2009 Kasm Anneleri

nehiriver canım maşallah oğluşuna resimlerinizi görünce öyle bir ağlamaya başladımki offf bak yine başladım. Allahım sizi hiç ayırmasın hep böyle mutlu olunopuyorumnanaktan

günaydıııın canımm bende sana haber verecektim bugün doğum yapanları

günaydıın canıım hadi hayırlısı bakalım bende 4 gözle bekliyorum artık
ama şu gece uyuyamamam öldürüyor beniiii:çok üzgünüm:

canım arkadaşım sağol valla bende bugün eğer buraya gelemeseydim arıycaktım seni dün bütün gece aklımdaydınız demekki doğumlar malum oldu. Rabbim sağlıkla bizide kavuştursun inşallah canımcım opuyorumnanaktan

fazl oturamıyorum artık bacaklarım uyuşmaya başladı. eğer fırsat bulursam yine gelirim haberlerinizi aldım ya çok mutlu oldum. göremediğim herkese çok selam. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah Allaha emanet olun. zemuszemus opuyorumnanaktan

slm kızlar nabersiniz bakalım
ayy benim dün temizlik vardı yaa benimde yapacağım işler vardı dün hiiiiçç oturmadım
akşam bel ağrısı felakettibugün 3de dra gidecez bakalım dr ne diyecek
arasıra bişeler oluyoo ama daha erken diye umursamıyorummm yalancı sancıdır inş..
dün o kadar işten soora korktum doğuracam deyüü her tarafım balon gibi oldu ama

bu arada gözümüz aydın ayşe-on da doğum yapmış ohh artık hergün birçok haber alacaz galiba
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bütün bebişlere

benimde parmaklarım felaket uyuşuyoo artıkk hiç bişe yapamaz oldumm yaaa
dün azcık ütü yaptım acılar içinde ütüledim vallahiii
artık annem gelsede accık nazlansam ne var yaniii

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
sunways canım benımde gecen haftalarda popom cok agrımısdı hatta topallıyodum yanı calsiyum ılacı aldım cok ıyı geldı calsuyum yeterlı almıyorsan ondanda olmus olabılır ya yogurtunu sütüne dıkkat et yoksa calsuyum al tadı cok güzel :lepi:

evet duyduk canımm
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağ salim büyütmeyi nasip eylesinnn
senin ve oğluşunun rahatınız iyidir inşallah

sağol teyzesi allaha şükür iyiyiz süpriz yaptı bizim küçük prens resim bölmüne resmini ekledim opuyorumnanaktan

canım kalsıyum hergun alıyorum 4. aydan berı sutte bı bardak ıceıyom ancak gunluk
ama meme olmus popişim ya:kedi::kedi:
halbukı kabız degılım hıcde olmadım delırcem ya
bebek baskı yapıyo galıba ondan hıc oturamıyom cok acıyomafoldumben

asebam hoşgeldin kıs benimde dün aynı temizlik vardı ama sanki kadı değil ben temizledim benimde yapılacaklar vardı akşam bel ağrısından ölüyordum allahtan duş aldımda geçti
günaydın kızlar benim küçük prensim doğdu :ecrin_bebek: :teytey:

günaydııın canım sağlıcakla büyüt inş.bebişini

sgumus tatlııım maş.oğluşuna yaaaa rabbim nazarlardan korusun
canliz gııı bende doğum sonrası için istedim dr.dan kalsiyum hem kış ayı olduğu için içmemiz lazımmış
dr.u vermeyenler hatırlatsın hatunlardelikafadulden

bebekler geliyoooo
bakam bızımkıler ne wakıt gelcek kış ortasında zor olucak

günaydın kıslar sgumus hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün de ben resmi göremiyom nerde????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…