cnm çok geçmiş olsun gördm kuzunu pek tatlı maaşallahhkizlarrrrrrrrrrrr ben geldim..
normal normal dedim..sezeryani boylayanlardan oldum bende..24saat kendi sancimi cektim.. ama olmadi kizim yerlestigi halde..dönerek cikmayi beceremedi.. epidural takili oldugu halde kendi istegimle genel anestezi ile kizima kavustum.. cokta dogru bi karra olmus ziraa bazi sorunlar olmus..
simdi hersey yolunda.. aLLAHIM herkese yasatsin bu duyguyu.. tek üzüldügüm sey normal doguramamis olmam.. ama cok sükürki kizim saglikli..
dilmuhtan sonra patlama olmus.. yetisemedim hic kimler dogurdu.. yokmu liste filan?
cnm nerde doğum yapcan?bende daha doğuramadım çarşamba günüm doluyor ama bende en ufak bir ağrı bile yok yarın tekrar kontrole gitcem bakalım doktor ne diyecek
walla benim doğum resimlerimi ameliyat ekibi çekti çok ta süper olmuşş :) doğuracak arkadaşlar ilgilkenir belki
tuğba sen hala doğurmadınmı kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ay ben senle uğraşmıyım gülme komşuna gelir başına misali
ben daha beklemek istiorum yasakkelime
bencede şekerim biliyon ben kartanesiylen çok uğraşıyodum :kedi:
ama ben daha dalga geçilcek zamanda değelim kii benim daha günümün dolmasına 2 hafta var sositososito
niye gııııııııııı neen şanslıyım bebeemmm ?ay ne şanslısın ebiş yaaaaa
niye gııııııııııı neen şanslıyım bebeemmm ?
selam canımm ben hep normal istiyodum ama 38+2 de suyum bittiği için sezeryan oldum allaha şükür herşey yolunda idi ama yine de normal doğuran arkadaşlar ertesi gün normal hayata dönerken ben 1 haftada ancak kendime geldim normal doğumda vücut her anlamda kendini hazırladığından süt de geliyo hemen ama sezeryan da sancı falan gelmeden doğum gerçekleştiğinden vücut hazırlıksız oluyo benim 5 gün ancak geldi sütüm 5 gün boyunca emzirdim ama mahfoldum göğüs ucum parça parça oldu resmen yani uzun lafın kısası sezeryanda kendi ağrın sızında olduğundan bebişe yeterince ilgi alaka gösteremiyosun eğer zorunlu diilsen sezeryan olma ama eğer gerekiyorsa da hiç düşünme çünkü çabucak atlatılıyo ben epidural oldum 14 gün önce şu an çok şükür iyimmmerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende kasım annesi olacam ALLAHIN izniyle.ALLAH herkesin evladına sağlık versin.Ben 38. haftadayım doğum haftasına girdim ama bugün kontrole gittim doktor bebeğin yerleşmediğini söyledi ve mantar rahatsızlığım devam ediyor doktor normal istediğim için eve gönderdi ama benim içim rahat değil sezeryanmı yoksa normalimi beklesem kafam çok karışık bilgilerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?