hey karılar ne edisiniz bakem opuyorumnanaktan
ben bugün doktora gidicem zemuszemus
doğumamı geliyo kaynanan canımbugün kaynanam geliyor...artık internete giremem eskisi gibi....
bende sağlık ocanda veriliyo diye biliyorum doğumdan 1 hafta sonra oğlumda öyle yapmıştık keşke sorsaydın bidaha vermeye gerek varmı diye istersen sen yine götür ve söyle alındı kan diye onalr bilirlerpştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa
doğumamı geliyo kaynanan canım
kaçıncı haftandasın bebişin ters dönmüş normalde baş aşamıydı benim kızda yan duruyo teyzesi yan gelip yatıyoslm kızlar bende dün dr gittim oğlum ters dönmüş akannehir haftaya kadar geri dönmesse başı asagıya sezercik yolları görünüyor bagada :sinifsinif: dilmuh sen nasılsın epiduralmı oldun sende
kaçıncı haftandasın bebişin ters dönmüş normalde baş aşamıydı benim kızda yan duruyo teyzesi yan gelip yatıyo
doğum kaçına inşallah
cersu canım hep geç görüyorum canım yazdfıklarını kız şu çatlaklar için varmı krem ismi sende yavruuuuum
bende 37+3 haftalığım canım normaşde 32 haftalık gittimde bebek yan dedi döner daha erken dönmesse sezeryan olur dedi önumuzdeki salı gidiyorum tekrar bakalım bizim kız dönmuşmu bilmiyorum evvet bende alanyada oturuyorum canım hemşo sayılırız bide ben bişey sorcam kızlar hepinize göbek deliniz dışına çıktımı duymuştum bir yerden bebek ters olunda göbek deli dişa doğru çıkarsa bebek dönmuş demekmış çünku bebeğin sırt kısmı göbeğin oruya geldi için halıyle dışa çıkarmış ben hergun göbişe bakıyorum benim kı dışta değil biliyomusunuz kız şurda doğuma ne kaldı 18 gun:roflol:36+5imcanım benım oglum 30 haftada dönmüsdü gecen haftada başı aşagıdaydı bu hafta gittim dönmüş bakalım haftaya nesıl olcak kendımı normal doguma hazırlamısdım ben ondan keyifim kaçtı ama hayırlısı olsun artık
haftaya dönmesse bır kac güna alıncak
cnm bizim doğduğu gün hastanede alındı s sonra 5. gün kontrole hast. gittiğimizde 2. topuk kanı alındı 8. gün sağlık ocağına götürdüm çocukumu gözleri çok çapaklandı sapsarı akıyodu sanırım sarılığı attı bu şekilde işte o zaman sağlık ocağındakiler de almak istedi ama alındığını söledim ben o zaman almadılar haberin olsunn hıfzısıhhaya gönderiliyo ya topuk kanı o yüsden gereksiz yere almıyolar. bi doğunca bi de haftasındapştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa
bende 37+3 haftalığım canım normaşde 32 haftalık gittimde bebek yan dedi döner daha erken dönmesse sezeryan olur dedi önumuzdeki salı gidiyorum tekrar bakalım bizim kız dönmuşmu bilmiyorum evvet bende alanyada oturuyorum canım hemşo sayılırız bide ben bişey sorcam kızlar hepinize göbek deliniz dışına çıktımı duymuştum bir yerden bebek ters olunda göbek deli dişa doğru çıkarsa bebek dönmuş demekmış çünku bebeğin sırt kısmı göbeğin oruya geldi için halıyle dışa çıkarmış ben hergun göbişe bakıyorum benim kı dışta değil biliyomusunuz kız şurda doğuma ne kaldı 18 gun:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?