hadi yaa ben öölece sürüodum 2 dak kaydirigubbakcemile3siz zeytin yagiyla yaptiginiz masaji nasil uyguluyosunuz ki
acilmanin oldugu yer ve masaj edilmesi gereken yer resimde gösterilgidi gibi..yoksa doktorlar kesik atiyolar...masaji iceri uygulamak gerekiyomus..icerden yumusatmasi icin böe yapiliyo hemde 10 dakika
kızlar selam
1 kasım 00:05 te DENİZ MERT im dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi:
selam kizlar
bende haala tik yok.. nisan gelmisti ama simdi o da yok.. arada bir belim agriyor sadece.. ama bekliyorum haala.. biraz yürüyüs yaptik esimle.. cok yoruldum.. biraz uzanicam.. eger olurda gece sancim gelirse dinlenmis olarak gideyim hastaneye..
sabahta kendi doktorumda randevum var acilmaya filan bakar belki.. ona göre ya hastaneye gönderir yada biraz daha bekletir bilemiyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun.. tetikte beklyior olduk esimle..
birbirimize bol bol dualar edelim.. Allaha emanet olun..
kızlar selam
selam kzlar ben geldim.....
bugün perdeleri yıkadım astım.. evi süpürdüm.. kocacım da gelince silecek halıları sericez... malum hava buz gibi oldu...sadece cam silme ve mufağın temizlenmesi kaldı...
birazdan da kalkıp yemeklerimi yapıcam...
ve dün gece ilk defa ilginç sancılarım oldu iki defa... baya bi canımı yaktı vallaa... bugün de belimin ağrısı devam ediyor ve kasıklarımda arada sancılarım oluyor.... bebeğim halen çok hareketli, sanki gelmeye niyeti yok gibi:sinifsinif:
.
zeytincim kullandığın jelin adını yazarmısın merak ettim canım... ben de sebamedin yıkama jelini almıştım ama mantarım hiç geçmedi malesef.... en son farklı bi ilaç kullandım şimdi daha iyi...
kızlar selam
sağol bebeeemm iyiyizz çok şükür Arda yaka iğnem oldu benim gııı emiyoz bol boll cumartesi hastaneye yattık sarılık nedeni ile küvezde kaldı oğluşumm Allaha şükür pazar akşam taburcu oldukk ayy çokk ösledim hepinizi kızlarraaaaaaaaaaa
ebişim gelmiiiiiiiiiiiiiişşş
ben de seni arıyam diidim gııııı
çok özlediiimmm
arda napiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?