2009 Kasm Anneleri

SELAM KIZLAR NASILNISIZ
kimsecikler ugrayamamis siteye herkesin isi gücü var taze anneler bebeklerle ugrasiyo bekleyenlerinde burda cani sikiliyo
kenyaninda suyu gelmis doguma gitmis galiba sonunda allah bir avazda kurtarsin..asya belkide dogmustur bile
darisi bekleyenlere insallah

slm kızlar taziyemiz vardı giremedim aseba msj attı bana itekle kenya doğuruyormuş herhalde.kız gurbet sen ne zman doğurdun normal mi oldu

bu sırada oğlum 4 kilo 54 cm olarak 6 kasım saat 09-05 de dünyaya geldi.
son anda sezeryana aldılar. çok zor bir gece geçirdim. ama herşeye değer.

oooo yeni dogum yapanlarin hepsi dökülmüs

wanna ne yapti acaba bugün oda ya suni sanci alicakti yada sezeryana giricekti

senin sancılarının olduğunu okumuştum doğum yaptığını yenşi okudum sağlıkla büyüt gülüm bu arada kartaneside doğurmuş o nasıl yaptı normal mi sancısı neyi yoktu

ayy biz de görücez mi bu günleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar biz evimize geldik şükür..facede fotolaar var bakabilirsiniz fazla kalamayacagım...hoşçakalın.

hemen bakmaya gidiyorumm

gurbetcim gözün aydın canım... ortadan kaybolunca anladık zaten doğuma gittiğini...maşallah oğluşuna boylu poslu bi delikanlı olucak galiba :teytey:

senin sancılarının olduğunu okumuştum doğum yaptığını yenşi okudum sağlıkla büyüt gülüm bu arada kartaneside doğurmuş o nasıl yaptı normal mi sancısı neyi yoktu

kartanesi normal doğurdu canım..ama ayrıntıları bilmiyorum ...

slm kızlar biz evimize geldik şükür..facede fotolaar var bakabilirsiniz fazla kalamayacagım...hoşçakalın.

selam kızlar.
oğlumu alıp eve yeni geldim.
ağrılarım gecince girip detayları yazarım.
allah hepinizi kurtarsın

ooo doğuranlar dökülmeye başlamış sositososito
itekte mi doğuma gitmiş yaa :uhm:

iyi akşamlar...
10 kasımda beklenen oğlum 31 ekim akşamı saat 8 de sabırsız davranıp epidural normal doğumla dünyaya geldi...
3 kilo 400 gram ağırlığında ve 51 cm.boyunda isminide bertuğ koyduk...
allahım bu yolda olan hepinize yardım etsin...öpüyorum...opuyorumnanaktan

selam kızlar doktor dan geldık
bebegım 2.800 olmuş bana bıraz az gelsede doktora gore normal ıkı hafta onde gıdıyo daha ne ıstıyosun dedı boyu uzun ama dedı
21 ınde net olarak gun werıcek
sımdı bı gecmıse goz atayım

canım sen kaçıncı haftadasın bebeğinin maşallahı var

ii akşamlar arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebek odası için ısıtıcı aldınız mı evim kaloriferli ama yinede ihtiyaç olur gibi geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…