2009 Kasm Anneleri

görüşürüz kızlar .Zaten site yine gidip gelmeye başladı.....allah hepinize kolaylık versin....

ben olayim asiyi yan etkilerini yazarim kaydirigubbakcemile3 tabii ozamana kadar dogurmazsam
gerci hamileler icin üretilenin yan etkisi yok diyolar ama belli de olmaz

elificim geçmiş olsun tatlım
kocişi sen en iyisimi annesine gönder
aman dikkat et tam doğum zamanında

bende simdilik bisey yok domuz gibiyimkaydirigubbakcemile3ama ben cok meyve yiyorum c vitamini cok aliyorum bende olsa bile normal soguk alginligi yada grip kolay atlatirim..tabi insallah gecmez ama gectiyse bile cikar iki güne....
kiz nasil yolliyim anasina orda rahat edemezki beni ister ille yaninda hem ordada eltimin bebegi var...yatsin evinde dinlensin bakalim yarin test sonucunu verir ev doktorumuz ona göre bakariz artik

hmmm bende bisey cikmamis yoksa söylerdi doktor kari..
hos niye hepatit B testi yapti onu bile söylemedi ama ben mrak ettim sizede yapildi mi diye...rutin kontrol yapilmasi gereken biseydi herhalde...

ewet yaaa zor oluyo
benm bi acayip ben anlamadım bu nası bi şeydir? benm geçen haftadan beri büyük tuvaletten sonra bi çıkıyo iki saate geçiyodu çok da ağrısı olmuyodu ct günkü geçmedi iki gün durdu öyle hemde büyüktü bu sefer. bu sabah gene çıktı duruyo ama dünkü kaa büyük deil. anlamadım yani
dr ilk çıktığı zaman ağrı kesici fitil veririm çok rahatsız ederse demişti bende az kaldı doğuma şurda diyorum dokunamıyorum bile zaten oraya şekilden şekile giriyorum temizlicem die bide krem fitil sürdüğümü hayal bile edemiyorum ama bu perş söylücem dr a.... evet ben de doğumdan çok bu beladan korkuyorum ıkınırken nası acıycak kimbilir kanama da yapar kesin. dikişler de korkutuyo doğumdan sonrası da zor hijyene dikkat etmek şart bi yandan da kesin çıkar bu uzun da sürer geçmesi. oy oy oyyyy ne edicez bilmem kenya yatabilsem yatınca kalkarken zorlanıyorum malum ikidebir de wcye gidiyoruz artık. ama yatıcam heralde bugün yemek de yok kocişe ne yerse yesin cnm burnumda zaten....
valla aynı dert makine de yıkasa eğil seleye koy seleyi taşı bi de ben odada kurutuyodum o oda da annemlerin odası, oradan da çamaşırlığı kaldırdım bebeğin odasına götürdüm ay ezi,yet resmen bi de onları as ev de soğuk ki kurumaz hemen daha da çamaşır sepeti dolu bi dünya çamaşır yıkanacak oy oy oyyy annem geliyo yarın kurtarır o beni bu dertten

of ben gene kasılıyorum bu sabahtan beri kaçıncı kasılmam oldıu yaaa saymadım da heee doğurmaya başlarsam anlamıcam bu gidişle. ama karnım semsert oldu eğilemiyorum mafoldumben mafoldumben :sinifsinif: ya ben niye bu kadar psikopata bağladım bilmiyorumki
kızlar dilmuh bu sabah mı gircekti sezerciğe?

hastaneye mutlaka sorun kıslar yoğun bakım ünitesinin olması şart bence
yoksam bebeği bilem göremedden başka anlaşmalı hastaneye sevk ediyorlar
mesala pendik ve maltepedeki şifa hastanelerinde yoğun bakım yok

ben hamile kaldigimdan beri temizleme jeli falan kullanmiyorum nolur nolmaz diye.:uhm:

neyse ben biraz kactim. hadi bye...

