2009 Kasm Anneleri

yarın oğluşunu alıyomuş kucağına hayırlısıyla canımya çok sevindim valla darısıda bizim başımıza inş.sende nezaman tuğbacım bellimiydi?

dilmuhcum ne güsel yarın bebişine kavuşacaksın çok şükür
sağlıcakla gelin bakalım.allah kolaylık versin cnm
bu saatten sonra desenize hergün bir doğum haberi alacaz
vakit daraldı iyice
bide normal doğum yapanların güsel haberlerini alsaydık

bende yemeğimi yaptım geldim
ilk defa brokoli çorbası denedim kıslar yapanınız varmıydı bilmiyom da
çok hoşuma gitti tavsiye ederim
tamda mevsimi şu aralar
artanlada brokololi salatası
suyundan da bir bardak ölece içtim faydasını görem deyüzemuszemus

fundacım valla gelmeyecekmiş zaten
doktor belkide göremediğimiz bişey vardır gelmemesinde etkili olan dedi
yarın sabah gircem canım sezeryana
darısı başınıza artık

aneeeeeeeeeey dilmuhum demek yarın meleğin kucağında olucak.ayy ne güzel.sağlıcakla inş.dua edicem sana ve meleğine.
bende 9kasımda alıcam meleğimi

selam kızlar bugun hastanede godruk doktoru
ıstanbula gıdecektım yollamadı bu haftadan sonra her an alabılırım cunku rahım seklı sıkıntılı
bebegı strese sokmaya gerek yok dedı..
bayramdan once amelıyat planlıyorum dedı
kocam bugun ıst gıttı
ıslerını halledecekk..

dıloş dogum yarın heee gorusemedık bacım bugun allahım hayırlı dogumlar wersın kuzum yaa

selam kzlar ben geldim.....

bugün perdeleri yıkadım astım.. evi süpürdüm.. kocacım da gelince silecek halıları sericez... malum hava buz gibi oldu...sadece cam silme ve mufağın temizlenmesi kaldı...

birazdan da kalkıp yemeklerimi yapıcam...

ve dün gece ilk defa ilginç sancılarım oldu iki defa... baya bi canımı yaktı vallaa... bugün de belimin ağrısı devam ediyor ve kasıklarımda arada sancılarım oluyor.... bebeğim halen çok hareketli, sanki gelmeye niyeti yok gibi:sinifsinif:

.
zeytincim kullandığın jelin adını yazarmısın merak ettim canım... ben de sebamedin yıkama jelini almıştım ama mantarım hiç geçmedi malesef.... en son farklı bi ilaç kullandım şimdi daha iyi...

allaha şükür sağlıklı problemimiz yok akşam 10 gibi suyum geldi zaten epidural sezeryan olucaktık 16 sında ama suyum erken gelince gece aldılar normal doğum istesemde olamazmış kordon 3 kez dolanmış boynuna küçük prensimin bugün eve geldik

ne mutlu canım.. sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun...

ben kaçıyorum kızlar iyi akşamlar...

ohhh ıyı cok sewındım canım
benımde 37+6 da alıcak
o sebepten sordum

kac kılo dogdu bebısın
ınsallah hersey gonlunuzce oluropuyorumnanaktan

selam kizlar
bende haala tik yok.. nisan gelmisti ama simdi o da yok.. arada bir belim agriyor sadece.. ama bekliyorum haala.. biraz yürüyüs yaptik esimle.. cok yoruldum.. biraz uzanicam.. eger olurda gece sancim gelirse dinlenmis olarak gideyim hastaneye..

sabahta kendi doktorumda randevum var acilmaya filan bakar belki.. ona göre ya hastaneye gönderir yada biraz daha bekletir bilemiyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun.. tetikte beklyior olduk esimle..
birbirimize bol bol dualar edelim.. Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…