2009 Kasm Anneleri

ayy siz hem dogum yapcaniz hemde hastanede yatmaya okaa para mi vericenizakannehir
sigorta niye karsilamiyo ki dogumlari
karşılıyo cnm bu karşılamadığı miktar:)
benm hast.den veirlen kağıtta bir pijama bir gecelik yazıyor doğum şekline göre değişir benm
normal olursa gecelik
sezeryan olursa da pijama giyeceğim dikişlerin kontrolü açısından böyle daha mantıklı geliyor bana
normalde dikişler altta olduğu için muayene gecelikle daha rahat olur her defasında pijama giyip çıkarmak dikişlerle zor olur diye düşünüyorum bir de sancı odasında geceliğimizle duracakmışız altımızda da hasta bezi olacakmış, çamaşıra filan da izin vermiyorlarmış o nedenle gecelik götürmek şart
sezeryanda da dikişler karnın alt kısmında olacağı için pijamanın beli rahatsız etmiyormuş orda da muayane ve kontrol hep yukardan yapılacak gecelik giyip de açmak mantıksız bence doğum şekline göre karar vermelisin.
hmm benm dr fitil dedi kız krem mrem demedi ki bana bende fitil nasıl koyarım oraya didim sustum kendi kendime çekiyorum işte. ama şişmeyi önlüyorsa iyiymiş. ay ne bilem çok da az kaldı die sabretmeye çalışıyorum annem de normal herkeste oluyo diyo geçecek doğumdan sonra diyo ne bilem sıkıyodum dişimi ama artık diş kalmadı sıkacak. benm zaten o şişlik baya sert, yumaşk bişey deil bilmiyorum normalde de öyle mi oluyor? kız benmki çıkıyo sonra kendiliğinden kayboluyor. nası şey anlamadım yani
cnm saol önerini doğumdan hemen sonra uyguluycam işe yarar inş bende de
işin kötüsü sabah annemle konuştum kadıncağız da bugün sabah hemo. çıktığını fark etmiş acımıyomuş onunki çok kaşınıyomuş bende kaşıntı yok acıyo benmki hemo olmayabilir diyorum bikaç gün üst üste muz yedim bebeğe çok faydalı die, ama kabız da değilim. acayibim ben anlamadım valla. aman aktara sormak lazım hamileyken sakıncalı mı deil mi die. saol cnm denicem ben bunu.

elif bu ne masajı kızzz
ben böyle bi msaj ilk kez duydum
akşamları egzersiz yapıyom emme zor oluyo yav
sanki olimpiyatlara hazırlancaz bazı hareketler öyle zor ki bu göbekle yapılamaz yane ama dr verdi mecbur yapıcaz
ıhlaya ıhlaya bi de popom acıyo ya inleye inleye yapıyom kociş de bıktı valla benm iniltimden:)

şekercik umarım çabuk iyileşirsin cnm
he bu arada eksik yazmışım
kara üzüm çekirdeği tozu
tad olarak kötü değil zaten
ben ilk kansızlık içinde kullanıyordum
pekmezin içine atıyordum öle yiyordum
kansızlık içinde iyi geliyor haberin olsun

kız eliffffffffff o kadar içemi sokulucakk parmak ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
huylandımmmm

elif kız niye yapılacak bu masaj acılma iöinmi

siz zeytin yagiyla yaptiginiz masaji nasil uyguluyosunuz ki
acilmanin oldugu yer ve masaj edilmesi gereken yer resimde gösterilgidi gibi..yoksa doktorlar kesik atiyolar...masaji iceri uygulamak gerekiyomus..icerden yumusatmasi icin böe yapiliyo hemde 10 dakika

cnm inş yaaa
denicem bunu mutlakaaa

perş doktora da sorcam bakalım nolcak die
eğer normal derse tabii
şimdilik normal görünüyo ama önemli olan çatının dar geniş olması

kız elifff ben bunu yapamam korkuyom bile oraya dokunmaya bişi olcak dieee:)

kız eliffffffffff o kadar içemi sokulucakk parmak ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
huylandımmmm

