2009 Kasm Anneleri

cnm darısı başınıza inşallah hayırlısıylaa evet gözlerimin içi gülüyo o kadarr güzel bişeyki anlatamammm göğsümü yarıp içime sokasım geldii onu şu anda a meme emiyo göğsüm acıyo ama o emiyo ya dünya gözümde yokkk

slm kızlar nabersiniz
şekercik hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
nazlım yaa geçmiş olsun inşallah bi an önce düzelir yağmurumuz
ebiscem sizede geçmiş olsun hemencik geçer sarılığınız inş.
bende bugün giremedim sabahtan beri yatıyorummm
üşüttüm galibaa çok kötü bi öksürük varr şimdide gögüsüm felaket batıyooo
öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyo vallahii
halimide düşündükce oturup ağlıyorum annem bugün gelecekti güyaa
babam grip olmuş çok kötü yatıyooo yarın gelmeye çalışacak
bi ara kociş geldi ıhlamur felan yaptı sonra işe geri gitti
tek başıma yatıyorum işte bu arada içim içimi yiyoo evi temizleyemedim diyeee
az gözüm kesse kalkıp evi süpürcem ama halimm hiç yokk

canım geçmiş olsun sakın ev süpürme çoook hafif işler yapki doğurmayasın
ben öle yapıorum evi görsen heryer karışık annemi bekliorum
tavuk suyuna çorba iç tarhana filan iç çorba çok iyi gelir bol bol yat terleki
atasın hastalığını

hadi hayırlısı olsun inşallah kaçıncı haftada kaldık kızlar bi yazalım bee tickerler yok zati ben bugün 37+4 teyim hemde haberiniz olsun yarın dr a gidiyorum bakalım neler diyecek doğum hakkında

ebiscem sancı neyi hiç yok bende sadece oturmaktan yanlarım ağırıyor bir an önce kurtulmak istiyom kızımı öpmek koklamak istiyom

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldim..
normal normal dedim..sezeryani boylayanlardan oldum bende..24saat kendi sancimi cektim.. ama olmadi kizim yerlestigi halde..dönerek cikmayi beceremedi.. epidural takili oldugu halde kendi istegimle genel anestezi ile kizima kavustum.. cokta dogru bi karra olmus ziraa bazi sorunlar olmus..
simdi hersey yolunda.. aLLAHIM herkese yasatsin bu duyguyu.. tek üzüldügüm sey normal doguramamis olmam.. ama cok sükürki kizim saglikli..

dilmuhtan sonra patlama olmus.. yetisemedim hic kimler dogurdu.. yokmu liste filan?

bende daha doğuramadım çarşamba günüm doluyor ama bende en ufak bir ağrı bile yok yarın tekrar kontrole gitcem bakalım doktor ne diyecek

geçmiş olsun canım ya epiduralde ağrıyı hissediyon mu

geçmiş olsun canım ya epiduralde ağrıyı hissediyon mu

saol canim.. valla canim normal dogurmaya calisirken yaptilar epidurali.. ama bende iki saat etki etti.. zaten sezeryan genel oldu.. epidurali kaldiramicagimi düsündüm.. cok yorgundum.. iyiki genel olmus..
detayina girmiycem sonra dogum öykümde yazarim hayirlisiyla sizler bi dogurunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…