ya şu tickerları nasıl yapıyosunuz ben deniyorum deniyorum olmuyor.
hallettinmi
merhaba bende yeni uye oldum aslinda bayadir takip ediyordum :) bende insaallah kasim annesi olucam 26kasimda 40 haftamiz doluyo heycanla bekliyorum dogum yapanlar saglik sihhat ve afiyetle buyuturler insaallah ewlatlarini darisida biz bekleyenlere
elmur sen nerde yapcan doğum? ben akrapolde yaptım 2.200 M fix suit oda bebeğin ilk muayenesi bakım vs. 2 gün 1 gece kaldım epidural seryan oldum ama normal de olsa aynı olcekti fiyat bilg.kartanesi canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlık versin inşallahh....özelden mesaj attım ama görmedin galiba canım.. ankara da mı yaptın doğumu :) özel hastane de yaptım demişsin ne kadar ücret verdiniz canım birde hangi hastane bilgi verebilir misin ?
amaannn gezmeklere mi gittiniz bakemm yarı kırkını mı çıkardınız ayy yerim ben onu gazı ne alemde edoşumm? ben süt olsun die ısırgan çayı içiom bol bol bide günde 1 kez falan 1 çay bardağı anason çayı içiyom benimde oğluşunda gaz sıkıntısı yok çok şükürbizde geldik oğlumlaa a.s.a.s.
yeni doğuranları tek tek tebrik ederim opuyorumnanaktan doğuramayanlarda ellerini çıbık tutsunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oğluşumu yıkadık bugün miss gibin olduu zemuszemus 20 günlük olduk bidee gezmeklere gittikk zemuszemuszemuszemus
amin canımm hoşgeldin keşke daha önce gelseyhdin burada çok neşeli çok güzel günler geçirdik bu aralar çoğumuz yeni doğurduk bir kısmımızın da eli kulağında o yüsden pek ıssız buralar ama olsun yinede yetiştin inşallah hayırısı ile doğurup kucaklarsın yavrunumerhaba bende yeni uye oldum aslinda bayadir takip ediyordum :) bende insaallah kasim annesi olucam 26kasimda 40 haftamiz doluyo heycanla bekliyorum dogum yapanlar saglik sihhat ve afiyetle buyuturler insaallah ewlatlarini darisida biz bekleyenlere
meraba canım bende yeni giriyorum burya bende 29 kasım doğumum 3 gun var aramızda hadı hayırlısı sağlıklı la doğuralım :Saruboceq:merhaba bende yeni uye oldum aslinda bayadir takip ediyordum :) bende insaallah kasim annesi olucam 26kasimda 40 haftamiz doluyo heycanla bekliyorum dogum yapanlar saglik sihhat ve afiyetle buyuturler insaallah ewlatlarini darisida biz bekleyenlere
bizde geldik oğlumlaa a.s.a.s.
yeni doğuranları tek tek tebrik ederim opuyorumnanaktan doğuramayanlarda ellerini çıbık tutsunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oğluşumu yıkadık bugün miss gibin olduu zemuszemus 20 günlük olduk bidee gezmeklere gittikk zemuszemuszemuszemus
Kırklarımız karışmışkaydirigubbakcemile3 Bugün bizde banyomuzu yaptık yarında tatlı teyzemize gezmeğe gidiyoruz bugün çıkamadık banyo yaptık diyeopuyorumnanaktan
Süt içinde HUMANA STİLL-TEE tavsiye ediyorum su yerine hem sağlıklı bitki çayı gaz vs için..Yediklerimiz süt oluşumu değil su içmemizi sağlıyor soğan olsun helva olsun susatıyor su içtikçe süt artıyor en önemli faktörse emdirdikçe sütün gelmesi üşenmeyin bolll bolll emzirin bebeklerinizi:ecrin_bebek:
nazlım nasılsın canımm? ayy çok doğru valla bol bol sıvı ve sık sık emzirmek başka yolu yok ben gece boyu sürekli kalkıp oğluşumu uyandırıyorumm :) humanadan memnunum ama sanırım eda ya alerji yapmış zehirlemiş canımm ben de ısırgan çayını tavsiye ediyorum bi de ayva kompostosu
Canımm iyiyim birtanesi ne olsun Yağmur yeni hayat alışıyoruz.Oğluşumda ikisi bir arada epey dolduruyorlar yaşantımı annemlerde 20 kırkımız çıkana kadar gitmek istemediler hepbirlikte gayet güzel geçiyor..Yarın önce gezmeğe gideceğiz sonra onlar evlerine gidecekler.Bakalım yanlız kaldığımızda ne yapacağız:)
Demek Edaya içinde alerji yapan bir bitki var cnm onu bulmak lazım nedir hangisidir..Isırgan dediğin gibi çok çok sağlıklı normaldede içilmeli kısacası bu işin sırrı su ve su içirtecek gıdalar yemek tatlı mesela deliriyorum tatlıya hamilelikte yemeyen ben şimdii tatlıda tatlı:))
canım hoş geldin gözün aydınn oğluşlar nasıll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?