elif kız niye yapılacak bu masaj acılma iöinmi

siz zeytin yagiyla yaptiginiz masaji nasil uyguluyosunuz ki
acilmanin oldugu yer ve masaj edilmesi gereken yer resimde gösterilgidi gibi..yoksa doktorlar kesik atiyolar...masaji iceri uygulamak gerekiyomus..icerden yumusatmasi icin böe yapiliyo hemde 10 dakika
madem yapiyonuz barim dogru olanini yapinda bi ise yarasin

site yine sapitiyyyy ben kacar yemegimi yapayim

gidin kendinizi masaj edin canlarim, kesip bicilmektense vakitlice tedbir almak önemli
ama sunuda söyliiimmm herne yagiyla olursa olsun haftada 3 kez en fazla 4 kez yapilmasi gerekiyo fazlasi bunda da zarar yani

yok kız benm ebe bi arkdş dün dedi ki sakın z.yağ filan sürme saçmalama bi de enfeksiyon kaparsın didi haklı bence ben sürmediydim daha da sürmem ama duymuştum iyi geliy dieee o da hamile bu arada doktorun demediği bişey yapma dedi mantıklı olan da bu deil mi kızlar ya enfeksiyon kaparsak?
bu masaj denenebilir ama madem bişey yapçaz bunu yapalım ama benm midem kalkar ayyy
neyse benm popom acıyo ben çıkıyorum
zaten tadı tuzu da yok havanın
öpüyom siziii
arzu da doğurmuş haa hayırlısı valla:)

zeytin yaginda mikrop kapma riski varmis evet sitelerde yaziyo..ben özel yagini aldim valla onu uyguluyorum resimleride o siteden ekledim zate...
zeytin yagi yapanlar dikkatli olmali

mrb bende haftaya çarşamba günüm doluyor. 38+5 bugün çatı muayenesi oldum. normal doğum yapabileceğimi söyledi ama kolay bir doğum olmaz dedi rahim ağzının genişliği iyiymiş ama vajina ağzım darmış biraz fazla kesik uygulmamız gerekecek dedi birde çok iyi ıkınman gerekecek dedi. kuzenim 10 saatte doğum yapmıştı bende onun gibi olacağım heralde. birde çatı muayenesi çok da korktuğum gibi olmadı öyle dayanılmayacak bir acısı yok zaten çok kısa sürüyor.

sekercim bak benim ilaclarımı yazayım doktorum vermişti 5.a yda
PROCTOLOG öbürüde PROCTO GLYVENOL
kesin iyi geliyor kullan canım

elifcim ben sadece sürüyordum masaj yapmadım hiç saol fotolar için bu aksam uygulayayım bakalım

ben gidiyorum saglık ocagına ordanda anneme mama yapmıs cagırdı beni inş. sokaklarda dogurmam :))))

aman yaaa şimdide ayrı stres oldum
ben kendimi hazırlamıştım normale
doktor şimdiye kadar doğması lazımdı dedi
nst de hiç sancı çıkmadı
ultrasondan baktı doktor yok gelmeye niyeti dedi
neyse bizde anestezi doktoruyla konuştuk
biz genel anestezi istedik
kan tahlillerim falan yapıldı
bide dopplere girdim
bişeyler yüksek çıkmış haftama göre ama ben anlamadım
dosyam doktora gitti ben eve geldim
kocişte izin işini halletmeye çalışıyo

hııımmmm teyzem aradı bugünb hiçbişey demedim
zaten oda sormadı
tel açar açmaz
dişlerim kırıldı diş yaptırıyom konuşamıyom dişlerim paramparça oldu dedi
sonra rüyasında annemi görmüş demişki bi arayayım dileği kesin doğurmuştur
aaaa el gibi ne ayıp
neyse bende bişey demedim
zaten çok soğuktum sonra kapattık

fundacım valla gelmeyecekmiş zaten
doktor belkide göremediğimiz bişey vardır gelmemesinde etkili olan dedi
yarın sabah gircem canım sezeryana
darısı başınıza artık

hadi yaa hayırlısı olsun artık kavuşta biran önce oğluşuna hayırlısıyla aminn inşallah sıra bize gelicek bakalım inş.10 kasımda de umdan hayırlı haberler alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…