2009 Kasm Anneleri

Bende hiç bir hareket yok şimdilik doğuranları gördükçe kendimi dinliyorum ama tık yok. Oğlum yerinde rahat sanırsam. Sende varmı bir durum ?

kızlarr günaydın hepinizee
aksamdan beri agrılarım vardı hafif hafif
sabaha dogru 1 yada 2 saat boyu yatakta döndüm durdum agrılardan dolayı
tuvalete gitme ihtiyacı hissettim adet öncesi tuvalete gitmek nasıl bişise öyle hissettim :)
oturdugumla engel olamadıgım bi sıvı geldi kanamayla karısık sanırım nişanım geldi
ama arkası kesilmeyen bi sekilde suyum gelmeye devam ediyordu
bir ped koydum suan gelmiyor az az geliyor
suyum mu geliyor nisan mı anlayamadım
bekliyorum agrım hafifledi suan
uyku tutmuyor bende gidiciyim galba

Günaydın kızlar.. 40+2 gündeyim bende bu gün gidiciyim sanırım geceden beri 5 dk da bir sancılarım oluyo dayanılacak gibi değil 10.45 de randevum vardı onu bekliyorum inş. hayırlısı olur Allah herkesi bir avazda kurtarsın.. ne olur dualarınızı eksik etmeyin

kızlar benim suyum gelmeye devam ediyor
doktorum hemen gelmemi yatısımın yapılacagını soyledi
benim için dua edin nolur
güzel haberlerle gelelim inş.
telini bildiğim arkadaslara haber ederim
kib. sizi seviyorum

canım dualarımız seninle
allah bir avazda kurtarsın inşallah
iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz

canım hayırlısı olsun
allah senide bir avazda kurtarsın
dualarımız seninle ve kenyayla
allah ikinizinde yardımcısı olsun

ayyy caanımmmm kenyam da gitti sonunda... Allah bi avazda kurtatır inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kenyacım çok sevindim Allah kolay doğumlar nasip etsin
sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

canım inşallah sende Allahın izniyle kolay bi şekilde doğurup gelirsin
sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

slm arkadaşlar bende kasım annesiyım ama pek fazla yazmıyordum bende 30 ekımde 09 20 de spınal sezeryanla kızım berrayı dunyaya getırdım kızım suan 8 gunluk 3110 gr dogdu 50 cm boyu ve tamamen babasının kopyası bır kızım oldu sızlerle paylasmak ıstedım :ecrin_bebek:

unique canım merhaba ocak annesiym ama arada size bakıyorum doğuma giden çok arkadaş oldu dimi? erken erken gelyor bebişler

evet canımmm ekim de başladı gelmeye aceleci minikler :))
senin de az kalmış ...

kimseler yokmu ne bu durgunluk

ooff sorma burcu yaa... doğuranlar bebişin başında ...doğurmayanlar da son eksikleri tamamlıyo heralde...
ben de pzt 8 de kavuşucam kızıma...heyecandan elim ayağım hiç tutmuyo... delikafadulden

slm kızlar nerdesiniz doğumamı gittiniz hepiniz bende doğurucam zannettim delikafaduldenbuarada anacımda geldi sancılar başladı karı ben gelince doğurucan diyodu doğru galibaaa anammmmmmmmmmmmmdelikafadulden

selam kızlar, pek kimse yok sanırım artık. ee herkes çok yoğun artık ya doğuruyo delikafadulden ya bebişinin emziriyo :ecrin_bebek: bizde kızımı yıkadık bende paklandım kızıma güzel kokayım dedim :) şimdi prenses uyuyo bende sizi merak ettim. kenyada gitmiş doğuma sanırım. haber alan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…