2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla hamilelikte almadığımız kiloları alacağız yandık yandık delikafadulden
Aynen ebisimm ne alayım dedimi atlıyorum tatlıda tatlı evde her çeşit tatlı bulunduruyorlar artık nolur nolmaz diye ama az yiyeyim diye uğraşıyorum olmuyorrrrrrrrrrr naniknanik cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kıslaaaaaaaaar başka kimler doğum yaptı yaaaaa
Hiçç bişicik bilmiyorum opuyorumnanaktanHoşgeldin itekimmm nasılsın bakalım opuyorumnanaktan

yaa ebişkom gezmeklere gittik oğlumlaaaa kaydirigubbakcemile3 darısı başınaa sizinde az kaldı yarı kırkınızaa kaydirigubbakcemile5
ayyy ebişş benim oğlan açlıktan okadar huzursuzmuş yaaaaa akannehirakannehir c.tesi saat 10dan 4 e kadar emdi,pazarda 10dan akşam 5 e kadar dün dr.a gittim aç bu çocuk dedii akannehirakannehir mama veriyom şimdi günde 3 kez 30cc önce emziriyom sonra mama veriyom bakalım ne olcak bölee c.tesi tekrar gitcez kontorole bakalım :Saruboceq::Saruboceq:

ay nazlım çok özledim seniiiiiiii ŞenizŞeniz
biz çıktık bugün burda hava çok güzeldii kaydirigubbakcemile5 bana humana alerji yaptı nazlım daha doğrusu zehirledi :sinifsinif::sinifsinif: o yüzden içemiyom ama su çok içiyorum.valla öle çok emziriyomkiii anlatamam :kedi::kedi:

hee ebişim zehirledi valla beniii mafoldumben ayvada gaz yaptı iyimiii senağlama nan ben ne marazlı karımışımm tuh banaaa :mymeka:

slm millet ben geldiiiiiimmmmhihoyyyt

iteekkkkkkkkkkkkkkkkk anacııımmmmmm hoşgeldiiiinnnnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
ayy tubişimm ben senin noyu kaydetmemişim deli oldum iyimiiiiii al bana all klava:klava:klava:
nasılsın cnmm ensar nasılll :lepi:

kızlarr zeytinle konuştum şimdii doğmuş ipek böcüğümüzzz :lepi::lepi:
genel anestezi sezeryan olmuş emzirmiş altını almış kendi süsleniyomuş şimdide makyaj yapıyomuşş kaydirigubbakcemile3 kokoş anne ve kokoş kızıı

amin insaallah aslinda yazilari okuyodum ama ne bilem iste

Canımın İçiiiiiiiiiiii bende çok çok özledim seniiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Kıyamam sana emzirdikçe gelir sütün hem mama hem süt ohhhhhhhh paşamın keyfine deymeyin opuyorumnanaktan
Alerji yaptıysa cnm dikkat et içindeki bitkileri biliyorsun kullanma tek tek denersin bakalım hangisinden kaynaklı

Edacımm yaa nasıl gidiyor alıştınız birbirinize değilmiopuyorumnanaktanBizim azıcık gaz sorunumuz var miniğin bu sarılıktan dolayıda oldu tabiki ilaçların etkisi onun dışında iyiyiz çok şükür..Sabah ezanını duydukmu tamamdır :roflol: Ama yüzünü bir görüyorum iptal benn sanki hiç uyumamışım gibi ayağa kalkıyorum :asigim:Abimizde alıştı babamız geldimi abimizle ilgileniyorum ama henüz tam düzen oturmadı bizde.Zira annemlerde yarın akşama gideceler esas ondan sonra başlıyoruz :lepi:

Ay ben yerimmm onlarııııııııııııı bende fön çekip gittim yaa neymiş efendim vakit geçsinmiş ama iyi yapmışım diyorum hastaneye gelenlere cici cici göründük kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı olsunnn zeytinimmmmm :ecrin_bebek:

Nazlım valla alıştımmı desem alışmadımmı bilemedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annemler burdalar hala benimde 40ımız çıkınca gidicekler annem ev işleriyle mesgul oluyo bende egemlee opuyorumnanaktan bi kaçgündür dertliydik işte bizde meğer açlıktanmışş :sinifsinif: dün huzurluydu oğluşum bakalım bu gecemiz nasıl geçicek ziraa bigünümüz bi günümüzü tutmuyo kaydirigubbakcemile3
saatlerce uyutmaya çalışıyorum uyuyuncada özlüyorum oğlumu kaydirigubbakcemile3 valla yaa bu nasıl bişedir anlayamadım annelik anlatılmaz bişeymişşş :Saruboceq::Saruboceq:

hey lohusa karularr ne edisinizz bakemm laelaelaelaelae
siz ölee konuşisiniz biz mal gibin bön bön bakiyizz kafamçokkarıştı konulara fransız kaldık:çok üzgünüm:

amann zeytinle benim aram 1 gündü nasıl olmuş kızlar ayrıntılı öğrenbilirmiyim bilen varsa sancısımı gelmiş yoksa palnalı bir sezeryanmı

Kesinlikle cnm hep diyorum ama ne desem boş yaşayınca ortaya çıkıyor herşey:)
İşin tersi annemlerede alıştım yarın gidecekler diye biryandan hüzün çöküyor biryandan eski yaşantımıza döneceğiz seviniyorum böyle tuhafff bir duygu var içimde..
Kıyamam ben Egeme rahatlar cnm bu gece bizde sarılık düştükçe rahtlıyoruz Edam bak işte böyle böyle bir bakacaksınki yıllar bitmiş Doğam ne zaman 10 yaşında oldu anlamadım ben şimdi Yağmuruda sağlıkla büyütmek nasip olsun Allahım bütün evlatlarımıza uzun ömürler nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

hey lohusa karularr ne edisinizz bakemm laelaelaelaelae
siz ölee konuşisiniz biz mal gibin bön bön bakiyizz kafamçokkarıştı konulara fransız kaldık:çok üzgünüm:
Kıyamam sanaaaopuyorumnanaktan
Az kaldıı bugün yarın öyle bi anlayacksın ki bu muhabbetten hatta bizler gibi arada ce diyip gideceksinkaydirigubbakcemile3

yaa ben de bugun saglık ocagına gıttım bebışim iyi ama hala donmemeiş 2 . cocukta olabılur dedı son anda bıle donebılırmıs ayyy allhım oglumda bu hafta gıttıgımde dogabılır dedıydı bu bebısımın keyfı yerınde gelmeye nıyetı yok daha 19 gunum var tabe bu arada bende su tıckerı yapamayanlardayım ama walla hergun tikir tikir sayıyom ......

bu arada yenı annelere saglıklar mutluluklar huzur dılıyorum rabbımden hepsıne rabbım uykular versın tatlı tatlı buyusunler buyutsunler bebıslerını

ay nazlım bende annelere çok alıştım daha 20 gün var şimdiden diyom gidince napcam diyeee :sinifsinif:
evet nazlım 20 günü heç anlamadım inşallah 20 seneleride anlamayızzz :Saruboceq::Saruboceq: sağlıkla geçer giderr :Saruboceq:

bu arada yenı annelere saglıklar mutluluklar huzur dılıyorum rabbımden hepsıne rabbım uykular versın tatlı tatlı buyusunler buyutsunler bebıslerını

sağol cnmm darısı başınaaa :Saruboceq:

kız tubiş sen doktora gidecedin ne oldu yaaaa sölesene:uhm:

ahhhhhhaaaaa fatommmmmmm ŞenizŞeniz seni burda gördümm sende beniii delikafadulden nan sen hep diiydin edaa bilgisayarı rüyanda görüsün diyee dorumuş valla fatomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…