2009 Kasm Anneleri

ohh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allah bağıslasın

canım dilmuh ve krispi ve cern doğurdu cerin normal doğurduuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemuszemuszemus
abooooowwwww neler kaçırmışım yaw millet dökülmüş demek
neyse sonunda normal doğuran çıktı aramızdan heeekaydirigubbakcemile3
günaydınnnn.Erkek olunca bebişler biraz daha kilolu oluyor.

sanırım öyle diğer oğluşumda 3400 doğmuştu
bebiş kilolu omasına rağmen sezeryan demiyor benim dr.sanırım çok geniş bir çatım var:roflol::roflol::roflol:

masallah oglusuna daha niyeti yok demek ki
kiz sanki ilk defa dogurucan hee sen o dogumhaneleri zaten tanimiyomusunkaydirigubbakcemile3

dilmuh dogurdu , krispi, cerin bide bu sabah karsi ayse-on dogurmus..simdilik bu kaaaa:lepi:

günaydın kız biz beraber mi doğuraaz benimde37+3

günaydın şekerim
nan sen ne kadar erken uyanıosun orda bide 1 saat geri deilmi türkieden
sancı çekmeden hamilelik olmaz kaydirigubbakcemile3

bi mutfağaaaaaaa uzanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bakem neler varrrrr :))) geliommmmmmmmmmmmmmm

dimiii kız özge bebiş olunca insan takmıyor bazı şeyleri
pazartesi annem senin evi ilk defa dağınık gördüm dedi yaniii düşün artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yerim ben o bıdığı maş.yaaa çok çabuk büyüyor annesi
ama senin kopyan demeden geçemeyeceğim:roflol::roflol:

masallah oglusuna daha niyeti yok demek ki
kiz sanki ilk defa dogurucan hee sen o dogumhaneleri zaten tanimiyomusunkaydirigubbakcemile3

dilmuh dogurdu , krispi, cerin bide bu sabah karsi ayse-on dogurmus..simdilik bu kaaaa:lepi:

yok kıs abisi gibi geç gelecek heralkaydirigubbakcemile3
ayy ne bileyim tanıdığım bir yer ama birden sancıyla o kapıdan girdiğim gün geldi aklıma hatta yattığım odaya bile baktım:roflol::roflol:
bütün bebişler sağlıcakla büyüsün inş. yaaa herkes dökülüyor artıkhihoyyyt

günaydın kız biz beraber mi doğuraaz benimde37+3

bu gidisle benim erken dogucak galiba doktor erken gelicek deyip duruyo
beklese beklesebildigi kadar ama hic niyeti yok kizimin beklemeye galiba

günaydın şekerim
nan sen ne kadar erken uyanıosun orda bide 1 saat geri deilmi türkieden
sancı çekmeden hamilelik olmaz kaydirigubbakcemile3

ilk defa bu saatte kalktim lann:dilcikar: benim uyanma saatim 10 dan asaa deeell
ayse tel acti da bi heves kalktim sabahin 7sinde size haber ediim diye...
sonrada bidaha yatmadim
itek gibi bende öglen uykusu yaparim artikinzemuszemus

delüüüüüü
yine ayni odada yat bari nostalji yapmis olursunkaydirigubbakcemile3
bütün bebisler geliyo tek tek...
erkek analari önden dogurdu kizlar pesten geliyoalkisalkisalkis

benimde dok bir daha ki hafta sonuna kadar glir diyor ama inanıyorum çok nadir ağrım var başkada yok

valla aynen öle insanın ev falan umrunda olmuoooooooooooooooooooooooooo

kız valla de de hosuma gidiooo gelen giden herkes öle dio aynı sen diee valla cok hosuma gidio bide oğlumun dudakları cok iltifat alıo bide dönüp diolar aynı sen dudakları haha bende diom dudaklarım bukaaa iltifat almamısstııı oğlum sayesinde bende bayaaaa iltifat alıommzemuszemuszemuszemus

sonra görüşürüz kızlar bende ütü yapayım önümde 3 gün var kayınvalidemler geliyor biraz toparlayayım evi....

cidden yaaa enes sana benziyor çok tatlı dediklerinde çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3
kardeşide enese benzesin diye dua ediyorum:roflol::roflol:
oğluşum uyandı onu yedirip gelem iş güçte yaptığım yok artıkzemuszemus

kıssllllaaarrrrben geldim uzun bir aradan sonra annemdeyim. internetim yok evde direk pc başına geçtim valla ağlaya ağlaya okudum. kimler kimler doğurmuş maşallah onlara Rabbim sağlıkla bizede nasip etsin inşallah. benim oğluşumda erken gelicekti ya gelmedi hala bekliyoruz sancı falanda yok zamanını bejklesin de anneside dinlensin azcık demi ama. ayyyy çok özlemişim hepinizi ben yaaaaa

gunaydınaarrr
benımde cumartesı doktor kontrolum war herhal gun werır bayram oncesı almaya kararlı doktr..
nehrıwer canım bende ozendım sana bende ewde sureklı bı yerlerı toplamaktan
kafayı yerdım oglum gelınce ınsallah rahat eder kafam
haaaaaaaaa bıde kaynanamı takmam ınsallah
ona kıl oluyomdakaydirigubbakcemile3
sımdı ben kahwaltıya gıdecem
gelırım bırazdan,benım oglumda ters ama benım nefes alma sorunum yok son 3 gundur cok acıyan bı popom war
oturamıyorummmm

hoş geldin valla doğuran doğuruyor maşalah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…