2009 Kasm Anneleri

kizimin resmini topige ekledim.. simdi cikmam lazim kiz uyurken bende kestireyim birazcik.. hepinizi öptüm.. Allah bi avazda kurtarsin insallah geriye kalanlari..

ayşecim Allah analı babalı sağlıkla büütmeyi nasip etsin inşallah
sonunda bebişine kavuştun opuyorumnanaktan

cnm çok geçmiş olsun gördm kuzunu pek tatlı maaşallahh

walla benim doğum resimlerimi ameliyat ekibi çekti çok ta süper olmuşş :) doğuracak arkadaşlar ilgilkenir belki

ay ben senle uğraşmıyım gülme komşuna gelir başına misali
ben daha beklemek istiorum yasakkelime

bencede şekerim biliyon ben kartanesiylen çok uğraşıyodum :kedi:
ama ben daha dalga geçilcek zamanda değelim kii benim daha günümün dolmasına 2 hafta var sositososito

bencede şekerim biliyon ben kartanesiylen çok uğraşıyodum :kedi:
ama ben daha dalga geçilcek zamanda değelim kii benim daha günümün dolmasına 2 hafta var sositososito

yahu bu iş günün dolmasına bakarmı hiç
36. haftadan sonra heran olabilir yaniiiiii

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende kasım annesi olacam ALLAHIN izniyle.ALLAH herkesin evladına sağlık versin.Ben 38. haftadayım doğum haftasına girdim ama bugün kontrole gittim doktor bebeğin yerleşmediğini söyledi ve mantar rahatsızlığım devam ediyor doktor normal istediğim için eve gönderdi ama benim içim rahat değil sezeryanmı yoksa normalimi beklesem kafam çok karışık bilgilerinizi görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

selam canımm ben hep normal istiyodum ama 38+2 de suyum bittiği için sezeryan oldum allaha şükür herşey yolunda idi ama yine de normal doğuran arkadaşlar ertesi gün normal hayata dönerken ben 1 haftada ancak kendime geldim normal doğumda vücut her anlamda kendini hazırladığından süt de geliyo hemen ama sezeryan da sancı falan gelmeden doğum gerçekleştiğinden vücut hazırlıksız oluyo benim 5 gün ancak geldi sütüm 5 gün boyunca emzirdim ama mahfoldum göğüs ucum parça parça oldu resmen yani uzun lafın kısası sezeryanda kendi ağrın sızında olduğundan bebişe yeterince ilgi alaka gösteremiyosun eğer zorunlu diilsen sezeryan olma ama eğer gerekiyorsa da hiç düşünme çünkü çabucak atlatılıyo ben epidural oldum 14 gün önce şu an çok şükür iyimm
hayırlı doğumlar dilerim sana

dubaaaaaaa nörüyon ayyyyyyyyyyyyyyyyy sen daaa dooormadın mı gıııııııııııııııı hadi ama bebeeemm kızçe gelinlik çağa geldi

slm kızlar hayırlı akşamlar ayy herkescikler gitmiş doğurmuş ben bekliyom valla şimdi anamla yürüyüşten geldim yarında dr a gidiyoz nasipse gelince anlatırım zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…