Şu an ridkli gruptayız.ama daha o az zararsız aşı daha türkiye ye gelmedi.Gelene kadar da ben doğururum.
ben normalde de günlük ped kullanıyodum.E hamile olunca son haftalarda akıntı çoğalaınca hala da kullanıyom.yoksa asla rahat edemem...
elificim geçmiş olsun tatlım
kocişi sen en iyisimi annesine gönder
aman dikkat et tam doğum zamanında
elifcim kan annenin kan değerleri önemliymiş sarılıkta
en büyük nedeni zaten anne ile bebeğin kan uyuşmazlığıymış diye biliyorum ben
o zaman sarılığın tedavisi de başka oluyormuş ve uzun sürebiliyormuş
diğer türlü yenidoğanlarda hep olurmuş sarılık ama 1 hafta da geçiyor sadece flarasan ışık tedavisi yeterli geliyor cnm
ama bizden öle bişey istenmedi
ewet yaaa zor oluyosekercim cok gecmiş olsun canım cok zordur en iyi ben anlarım seni canım
krem kullanmıyormusun sen benim işime cok yaramıstı
4 yada 5 gun kesin sürer ama seninki cok uzadı yani
Allah yardımcın olsun bende dogumda bide o cıkacak basıma diyorum hem dikişler hem hemoroid oyy düşünmesi bile ürkütücü ama yat dinlen oturma yürüme bunlar dahada azdırır durumunu
valla aynı dert makine de yıkasa eğil seleye koy seleyi taşı bi de ben odada kurutuyodum o oda da annemlerin odası, oradan da çamaşırlığı kaldırdım bebeğin odasına götürdüm ay ezi,yet resmen bi de onları as ev de soğuk ki kurumaz hemen daha da çamaşır sepeti dolu bi dünya çamaşır yıkanacak oy oy oyyy annem geliyo yarın kurtarır o beni bu derttensekercim ped sağlıklı olmaz diye sakınıyoruım. gerçi peçetede sağlıklı değil ama nabiim çamaşır değiştircem diye çamaşır kalmadı malum havalarda soğudu zor kuruyorlar. diğer çamaşırlar güccükkk olmii ne edecemi şaşırdım
ben zeytinyagi olayina girmedim. vicik vicik ne bilim ya. ben sadece gogus ucu kremi kullanmaya basladim, oglumda cok cektim gogus uclarimdan.mafoldumben
:
ben de günlük pedsiz duramam zaten
geçen kontrolümde akıntımçok arttı dedim
koku ve rengi değişik değilse bide kaşıntı yoksa tahlil etmeye gerek yok dedi
normal bu son zamanlarda akması
ben de sık sık değiştiriyorum üzerinde birikmemsi lazım
sonuçta kilotta da kalmaması lazım kilot bilem giymiyodum ohhh havalanıyordu bi güsel
bide ben vajina için hep temizleme jeli kullandım
allaha şükür bir sorunum olmadı şimdiye kadar
doktorda geçen zaten doğum sonrası kullanmak şart diye de o jelden yazıydı bende sürekli kullanıyom dedim zattın gerek kalmadı
özellikle normal doğum yapanların o bölgeyi o jelle yıkaması gerekiyormuş kıslar
yazın en güseldi bazen
cnm benm hast.de normal 400 sezercik 600 artı epidural de 250 imiş emekli sandığı için diğer sağlık güvencelerinde nasıl bilmiyorum?sağol kenyacım hepimizin inş
kızlar özel hastanede sezeryan ameliyatı kaça maal oluyor bilginiz var mı ?
burdaki özelden sezeryan için 600 normal için 500 alıyorlarmış
Allah kolaylik ve dayanma gucu versin canim. eminim bebegin dogunca birsey kalmiycak sende rahat rahat bakicaksin bebegine.opuyorumnanaktan
cnm amin hepimize Allah güç ve sabır versin herkesin derdi başka ama hepimiz sıkıntı yaşıyoruz ben biraz fena hissediyorum kendimi o kadar ama hepsi geçecek biliyorum. oğlum iyi olsun da başka bişey istemiyorum. evet cnm ya çamaşır değiştirmekten gına geldiiii inş gönlünden geçen gibi olur cnm ana kız karşılarsınız babayla abiyi:) ne hoş olur değil mi...ollleyyy gözün aydıııııııııınn
tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
evet ikide bir degistirmesi, yikamasi, kurutmasi cok kolay olmuyor ama son gunlerde birsey kapmiyim diyorum. yoksa bende gunluk ped cok sik kullanirim.
sagol canim, o gune kadar kizim da gelir insallah, ana-kiz karsilariz babamizi ve abimizi.opuyorumnanaktan
sagol canim, pazar gunune kadar beklemsin gelsin hayirlisiyla o gune kadar da ana-kiz karsilayalim istiyorum. bakalim hayirlisi artik.opuyorumnanaktan
benide vıcık vıcık ediyo ama acılma olacaksa kolaylastıracaksa diye bir kez sürüyorum
cnm amin hepimize Allah güç ve sabır versin herkesin derdi başka ama hepimiz sıkıntı yaşıyoruz ben biraz fena hissediyorum kendimi o kadar ama hepsi geçecek biliyorum. oğlum iyi olsun da başka bişey istemiyorum. evet cnm ya çamaşır değiştirmekten gına geldiiii inş gönlünden geçen gibi olur cnm ana kız karşılarsınız babayla abiyi:) ne hoş olur değil mi...
he vannacım seninki degişik bi durum hakkında hayırlısı olsun canım inş. cabucak kurtuluruz
selam kasım annişleri a.s.
maşallah yarınızı bebişleri kucaklaına aldı
darısı doğuracaklara insallah
bir soum olacak
hastanede doğumdan sonra gecelik mi giyeceksiniz yoksa pijama takımı
gecelik şart mı ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?