2009 Kasm Anneleri

elifcim bende zattın iki düşünüyom
3 sene sonra
erkene alda yine aynı topicde buluşak
bakalım sonraki bebişlerimizde burdan kimlerle çakışcaz ne iyi olur ama dimi

3 sene bana denk gelmez canim 3 yasinda anaokuluna basliyo burda cocuklar zorunlu o 3 yasindayken kardes yaparsam cok ters bir zaman olur...allah nasip ederse 2 yil sonra kardes isterim.....biri 1 olur biri 3 olur ..tabiki allah ne yazdi bilemeyiz..böyle büyük konusanlar hemen pesinden gebe kaliyolar genelde:jeyyar:
ayni topikte seninle bulusurmuyuz bilmem ama itekle kesin bulusuruz o bu gazla yakinda 3.ye hamile kalir:roflol:

off benim sancim var yaaa adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyo
belimden belimden vuruyo yarim saattir falan oluyodu umursamadim artiyo simdi
azcik dinleneyim belki gecer
hadi görsürüz yarin insallah

lierac ampuller çok iyiymiş
bende çatlak yok yahu görünürde
ama doğumdan sonra havam sönünce bakmak lazım
şimdilik eşimde yok dedi ama bilemiom

ya kk dada varda kafam karıştı çok bilgi var tamamen yok edenler varmış karışımlar daha iyi herhalde kremlerden :uhm:

ya kk dada varda kafam karıştı çok bilgi var tamamen yok edenler varmış karışımlar daha iyi herhalde kremlerden :uhm:

ya işte herkeste farklı etki oluo hepsini bir bir deniycen canım
ama uzun soluklu bi iş bu soğuk duş ve kese yapmakta lazımmış

off benim sancim var yaaa adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyo
belimden belimden vuruyo yarim saattir falan oluyodu umursamadim artiyo simdi
azcik dinleneyim belki gecer
hadi görsürüz yarin insallah

evet bendede hep öle ya hep adet olcam havasında oluyom böle sinsiceydi rahatsız edici değil emme adeti aratmıyo değilmi öle olunca kasıklar bel felan :bbo:

hee kızım halis türküm ben turkbayragi ne sandıydın sositososito

demek her çocukta katlanarak artıyo hee :jeyyar:
tubişşşşşşşşş nan kızının ismi ne habire sorum cvp gelmiy
yada net gidiy ben gidim
yok ki nan neye cevap verem :çok üzgünüm:
sende yarama basıp basıp durma :mymeka:

slm kızlardoğuma gidenlerden varmı haber
maşallah surem ilk normal doğumu başarmışşşş alkisalkisalkis
neyse bi normal doğum oldu yane darısı cerenimoyaaaa
acep arasam konuşurmu doğurdumu kiiii
benimde şimdi bitti temizlik amma bende bittim belim felaket ağrıyooooo
bide arada kasılmalar felan çok kötüyüm haberleri alam yatacam accık

ben kacar emişme saatimiz geldi bi emişek görüşürüsss sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öpüozzzzzz sizi hamile insanlar topluluğuuu dogurun nan artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam kızlar sıze benden son haberler....okuduysanız bılırsınız 2 gundur belımde ve kasıklarımda adet ağrısı gıbı bır agrı vardı.dun dr avgıttım zaten nst m vardı.bısey cıkmadı.dr a durumumu soledım bı alyttan muayene yapılsın dedı.1 cm lık bı acılma cıktı.bugun yatıralım musayede altında tutalım bakalım dedı,ıkız olduğundan doğum ısretıdır dedi.neyse dun yattım 7 sıse serum 4 iğne ağrı kesıcı.bızım dr un yapmaya cfalıstığı doğumu bıraz daha gecıktırmek hergunun onemı varmıs anne karnında.ayyy cok sıkıldım amaaa bastılar resmen mıllet doğurmus ben öle yalnız yalnız yattım cok sıkıldım.gece byıne nst cekıldı.sancım cıktı.ama bugun daha ıyı hıısettım kendımı dr da sıkmayalım senı dedı cıktım bugun.anlatabıldımmı bılmem:)))))bana dr un verdığı gun 10-12 kasım fln sanırım ogunu bekletıo.işte böleeeeeeee

ben kacar emişme saatimiz geldi bi emişek görüşürüsss sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öpüozzzzzz sizi hamile insanlar topluluğuuu dogurun nan artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi emişmeler size çok hoşuma gitti bu kelime yaa bizdemi kullansak ne?kaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool:

anaa cerin doğurdu demek hemde normal yapmışalkisalkisalkis alkisalkisalkis
arayan varmı konuşabiliyo mu

nilkancığım hade hayırlısıyla gelsin bebişlerin
sen normal mi yapcan canımm

nilkancım hayırlısı olsun az kalmış bak sabret canım
şimdi ikiz taşımak daha zor tabi Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…