2009 Kasm Anneleri

sabah suyu gelmiş cnm saat 6 gibi 10dada sezerayana almışlar kızı tersti ya o yüzden zemuszemus

benmide akşamdan beri hafif sancım var düzenli değil arada yokluyor demekki artık vaktidir oda dönsün die bekliyordu bak suyu gelmiş ters ti inat etti bebiş dönmedi benimde 36 da tersti döndü işte bebişlerin keyiflerine kalmış vallh

bu arada yenı annelere saglıklar mutluluklar huzur dılıyorum rabbımden hepsıne rabbım uykular versın tatlı tatlı buyusunler buyutsunler bebıslerını

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aminnnnnnnnnn cnmm

Sen sayarken sayarken bi bakmışsınki yaş gününüzü sayar olmuşsunuz kaydirigubbakcemile3 Benimde dönmedi Yağmur hoş abiside dönmemişti o yüzden sezeryan olmuştuk olsun varsın sağlıkla kurtulalımda hiçççç farketmez :lepi::lepi:

İnşallahhh birtanem Şimdi zeytinle konuştum çok tatlılar yaaa şimdiden bolbol su iç bakalım dedim bırakıyormuş ağlıyormuş İpeğimizde:)))Analı babalı inşallahhh:Saruboceq:

heeeeee öle dedi,ydim demi benim dediklerim hep çıkiii zatiiiiii
hele biraz daha zaman geçsin rüyanda bile göremezsin o bilgi sayarı anacım bende tabe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Kıyamam sanaaaopuyorumnanaktan
Az kaldıı bugün yarın öyle bi anlayacksın ki bu muhabbetten hatta bizler gibi arada ce diyip gideceksinkaydirigubbakcemile3
aaaaamiiiinnnnnnnnnnnnnn nazlım aaaaaamiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
kız tubiş sen doktora gidecedin ne oldu yaaaa sölesene:uhm:

gitmedim gıı bugün işim wardıı belkim yarın giderimm
off artık heç gitmek istemiyomm her seferinde geri gönderiyo benii

edooooooooooşşşşşşşşşş nabeeer kuşum nasılsın egecik napıyo benimki gece uyumuyo gündüz uyuyo yavvv

aboww kızz nezaman düzelcek bu veletlerrr kaydirigubbakcemile3 benim kocişe artık 40 deyince deliriyooo kaydirigubbakcemile3 herkes kırkı çıksın şöle olur böle olur diyoyaaa delikafadulden

hayırlısı olsun cnm seninde inşallah az kalmış amaa opuyorumnanaktan

heeeeee öle dedi,ydim demi benim dediklerim hep çıkiii zatiiiiii
hele biraz daha zaman geçsin rüyanda bile göremezsin o bilgi sayarı anacım bende tabe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deme nan öleeee :mymeka:

kızlar ben eve geldım dun sabah 10.00 da doğurdum bebıslerımın boyu 51 cm kıloları 2700 2750 sezaryan oldum ama sonrası pek acılı oldu. ama sukur sımdı ıyıym.oğluslarımın ısımları ruzgar ve deniz.en kısa zmanda resım eklıycem hepınıızı cok opuyorum.besılerı olanlara hayırlıolsun bekleyen arkadaslara allah sabır ve gusel doğumlar nasıp etsın..........

kızlar bizim daha kırkımız falan çıkmadan dışarı çıktık bişey olmaz dimi
yanımda kimse olmadığı için mecburen çıktık oğluşla gerçi o hep arabadaydı ama bilemedim yaaaaaaaa
bişey deyiverin yaaaaaaaaaa

ben geldim kızlar
bu gün kontrolüm vardı oğlum bir haftada 220 gr almış 2660 gr olmuş
önümde 2 haftam var 24 kasım sabahı kısmetse geliyor oğlum
umarım o zamana kadar 3000 gr olur
bide ultrosanda verdikleri kilo ile doğduklarındaki kilo birbirini tutuyormu yoksa farklılıklar varmı
bunu merak ediyorum ben

