sabah suyu gelmiş cnm saat 6 gibi 10dada sezerayana almışlar kızı tersti ya o yüzden zemuszemus
yaa ben de bugun saglık ocagına gıttım bebışim iyi ama hala donmemeiş 2 . cocukta olabılur dedı son anda bıle donebılırmıs ayyy allhım oglumda bu hafta gıttıgımde dogabılır dedıydı bu bebısımın keyfı yerınde gelmeye nıyetı yok daha 19 gunum var tabe bu arada bende su tıckerı yapamayanlardayım ama walla hergun tikir tikir sayıyom ......
bu arada yenı annelere saglıklar mutluluklar huzur dılıyorum rabbımden hepsıne rabbım uykular versın tatlı tatlı buyusunler buyutsunler bebıslerını
ay nazlım bende annelere çok alıştım daha 20 gün var şimdiden diyom gidince napcam diyeee :sinifsinif:
evet nazlım 20 günü heç anlamadım inşallah 20 seneleride anlamayızzz :Saruboceq::Saruboceq: sağlıkla geçer giderr :Saruboceq:
sağol cnmm darısı başınaaa :Saruboceq:
ahhhhhhaaaaa fatommmmmmm ŞenizŞeniz seni burda gördümm sende beniii delikafadulden nan sen hep diiydin edaa bilgisayarı rüyanda görüsün diyee dorumuş valla fatomm
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aaaaamiiiinnnnnnnnnnnnnn nazlım aaaaaamiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:Kıyamam sanaaaopuyorumnanaktan
Az kaldıı bugün yarın öyle bi anlayacksın ki bu muhabbetten hatta bizler gibi arada ce diyip gideceksinkaydirigubbakcemile3
kız tubiş sen doktora gidecedin ne oldu yaaaa sölesene:uhm:
edooooooooooşşşşşşşşşş nabeeer kuşum nasılsın egecik napıyo benimki gece uyumuyo gündüz uyuyo yavvv
benmide akşamdan beri hafif sancım var düzenli değil arada yokluyor demekki artık vaktidir oda dönsün die bekliyordu bak suyu gelmiş ters ti inat etti bebiş dönmedi benimde 36 da tersti döndü işte bebişlerin keyiflerine kalmış vallh
heeeeee öle dedi,ydim demi benim dediklerim hep çıkiii zatiiiiii
hele biraz daha zaman geçsin rüyanda bile göremezsin o bilgi sayarı anacım bende tabe
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baştan bilseydim sancı mancı beklemez senin rüyanı beklerdim gıı kaydirigubbakcemile3ben senide gördüydüm rüyamda sabahinda dogurdun kenya yi da gördüm oda dogurdu zeytindehihoyyyt
kartanem allah bagislasin kizini saglikla büyüt
canım fatih ünv.de yaptım ama özel sağlık sigortam olduundan para vermedikkartanesi canım hayırlı olsun bebeğin. Allah sağlık versin inşallahh....özelden mesaj attım ama görmedin galiba canım.. ankara da mı yaptın doğumu :) özel hastane de yaptım demişsin ne kadar ücret verdiniz canım birde hangi hastane bilgi verebilir misin ?
ay bana da bişe yapma dediler yapmadım bakalım yaaabirkaç güne düzene girer canım uykusu... sen sık sık emzirmeye devam et canım bir iki güne artar sütün inşallah..... benim de iki dikişimde açılma olmuş.. sanırım ilk iki gün ağrı kesicilerin etkisiyle dikkatsiz davrandım ondan oldu....ama neyseki kendi kendine kapanırmış... bana hastanede dikişlerine hiç bişe sürme dediler ama dün sağlık ocağında baktılar çok hafif vajinit başlamış... oradaki hemşire beyaz sabunla arada sabunla bol ılık su ile durula ve saç kurutma makinesi ile kurut dedi...
tabi bi de tuvalet problemi var azıcık...ekmek yemiyorum ama yine de ishal olamıyom.. bakalım napcaz...
fatooommselaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
ayyy kartanesi gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün yavrunu oooohhhhhhh rabbime şükürler olsun herkes hayırlısı ile doğuriiiiii
iyisindir inşallah günden güne toparlıycaz hayırlısıyla ben tamamen toparlandım çok şükür
allah güle güle büyütmenizi nasip etsin inşallah kısmetse bende mart annesi olucam acaba hangi hastanede oldu doğumunuz?
anaa siz 20 günlük oldunuz mu gııı hay maşallahhbizde geldik oğlumlaa a.s.a.s.
yeni doğuranları tek tek tebrik ederim opuyorumnanaktan doğuramayanlarda ellerini çıbık tutsunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oğluşumu yıkadık bugün miss gibin olduu zemuszemus 20 günlük olduk bidee gezmeklere gittikk zemuszemuszemuszemus
oh aktar kimin karısın yaaaelmur sen nerde yapcan doğum? ben akrapolde yaptım 2.200 M fix suit oda bebeğin ilk muayenesi bakım vs. 2 gün 1 gece kaldım epidural seryan oldum ama normal de olsa aynı olcekti fiyat bilg.
