abooooowwwww neler kaçırmışım yaw millet dökülmüş demekohh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allah bağıslasın
canım dilmuh ve krispi ve cern doğurdu cerin normal doğurduuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemuszemuszemus
günaydınnnn.Erkek olunca bebişler biraz daha kilolu oluyor.
masallah oglusuna daha niyeti yok demek kigünaydınnnnnn millettttt birkaç günlük aradan sonra ben geldiiimmm
pazartesi hastaneye dr.muza gittik
ensar beyimiz 3550 gr.olmuş normal doğum pozisyonunda karnıma poposunu dayamış paşa paşa yatıyor
dr.um nstde çok sıra beklemeyim diye doğumhanedeki nstye gönderdi oraya girmek nasıl heyecankandırdı anlatamamakannehir
sonuç iyiydi yani sancı falan yoktu daha oğluşumun gelmeye niyeti yokkaydirigubbakcemile3
bütün şikayetlerimi söyledim hepsi normal dediakannehir
haftaya yeniden gideceğim
dünde temizlikçi vardı evde evim tertemiz oldu sonunda artık doğuma hazırım yaniiiikaydirigubbakcemile3
eeeee doğum yapan kesin vardır çatlayacağım yaaa kimler doğurduuudelikafadulden
herkeese yeniden günaydinnnn
ne ara uyandinizda bide yazistiniz lann
ayse yi okudunuz mu sonunda oda dogurdu sezercikle hemdekaydirigubbakcemile3
normal dogumu beklicem diyenler hep sezeryani boyluyo dilmuhta da ayni oldu bunda da..iyisimi kartanesi hic sanci beklemesin onunda yolu bu sanki
aa bu arada benim dün aksamdan beri sancim oluyoo aksam oldu erken ciktim yattim dinlendim gecti sayilir ama simdi yine var..baska bi belirti yok ama doktora gitsem daha dün geldin nisanin yok suyun gelmemis dicek diye gitmiyim diyorum...
napsam yaaa benim kizda mi gelicek acaba bu günlerdedelikafadulden
günaydın şekerimherkeese yeniden günaydinnnn
ne ara uyandinizda bide yazistiniz lann
ayse yi okudunuz mu sonunda oda dogurdu sezercikle hemdekaydirigubbakcemile3
normal dogumu beklicem diyenler hep sezeryani boyluyo dilmuhta da ayni oldu bunda da..iyisimi kartanesi hic sanci beklemesin onunda yolu bu sanki
aa bu arada benim dün aksamdan beri sancim oluyoo aksam oldu erken ciktim yattim dinlendim gecti sayilir ama simdi yine var..baska bi belirti yok ama doktora gitsem daha dün geldin nisanin yok suyun gelmemis dicek diye gitmiyim diyorum...
napsam yaaa benim kizda mi gelicek acaba bu günlerdedelikafadulden
haha banamı dion dayanıksız die benim nası bi doğum yaptığımı tek basıma nası cabaladığımı bilsen doğum yapmaktan vazgecersin cicim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yapma canından önemlimi kızım ne yap ne sızlan hele bi bebiş olsun bak bakalım o halinden eser kalıomu dünyan oluoo valla şu an ben oğlumaaaaaaaaaaa aşığımmmmmmmmmmmm ne ev görüoo gözüm ne baska bişe isterse boookk götürsünn eskiden perdmein ucu bozulsa kafayı yerdimmm valla ii oldu bu bebişin gelmesiii
masallah oglusuna daha niyeti yok demek ki
kiz sanki ilk defa dogurucan hee sen o dogumhaneleri zaten tanimiyomusunkaydirigubbakcemile3
dilmuh dogurdu , krispi, cerin bide bu sabah karsi ayse-on dogurmus..simdilik bu kaaaa:lepi:
günaydın kız biz beraber mi doğuraaz benimde37+3
günaydın şekerim
nan sen ne kadar erken uyanıosun orda bide 1 saat geri deilmi türkieden
sancı çekmeden hamilelik olmaz kaydirigubbakcemile3
yok kıs abisi gibi geç gelecek heralkaydirigubbakcemile3
ayy ne bileyim tanıdığım bir yer ama birden sancıyla o kapıdan girdiğim gün geldi aklıma hatta yattığım odaya bile baktım:roflol::roflol:
bütün bebişler sağlıcakla büyüsün inş. yaaa herkes dökülüyor artıkhihoyyyt
bu gidisle benim erken dogucak galiba doktor erken gelicek deyip duruyo
beklese beklesebildigi kadar ama hic niyeti yok kizimin beklemeye galiba
ilk defa bu saatte kalktim lann:dilcikar: benim uyanma saatim 10 dan asaa deeell
ayse tel acti da bi heves kalktim sabahin 7sinde size haber ediim diye...
sonrada bidaha yatmadim
itek gibi bende öglen uykusu yaparim artikinzemuszemus
dimiii kız özge bebiş olunca insan takmıyor bazı şeyleri
pazartesi annem senin evi ilk defa dağınık gördüm dedi yaniii düşün artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yerim ben o bıdığı maş.yaaa çok çabuk büyüyor annesi
ama senin kopyan demeden geçemeyeceğim:roflol::roflol:
valla aynen öle insanın ev falan umrunda olmuoooooooooooooooooooooooooo
kız valla de de hosuma gidiooo gelen giden herkes öle dio aynı sen diee valla cok hosuma gidio bide oğlumun dudakları cok iltifat alıo bide dönüp diolar aynı sen dudakları haha bende diom dudaklarım bukaaa iltifat almamısstııı oğlum sayesinde bende bayaaaa iltifat alıommzemuszemuszemuszemus
kıssllllaaarrrrben geldim uzun bir aradan sonra annemdeyim. internetim yok evde direk pc başına geçtim valla ağlaya ağlaya okudum. kimler kimler doğurmuş maşallah onlara Rabbim sağlıkla bizede nasip etsin inşallah. benim oğluşumda erken gelicekti ya gelmedi hala bekliyoruz sancı falanda yok zamanını bejklesin de anneside dinlensin azcık demi ama. ayyyy çok özlemişim hepinizi ben yaaaaa
hoş geldin valla doğuran doğuruyor maşalah darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?