ben senide gördüydüm rüyamda sabahinda dogurdun kenya yi da gördüm oda dogurdu zeytindehihoyyyt
kartanem allah bagislasin kizini saglikla büyüt
baştan bilseydim sancı mancı beklemez senin rüyanı beklerdim gıı kaydirigubbakcemile3
canım fatih ünv.de yaptım ama özel sağlık sigortam olduundan para vermedik
ay bana da bişe yapma dediler yapmadım bakalım yaaa

ya inş. düzene girer valla şimdi uyandırmaya çalıştım emzirmek için uyanmadı
gecede uyumıcak nasıl düzene gircek yaaa akannehir
fatooomm
iiim çok şükürr
sana da çok geçmiş olsun
seni bekledim gıı sen doğurunca ben de pırtlatıverdim :roflol:
allah güle güle büyütmenizi nasip etsin inşallah kısmetse bende mart annesi olucam acaba hangi hastanede oldu doğumunuz?

fatih ünv.de canım allah sana da güzel bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin

anaa siz 20 günlük oldunuz mu gııı hay maşallahh
oh aktar kimin karısın yaaa
ya ben de üzülüyom olmii sütümm deyüü
içem barikk humana içiyom gerçi ama
ayy uyansa emzircem
uyandıramadım yaaa
gece de uyumuyo zilli zarifee :gitme:

edoşuumm kız biz de aynıyıız :çok üzgünüm:
yarın kontrol var bakalımm

oy maşallaaahh
bayramı bekletemedi kızına zeytinimiz haa
nan bendoğumdan çıkınca suratımdaki tüm damarlar ıkınmaktan çatlamıştı kıpkırmızıydı
ama neyseki geçtii
hey lohusa karularr ne edisinizz bakemm laelaelaelaelae
siz ölee konuşisiniz biz mal gibin bön bön bakiyizz kafamçokkarıştı konulara fransız kaldık:çok üzgünüm:

edooooooooooşşşşşşşşşş nabeeer kuşum nasılsın egecik napıyo benimki gece uyumuyo gündüz uyuyo yavvv

yaa fatoo benimki deee napcaz beele gıı akannehir

canım meraba benim kızda ters teyzesi yanı yan duruyo benim de 20 gun var allahın izniyle sağlık ocanda nasıl anlıyorlar döndunu onu sorucam sana merak ettim

olmaz şekercim dra gidiyoz ya mecburen
biz de yarın gitcezz
hatta sanırım arabayı ben kullancam çünkü kızımın babası da ameliyat oldu akannehir

canım farkediyo diyolar
ama valla benim dr sabah ölçtüydü
gecesine gramı gramına tuttu gıı
kadın gözüme girdi hee :roflol:

merhaba bende yeni uye oldum aslinda bayadir takip ediyordum :) bende insaallah kasim annesi olucam 26kasimda 40 haftamiz doluyo heycanla bekliyorum dogum yapanlar saglik sihhat ve afiyetle buyuturler insaallah ewlatlarini darisida biz bekleyenlere

hoşgeldin canım bende pek eski sayılmam. benimde az kaldı 30 kasım inşallahhh

ayyy çok sevındımmm yaaa ipeğimizde geldı hoşgeldın ipek böceğimiz....Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olsun inş....aradım konuştum demın zeytınle.sesi çok güsel gelıyodu..ipeşimizde ağlıyoduuu...
nasıl sevındım yaaa....
kımsecıkler yok herkes bebişlerin başında bizde kaç kişi kaldık doğurcaz diyem beklıyozzzkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım Rabbımde bizi bir avazda kurtarsın inş...

hoşgeldin canım bende pek eski sayılmam. benimde az kaldı 30 kasım inşallahhh

hosbuldum :) bu arada adasiz sanirim benim ismimde nurcan,sen ben ve bitanelerim hemen hemen ayni dogurcaz sanirim hayirlisiyla saglikla aliriz insaallah kucagimiza benim ilk bebegim ve kizim olcak insaallah ismi zümra iyi ahlakli zeki bilgili kadin anlamina geliyo

canım benimde allah izin verirse 2 bebişim evet benimkıde kız bide oğlum var teyzesi allahın izniyle kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…