amaannn gezmeklere mi gittiniz bakemm yarı kırkını mı çıkardınız ayy yerim ben onu gazı ne alemde edoşumm? ben süt olsun die ısırgan çayı içiom bol bol bide günde 1 kez falan 1 çay bardağı anason çayı içiyom benimde oğluşunda gaz sıkıntısı yok çok şükür
ayy uyansa emzircemKırklarımız karışmışkaydirigubbakcemile3 Bugün bizde banyomuzu yaptık yarında tatlı teyzemize gezmeğe gidiyoruz bugün çıkamadık banyo yaptık diyeopuyorumnanaktan
Süt içinde HUMANA STİLL-TEE tavsiye ediyorum su yerine hem sağlıklı bitki çayı gaz vs için..Yediklerimiz süt oluşumu değil su içmemizi sağlıyor soğan olsun helva olsun susatıyor su içtikçe süt artıyor en önemli faktörse emdirdikçe sütün gelmesi üşenmeyin bolll bolll emzirin bebeklerinizi:ecrin_bebek:
yaa ebişkom gezmeklere gittik oğlumlaaaa kaydirigubbakcemile3 darısı başınaa sizinde az kaldı yarı kırkınızaa kaydirigubbakcemile5
ayyy ebişş benim oğlan açlıktan okadar huzursuzmuş yaaaaa akannehirakannehir c.tesi saat 10dan 4 e kadar emdi,pazarda 10dan akşam 5 e kadar dün dr.a gittim aç bu çocuk dedii akannehirakannehir mama veriyom şimdi günde 3 kez 30cc önce emziriyom sonra mama veriyom bakalım ne olcak bölee c.tesi tekrar gitcez kontorole bakalım :Saruboceq::Saruboceq:
:
oy maşallaaahhkızlarr zeytinle konuştum şimdii doğmuş ipek böcüğümüzzz :lepi::lepi:
genel anestezi sezeryan olmuş emzirmiş altını almış kendi süsleniyomuş şimdide makyaj yapıyomuşş kaydirigubbakcemile3 kokoş anne ve kokoş kızıı
hey lohusa karularr ne edisinizz bakemm laelaelaelaelae
siz ölee konuşisiniz biz mal gibin bön bön bakiyizz kafamçokkarıştı konulara fransız kaldık:çok üzgünüm:
edooooooooooşşşşşşşşşş nabeeer kuşum nasılsın egecik napıyo benimki gece uyumuyo gündüz uyuyo yavvv
canım meraba benim kızda ters teyzesi yanı yan duruyo benim de 20 gun var allahın izniyle sağlık ocanda nasıl anlıyorlar döndunu onu sorucam sana merak ettimyaa ben de bugun saglık ocagına gıttım bebışim iyi ama hala donmemeiş 2 . cocukta olabılur dedı son anda bıle donebılırmıs ayyy allhım oglumda bu hafta gıttıgımde dogabılır dedıydı bu bebısımın keyfı yerınde gelmeye nıyetı yok daha 19 gunum var tabe bu arada bende su tıckerı yapamayanlardayım ama walla hergun tikir tikir sayıyom ......
olmaz şekercim dra gidiyoz ya mecburenkızlar bizim daha kırkımız falan çıkmadan dışarı çıktık bişey olmaz dimi
yanımda kimse olmadığı için mecburen çıktık oğluşla gerçi o hep arabadaydı ama bilemedim yaaaaaaaa
bişey deyiverin yaaaaaaaaaa
ben geldim kızlar
bu gün kontrolüm vardı oğlum bir haftada 220 gr almış 2660 gr olmuş
önümde 2 haftam var 24 kasım sabahı kısmetse geliyor oğlum
umarım o zamana kadar 3000 gr olur
bide ultrosanda verdikleri kilo ile doğduklarındaki kilo birbirini tutuyormu yoksa farklılıklar varmı
bunu merak ediyorum ben
merhaba bende yeni uye oldum aslinda bayadir takip ediyordum :) bende insaallah kasim annesi olucam 26kasimda 40 haftamiz doluyo heycanla bekliyorum dogum yapanlar saglik sihhat ve afiyetle buyuturler insaallah ewlatlarini darisida biz bekleyenlere
hoşgeldin canım bende pek eski sayılmam. benimde az kaldı 30 kasım inşallahhh
canım benimde allah izin verirse 2 bebişim evet benimkıde kız bide oğlum var teyzesi allahın izniyle kurtuluruzhosbuldum :) bu arada adasiz sanirim benim ismimde nurcan,sen ben ve bitanelerim hemen hemen ayni dogurcaz sanirim hayirlisiyla saglikla aliriz insaallah kucagimiza benim ilk bebegim ve kizim olcak insaallah ismi zümra iyi ahlakli zeki bilgili kadin anlamina geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?