2009 Kasm Anneleri

sağolun teyzoşları allah hepimizinkine sağlıklı ömürler nasip etsin analı babalı büyüsünler ben şimdi çıkıyorum oğluşu emziricem :ecrin_bebek:

ayy ayşe doğurmuş muuuu
ayşeee naptııın beni buralarda yapayalnız bıraktıın
sakın gurbet doğurmuş demeyin çatlarım orta yerimden kaydirigubbakcemile3

evet canım bana çok ıyı geldı calsuyum :lepi:

ayy ayşe doğurmuş muuuu

bi sen kaldın dogur artık bacım yolu tıkamayın bekleyenler varr hadin gayriiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance:

Oyy oyyyy maşallah has ve has kasım annelerine:)kaydirigubbakcemile3 naniknanik

Yeni bebeklerimiz annelerinin kucaklarına ulaşmış..Teslimat tamamdır darısı bekleyenlerin başına olsun ..Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..Cerinle ,kızlarla konuşanlar selamlarımı iletirse çok ama çok sevinirim buyrunnnnnnnnn

ayv bu kaynanalar herşeyi ne çok biliyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy maşallahhhh ayşem de kurtuldu çok şükür... opuyorumnanaktan

İnşallah dönmüştür.Bazen şaşırıyorum ya.Eskiden insanlar nasıl doğuruyormuş.Biz bu kadar gelişmişken tıp düzenli kontrole giderken böyle sorunlar yaşıyoruz.

güzelim doğuran doğuruyomuş doğuramayan ya kendi ölüyomuş ya bebek....
boşuna mı allah kurtarsın deniyo...yok lohusanın mezarı 40 gün açık olurmuş falan filan bi sürü böyle acıklı laf var..bunlar boşuna çıkmamış ki...neler oluyodu kimbilir... ücra yerlerde hala da oluyo ya (((((((

günaydın kızlar benim küçük prensim doğdu :ecrin_bebek: :teytey:

gözün aydınnn gümüşümmm allah analı babalı büyütsünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy ayşe doğurmuş muuuu

kardenem bi de onu dene belkim işe yarar...orta yerinden çatlama metodu daha hiç denemediydi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tünaydın kızlarrr
bende hala kk yollarındayım doguramadım :)))
telefon edip hal hatır sorup sen hala doguramadın mı diyorlar :)))
sanki elimde olan bişi dimiii
canı ne zaman isterse gelicek hanımefendi
ayseonda bebişine kavusmus ohhh ne guzel kartanesi sıra bize mi geldi neee :))

kızlar şuna bi baksanıza nasıl sizce ???

astronot tulumdan daha kullanışlı geldi bana...altı çıtçıtlı çıkıyo mont oluyo... zaten her yere arabayla gidicez..arabaya kadar astronotu giydir arabaya binince çıkar inerken tekrar giydir sanki kullanışsız olucak gibi geldi almadım... bunu çıkarmak daha kolay sanki...bi fikir verin hele....

asebam hoşgeldin kıs benimde dün aynı temizlik vardı ama sanki kadı değil ben temizledim benimde yapılacaklar vardı akşam bel ağrısından ölüyordum allahtan duş aldımda geçti
aynen kadın çağırıyozda sanki noluyooo yine biz koşturuyozzzz
ayy bende vardı emme içmiyodumm içem bareeeeee

ayy ayşe doğurmuş muuuu
tembel tembelll bi tek sen kalacan gurbette gitsinde sen görrrrr

hoşgeldin iyi yürekli anne nasılsınız yağmur kızımız nasıl rahatınız iyidir umarmmm

ayyy kenya sen de mi 40 a girdinnnn :lepi::lepi::lepi:

ayy ayşe doğurmuş muuuu
merak etme kız. önderim sensin. izindeyim
kardenem bi de onu dene belkim işe yarar...orta yerinden çatlama metodu daha hiç denemediydi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

banada hergün ablam diyo doğurmadın mı diye. baskı yapmayın diyom artık. hatta 2 yıldır telefonda görüşmediğim arkadaşım bile aradı dün hani kasım başında doğuracaktın diyo

ayy ayşe doğurmuş muuuu

sen catlada patlalaelaelaelaelae
bitek sen kaldin simdi
acaba sende ayseyle dilmuh gibi normal dogumda israrci olmasan gelicekmi kizin..baksana ikiside normal dogurucaz dediler ikiside sonunda sezeryani boyladi
sende dogursanda cekilsen önümüzdenlülülülülülü

ayyy kenya sen de mi 40 a girdinnnn :lepi::lepi::lepi:

evet canım ama niyeti yok galba gelmeye bizimkilerin 5 gun kaldı normal dogum zamanıma arada agrılarım oluyor ama birden mi gelicek yokssa yavas yavas mı diye iyice heyecan bastı valla :))
sen nasılsın bu arada tulum baya kullanıslı biseye benziyo gece yatarken falanda kullanırsın ustu acılmaz bende istiyorum bu tarz bişi fiyatı nedir ?

banada hergün ablam diyo doğurmadın mı diye. baskı yapmayın diyom artık. hatta 2 yıldır telefonda görüşmediğim arkadaşım bile aradı dün hani kasım başında doğuracaktın diyo

insan sinir oluyo ama napalım vakti zamanında gelicekler işte ne yazıldıysa o :)
sanki kasımın ortasına geldikte zaten kasımın basındayız kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum Canım benim opuyorumnanaktan

İyiyiz canım biz evdeyiz malum nasıl Yağmur yağıyor anlatamam geceden beridir sel seli götürdü resmen İzmirde :1no2:
Yağmurumuzda iyi teyzesi kah emiyor kah uyuyor kah laf dinliyor böyle böyle büyüyor an ve an Allah'a emanet
Sen nasılsın canım ben,m herşey yolundadır umarım böyle zaman zaman açıyorum pcyi tam yazıcam birşey çıkıyor yada kk yavaş oluyor bakamıyorum ama inanın her duamızda sizler varsınız opuyorumnanaktan

kızlarrrr ben geldim doktordannnn
hemen size yazayım dedimmmm
kızım 3.350 gr olmuşşşş
plesantamız yaşlanmış tam zamanıymış doğumun
hala bende sancı felan çıkmıyo tık yokkkk
veee büyük günnnn cumaaa kızlaarrrr
hayırlısıylaaa cuma günü sabah 8.30 gibi doğuma giriyorummmm
ayyy çok heyecanlandımm tutuştu paçalarım resmennn
doktor yarın dedi amaaa yok olmaz dedim
gözünün önünde olmamı istiyomuş
2 gün kalacağım içinnn pazar oda olmayacağı içinnn
cumaya karar verdikkkk
genel anestezi olucakkk epudurali tavsiye etmiyorum ama isteyene yapıyorum dedi.
bizdennn haberlerrr böyleeee çok fazla kalamayacağım
annemlee işlerimizz var
doğum yapanlar oldumu bi haber varmııı kimseden???

nazlıcım hosgeldin canım opuyorumnanaktan

Kenyaam hoşbuldummm canım benim opuyorumnanaktan Naber nasılsın yaramaz bir durum yok değilmi az kaldı canımm kavuşmanıza dualarımız sizlerle tez zamanda sende alacaksın yavrunu kucağına opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…