• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

sağol bebeeemm iyiyizz çok şükür Arda yaka iğnem oldu benim gııı emiyoz bol boll cumartesi hastaneye yattık sarılık nedeni ile küvezde kaldı oğluşumm Allaha şükür pazar akşam taburcu oldukk ayy çokk ösledim hepinizi kızlarr
canım bu sarılık nie hemen hemen her bebekte oluo ya dr bişey dedimi bunun için
çok geçmiş olsun :nazar:

ii hadi sarılık geçmiiş biz de perş gidiyoz dra son gün gaariii
destna sabah doğurdu
sgumus doğurdu
dilmuh yarın sezercikk
maşallah bebişlere anamm herkess sezeryann oluyo sen inş. normal doorursun cnm sezeryan zorr
canım bu sarılık nie hemen hemen her bebekte oluo ya dr bişey dedimi bunun için
çok geçmiş olsun :nazar:
cnm normalmiş yenidoğan sarılığı deniyo çok sık emzirmek gerekiyo eğer süt gelmediyse çok zorr işş

ebiscem hoşgeldin tatlım
ardamız nasıllar bakim
sarılık atlatmışsınız geçmiş olsun
gız nerdesin sen bilgisayarın gittiydi en son
artık aramıza döndün demekne güsel

bende bi taraftan ıssız adamı izliyodum
show takılcaz bugün kocişle
sonrada ezel var
bugünüde böle geçiririz çok şükürkaydirigubbakcemile3

kızlar naparsınızzz
bugun nst ye bagladı dr sancı falan cıkmadı sukur
bayram oncesı alıcaz ıbı gorunuyo bebegı dedı doktor
bakalım bı kac gun sonra ozelıne gfıdecem
kılosu falan ne durumda acep

dılmuh yarın sezeryan olucak
ay walla ben heyecan yaptım ha

kızlar haber verip kaçıyom
yarın sabah sezeryana giriyom
nst de hiç sancı çıkmadı
doktor göremediğimiz bi terslik olabilir dedi
şimdiye kadar doğması lazımdı dedi
yarın sabah 8 de gircem sezeryana dua edin bana
bugün girebilirsem girerim gene
hadi canım hayırlısı olsun.sağlıkla la kucağına oğluşunu.dualarımız senınle canımmmm
benimde kocacim ve oglusum geliyor pazar gunu.:sm_cool: oyyy, ne cok ozledim, tabi annem babamda geliyo onlarida unutmamak lazim.hihoyyyt

bakalim kucuk hanim bekliycek mi onlar gelene kadar yoksa karsilamaya cikicak mi?opuyorumnanaktan
canım ne güsel herkes gelıyo bak yanınaaa...kızını herkes karşılıcak...oğluşunuda özledindi doya doya öpre koklarsın...
merhaba kızlar
sanırım bende sezeryan gurubuna girenlerden olacam
bu hafta sonu cumartesi dr gittim 2 aydır başaşağı olan yani (kanal yolunda) bebeğin nasıl olduda döndü anlamadım dedi. çarşambaya kadar dönmezse sezeryana hazır ol dedi
aşağıma aşağıma ayaklarıyla çok vuruyor sankim patliycak gibin
kızlarrr yaa çok korkuyorum ameliyat masasından
hayırlısı olsun canımmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr destna doğum yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sezercik olmuşşşş az önce halası aradıııı yeni olmuşş akşam üstü arayıp konuşurum artıkın haber edem didimmmm ilk kasım bebesi geldi zemuszemus
oy ne güsel yaaaa Allah analı babalı büyütsün....
kızlar napıyorsunuz?
ben geçmişe bakayım dedim ama çok uzun oku oku bitmedi
dün de giremedim pek
birikmiş iyice ama bi de işin kötüsü açılmıyo geçmiş. ne varsa geçmişte
sanırım destna doğumunu yapmış gözümüz aydın valla
darısı diğer günü gelenlerin başınaaa
dilmıh da sezeryane giriyormuş hayırlısı onun için de ama onun bebeğinde bir terslik olduğunu sanmıyorum doktorlar herşyi abartıyor bebeği hareket ediyordu bi terslik olsa hareket etmezdi üstelik bugün günü doluyor bazen bebekler 10 gün geç doğar belli olmaz ki. nişan erken de gelebilir kimisinin nişanı 6. ayda geliyor bence alakası yok ama bir an önce alsın kucağına çok sıkılmıştı inş herşey yolundadır.
ben pek iyi deilim bu aralar
ct den beri kasılmalarım iyice arttı
kasıklarımda belimde ağrılar var çatım da ağrıyor
keyfim de yok
hava buz gibi oturuyorum yalnız başıma
merak edip arayan soran da yok boynum bükük kaldı
bilg başında da pek oturamıyorum kasılmalardan dolayı
hemo. ct akşamı çıkmıştı kocaman bu seferki, ve ancak dün gece geçmişti şükrediyodum ki bu sabh gene çıktı oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum artık sinirlerim harap olduuu moralim çok bozuk zır zır ağlıyorum iki gündür kocişin görmeyeceği her an ve her yerde ağlıyorum
dışarı çıkamıyorum zaten
allahtan bu gece sbaha karşı annemler geliyor
yalnız olmaktan çok sıkıldım evde bi iş de yapamıyorum
sabah biraz annemlerin odasını düzenledim
yatak odamızı toparladım
çamaşır yıkadım zar zor astım eğilemiyorum artık makinedne çıkarması bile dert oldu bana
niye bu kadar düşük hissediyorum kendimi bilmiyorum karnımdan dolayı deil bu hemo. belası hiçbişeye izin vermiyor ya
canım benım çok geçmiş olsun ne kadar zorlanıyosun ya kolay değil.iyice ağırlaştık bide inş daha da iyi olursun canımmm

kızlar selam
1 kasım 00:05 te DENİZ MERT im dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi:
ne güsel ya Allah analı babalı büyütsün canımmm.hayırlı bir evlat olsunnnn
selam kizlar
bende haala tik yok.. nisan gelmisti ama simdi o da yok.. arada bir belim agriyor sadece.. ama bekliyorum haala.. biraz yürüyüs yaptik esimle.. cok yoruldum.. biraz uzanicam.. eger olurda gece sancim gelirse dinlenmis olarak gideyim hastaneye..

sabahta kendi doktorumda randevum var acilmaya filan bakar belki.. ona göre ya hastaneye gönderir yada biraz daha bekletir bilemiyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun.. tetikte beklyior olduk esimle..
birbirimize bol bol dualar edelim.. Allaha emanet olun..

dualrımız senınle canım hayırlısı olsun canım.inş çok bekletmez....
buakşam ezelın yenı bölümü yok galıba kızlar...kocişte işe gitti üff canım sıkılıyo valla buakşam...

Back
X