil fiyatı)
sezaryan 475 ytl(2 gün -dr ve oda üzreti dahil)

zorunlu bir gün daha kalınırsa 100 ytl oda üzreti oluyomuş

kıslar ya epidural sezaryan da fiyat daha mı farklı olur
yani daha mı pahalı olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…