2009 Kasm Anneleri

ii akşamlar arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebek odası için ısıtıcı aldınız mı evim kaloriferli ama yinede ihtiyaç olur gibi geliyooo

valla ben ufolardan almıştım ve bebeğin odasını onla ısıtmayı düşünüorum. bebeüin durabileceği sıcaklıkta evi ısıtmaya kalkışsam heralde 500-600 lira doğalgaz faturası ödemek zorunda kalırım :S

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım durumlar nasıl bende bi değişiklik yok valla sancılarım başladı işte bel felan hayırlısı artık salı günü bi gelse dr a gidicem hayırlısıyla inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bugün ben de doktordaydım çok garip ama 2 haftada 5 kilo aldım kızlar doktor bile şok oldu :S bebek de 2600dan 3500 olmuş 37+3üm bu arada. çok garip bi gelişimi var. inş sezeryanlık olmam gene hayırlısı gerçi :S

bendede kilo problemi var bakalım salı gününe inşallah almamışmdır pek yoksa dr kızar valla bende 1 ayda 5 kilo almıştım çünkü gerçi hamişliğin başından toplam fazla almışım emme neyse yapılacak bişiy yok kepekli ekmek ve tatlılardan uzağım ya sanada önerdimi dr un anamda Allahtan geldide bu akşamdan itibaren yürümeye başladım

benim şimdiyue kadar yoktu kilo sorunu hep normal gidiodu. 2 hafta önce de 78 kiloydum şimdi 83 olmuşum doktor bile çok şaşırdı duruma. tartı mı yanlış felan dedi bi ara ama doğru. bişi demedi ama dikkat et dedi sadece. kilo sorun diil de bebek böle gierse sezeryan olmasından korkuo o da.

aralıktamı doğuracan

hayır canım normla dogum olsa aralık ama kasım 26 gıbıgorunuyo 21 ınde netlesıcek
aralıga kalmaz dedı doktor
ıkı hafta onde gıdıyo dedı
bıde rahıms eklındekısorun yuzunden bebegı strese sokmak ıstemıyorum dedı

slm kızlar süperr haberlerim var sizlere
süpriz 1:ıTEK yani tuğba saat 13 civarında sancısı geldiği için hastaneye gitti ve saat 16 civarında da doğumu yapmıştı Ensar ve Tuğba gayet iyilerdi hepinize slm söledi
süpriz 2: KENYA ıTEKLE aynı saatlerde hastaneye gitmişti suyu gelmiş saat 7 ye kadar suni sancı vermişler 2 cm açıklık olmuşş 7de sezeryana girmiş ve 8:30 gibi çıkmış ASYA ve KENYA gayet iyilermiş şimdi konuştumm ama sancılardan dolayı çok çekmiş

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza

bende 3 kişinin nosu vardı ıTEK, KENYA ve YAREM21
ıTEK msj attı doğuma gidiyorum diye bende yoldaydım Adanaya gidiyordum aklıma KENYA ya sölemek geldi ona söledim meğer KENYA da doğuma gitmiş YAREME haber vereyim baree dedim onunda cenazesi varmışş daha yeni eve girdim üstümü bile değişmeden hemen bilg. başınageçtim sizlere haber verebilmek için
ama bende korku başladı milletin doğum haberlerini verdikten 1-2 gün soora Cerenimoo doğuma gitmişti
Mavi Denizin haberiini de Kartanesi haber verdi ve ertesi gün doğuma gitti
dün de ıtek kartanesinin haberini verdi bugün doğuma gitti
inşallah ben de 1-2 güne kadar doğuma felan gitmem çünkü bana daha çoook var
gerçi ıtek in günü 22 kasımdı benimkide 30 kasım ben tırsmaya başladım hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…