selam kasım annişleri a.s.
maşallah yarınızı bebişleri kucaklaına aldı
darısı doğuracaklara insallah

bir soum olacak
hastanede doğumdan sonra gecelik mi giyeceksiniz yoksa pijama takımı
gecelik şart mı ki :uhm:

ayy siz hem dogum yapcaniz hemde hastanede yatmaya okaa para mi vericenizakannehir
sigorta niye karsilamiyo ki dogumlari

sağol kenyacım hepimizin inş

kızlar özel hastanede sezeryan ameliyatı kaça maal oluyor bilginiz var mı ?
burdaki özelden sezeryan için 600 normal için 500 alıyorlarmış
cnm benm hast.de normal 400 sezercik 600 artı epidural de 250 imiş emekli sandığı için diğer sağlık güvencelerinde nasıl bilmiyorum?
az çok yakın demek fiyatlar. ama normal için çok pahalı değil mi kızlar?

benide vıcık vıcık ediyo ama acılma olacaksa kolaylastıracaksa diye bir kez sürüyorum

benim nolucagi da belli degilki. normal dogum olarak baslasa bile ilki sezeryan oldugundan sadece belli bir sure sanci cekmeme izin verir ardindan sezeryana alirlarmis. girmim ben vicik vicik zeytinyagi isine.kaydirigubbakcemile3

sekercim kullan kremi mutlaka acayip rahatlatıyo
ben onu kullanmasam yuruyemezdim kesin
sürerken acıyo biraz ama yarım saate rahatlarsın
kullanmazsan ve orası kurursa daha kotu sisme yapıyor
ayy canım yaa benimkide hep dısarda artık boyle yapıcak bişi yok ama
şişmiş deilde Allahtan alıstım bu duruma

şekercik canımgeçmiş olsun sana da yaa
hemorait zor valla
ama çıkarmış işte yapacak bişey yok
benimde geçen küçük çıktı muz yediydim de kabız olduydum hemen zorladı tabi
aktarın verdiği üzüm çekirdeği tozu vardı onu yoğurda falan karıştırıp yiyorsun
ben onu denedim inan 1 günde geçti
kocişde de ilerlemişti hemo oda kullandı şimdi ondan eser yok diye seviniyordu geçenlerde
ama hamilelikte kartanemsakıncalı dediydi de bende korktum o yüzden sadece o rahatsızlığım olduğunda kullandıydım cnm

site gene coştu hiçbişey ne geri ne ileri alınıyor. bir düzelemedi gitti bee

özelden çok alıyorlar diye devlette olmak istiydim ama orda da devamlı bi dr un olması gerekiyor pofff
ne acımasız bu dr lar yaa
neymiş efendim devamlı hastam değilsin ilgilenemem sorumluluk alamam ulan acil hastayım ölcem gebercem umurlarında değilikkk

bunlar bide hipokrat yemini etmişler içine tükürimmm o yeminin

ayyy hemde ne guzel olur ana-kiz babamizi ve abimizi karsilamak.opuyorumnanaktan

he vannacım seninki degişik bi durum hakkında hayırlısı olsun canım inş. cabucak kurtuluruz

elifcim dalga geçer gibi ssk karşılamıyomu diyy
bu vardiğim fiyatlar ssk karşıladıktan sonra kalan miktar cnm
anlayacağın özeller soyuyor yine vatandaşı
ssk olmasa özelde yapmak baya pahalıya malolur herhalde

kizlar su masaj olayi varya bakin ben bunun özel yagini aldim öyle yapiyom resimlerinide buldum ekliyim dedim siz nasil yapiyonuz

site almanca diye sadece resimlerini ekledim yapilisinida yaziiim isterseniz

ben dogumdan hemen cıktıktan sonra kendime gelene kadar bir süre gecelik giyecegim daha kolay olur diye düşünüyorum tuvalete gidince falan
kendime geldikten sonra da pijamalarımı giyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…