evet canım bana çok ıyı geldı calsuyum :lepi:sgumus tatlııım maş.oğluşuna yaaaa rabbim nazarlardan korusun
canliz gııı bende doğum sonrası için istedim dr.dan kalsiyum hem kış ayı olduğu için içmemiz lazımmış
dr.u vermeyenler hatırlatsın hatunlardelikafadulden
ayy ayşe doğurmuş muuuu
ayşeee naptııın beni buralarda yapayalnız bıraktıın
sakın gurbet doğurmuş demeyin çatlarım orta yerimden kaydirigubbakcemile3
benim bebeğim dün gittiğimiz kontrolde 3200 gr olmuştu 38+5 kayınvalidem bebeğimin zayıf olduğunu düşünüyor canım çok sıkılıyor. gebelikte yediklerime çok dikkat ettim ama sonuçta bebek kilo almayınca almıyor.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayse dogurmus sonundahihoyyyt
simdi tel acti dün gündüz 4 te sancisi baslamis hastaneye gitmisler bu sabah saat 4 e kadar kendi sancisini cekmis dogum olmayinca bebekte assa inmeyince kendide artik dayanamamis sezeryana karar vermisler..
zeynep nilay 3300 gr 54 cm boyunda dogmus
4 gün hastanede kalicaklar evine gelince daha güzel haberlerini de kendisi verirr insallah
İnşallah dönmüştür.Bazen şaşırıyorum ya.Eskiden insanlar nasıl doğuruyormuş.Biz bu kadar gelişmişken tıp düzenli kontrole giderken böyle sorunlar yaşıyoruz.
günaydın kızlar benim küçük prensim doğdu :ecrin_bebek: :teytey:
ayy ayşe doğurmuş muuuu
aynen kadın çağırıyozda sanki noluyooo yine biz koşturuyozzzzasebam hoşgeldin kıs benimde dün aynı temizlik vardı ama sanki kadı değil ben temizledim benimde yapılacaklar vardı akşam bel ağrısından ölüyordum allahtan duş aldımda geçti
ayy bende vardı emme içmiyodumm içem bareeeeeesgumus tatlııım maş.oğluşuna yaaaa rabbim nazarlardan korusun
canliz gııı bende doğum sonrası için istedim dr.dan kalsiyum hem kış ayı olduğu için içmemiz lazımmış
dr.u vermeyenler hatırlatsın hatunlardelikafadulden
tembel tembelll bi tek sen kalacan gurbette gitsinde sen görrrrrayy ayşe doğurmuş muuuu
hoşgeldin iyi yürekli anne nasılsınız yağmur kızımız nasıl rahatınız iyidir umarmmmOyy oyyyy maşallah has ve has kasım annelerine:)kaydirigubbakcemile3 naniknanik
Yeni bebeklerimiz annelerinin kucaklarına ulaşmış..Teslimat tamamdır darısı bekleyenlerin başına olsun ..Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..Cerinle ,kızlarla konuşanlar selamlarımı iletirse çok ama çok sevinirim buyrunnnnnnnnn
tünaydın kızlarrr
bende hala kk yollarındayım doguramadım :)))
telefon edip hal hatır sorup sen hala doguramadın mı diyorlar :)))
sanki elimde olan bişi dimiii
canı ne zaman isterse gelicek hanımefendi
ayseonda bebişine kavusmus ohhh ne guzel kartanesi sıra bize mi geldi neee :))
merak etme kız. önderim sensin. izindeyimayy ayşe doğurmuş muuuu
:roflol::roflol::roflol:kardenem bi de onu dene belkim işe yarar...orta yerinden çatlama metodu daha hiç denemediydi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tünaydın kızlarrr
bende hala kk yollarındayım doguramadım :)))
telefon edip hal hatır sorup sen hala doguramadın mı diyorlar :)))
sanki elimde olan bişi dimiii
canı ne zaman isterse gelicek hanımefendi
ayseonda bebişine kavusmus ohhh ne guzel kartanesi sıra bize mi geldi neee :))
ayy ayşe doğurmuş muuuu
ayyy kenya sen de mi 40 a girdinnnn :lepi::lepi::lepi:
banada hergün ablam diyo doğurmadın mı diye. baskı yapmayın diyom artık. hatta 2 yıldır telefonda görüşmediğim arkadaşım bile aradı dün hani kasım başında doğuracaktın diyo
aynen kadın çağırıyozda sanki noluyooo yine biz koşturuyozzzz
ayy bende vardı emme içmiyodumm içem bareeeeee
tembel tembelll bi tek sen kalacan gurbette gitsinde sen görrrrr
hoşgeldin iyi yürekli anne nasılsınız yağmur kızımız nasıl rahatınız iyidir umarmmm
nazlıcım hosgeldin canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?