bu sırada oğlum 4 kilo 54 cm olarak 6 kasım saat 09-05 de dünyaya geldi.
son anda sezeryana aldılar. çok zor bir gece geçirdim. ama herşeye değer.
selam kızlar, pek kimse yok sanırım artık. ee herkes çok yoğun artık ya doğuruyo delikafadulden ya bebişinin emziriyo :ecrin_bebek: bizde kızımı yıkadık bende paklandım kızıma güzel kokayım dedim :) şimdi prenses uyuyo bende sizi merak ettim. kenyada gitmiş doğuma sanırım. haber alan var mı ??
slm kızlar biz evimize geldik şükür..facede fotolaar var bakabilirsiniz fazla kalamayacagım...hoşçakalın.
bu sırada oğlum 4 kilo 54 cm olarak 6 kasım saat 09-05 de dünyaya geldi.
son anda sezeryana aldılar. çok zor bir gece geçirdim. ama herşeye değer.
senin sancılarının olduğunu okumuştum doğum yaptığını yenşi okudum sağlıkla büyüt gülüm bu arada kartaneside doğurmuş o nasıl yaptı normal mi sancısı neyi yoktu
selam kızlar, pek kimse yok sanırım artık. ee herkes çok yoğun artık ya doğuruyo delikafadulden ya bebişinin emziriyo :ecrin_bebek: bizde kızımı yıkadık bende paklandım kızıma güzel kokayım dedim :) şimdi prenses uyuyo bende sizi merak ettim. kenyada gitmiş doğuma sanırım. haber alan var mı ??
slm kızlar biz evimize geldik şükür..facede fotolaar var bakabilirsiniz fazla kalamayacagım...hoşçakalın.
selam kızlar.
oğlumu alıp eve yeni geldim.
ağrılarım gecince girip detayları yazarım.
allah hepinizi kurtarsın
ben hastaneye gidiyorum. dualarinizi eksik etmeyin.
itekte mi doğuma gitmiş yaa :uhm:
onu nerden çıkardın kıss ??? uyuyodur o :roflol::roflol::roflol: allah vere de sancısı öğle saatinde gelmese gözünü açıp çocuğu da doğuramaz :roflol::roflol::roflol:
ben hastaneye gidiyorum. dualarinizi eksik etmeyin.
iyi akşamlar...
10 kasımda beklenen oğlum 31 ekim akşamı saat 8 de sabırsız davranıp epidural normal doğumla dünyaya geldi...
3 kilo 400 gram ağırlığında ve 51 cm.boyunda isminide bertuğ koyduk...
allahım bu yolda olan hepinize yardım etsin...öpüyorum...opuyorumnanaktan[/Q
sağlılla büyüt inşalah biraz anlatırmısın nasıl oldu ağrıyı hisediyon mu bende düşünüyom epidural normal doğ
kız ne bilem baksana yarem ölee yazmış :uhm:
selam kızlar doktor dan geldık
bebegım 2.800 olmuş bana bıraz az gelsede doktora gore normal ıkı hafta onde gıdıyo daha ne ıstıyosun dedı boyu uzun ama dedı
21 ınde net olarak gun werıcek
sımdı bı gecmıse goz atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?