2009 Kasm Anneleri

cersu canım hep geç görüyorum canım yazdfıklarını kız şu çatlaklar için varmı krem ismi sende yavruuuuum

pştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa

slm kızlar bende dün dr gittim oğlum ters dönmüş akannehir haftaya kadar geri dönmesse başı asagıya sezercik yolları görünüyor bagada :sinifsinif: dilmuh sen nasılsın epiduralmı oldun sende

vermesek olmamı yaaaa
bende sağlık ocanda veriliyo diye biliyorum doğumdan 1 hafta sonra oğlumda öyle yapmıştık keşke sorsaydın bidaha vermeye gerek varmı diye istersen sen yine götür ve söyle alındı kan diye onalr bilirler

slm kızlar bende dün dr gittim oğlum ters dönmüş akannehir haftaya kadar geri dönmesse başı asagıya sezercik yolları görünüyor bagada :sinifsinif: dilmuh sen nasılsın epiduralmı oldun sende
kaçıncı haftandasın bebişin ters dönmüş normalde baş aşamıydı benim kızda yan duruyo teyzesi yan gelip yatıyo

kaçıncı haftandasın bebişin ters dönmüş normalde baş aşamıydı benim kızda yan duruyo teyzesi yan gelip yatıyo

36+5imcanım benım oglum 30 haftada dönmüsdü gecen haftada başı aşagıdaydı bu hafta gittim dönmüş bakalım haftaya nesıl olcak kendımı normal doguma hazırlamısdım ben ondan keyifim kaçtı ama hayırlısı olsun artık
haftaya dönmesse bır kac güna alıncak

bende 37+3 haftalığım canım normaşde 32 haftalık gittimde bebek yan dedi döner daha erken dönmesse sezeryan olur dedi önumuzdeki salı gidiyorum tekrar bakalım bizim kız dönmuşmu bilmiyorum evvet bende alanyada oturuyorum canım hemşo sayılırız bide ben bişey sorcam kızlar hepinize göbek deliniz dışına çıktımı duymuştum bir yerden bebek ters olunda göbek deli dişa doğru çıkarsa bebek dönmuş demekmış çünku bebeğin sırt kısmı göbeğin oruya geldi için halıyle dışa çıkarmış ben hergun göbişe bakıyorum benim kı dışta değil biliyomusunuz kız şurda doğuma ne kaldı 18 gun:roflol:

benim günüm geçti ama hala bende en ufak sancı yok dün tekrar kontrole gittim doktor rahim ağzında hiç yumuşama ve açılma yok dedi cumartesi tekrar bakacak muhtemelen durum aynı olacaktır dedi pazartesi ya da salı sezeryanla almam gerekir dedi moralim bozuldu kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım. suni sancı ile rahim ağzının açılacak garantisi veremiyorum dedi bende sezeryanı kabul ettim. bir arkadaşım 16 saat suni sancı çekti sadece 1 cm açıldı ve sonunda sezeryana alındı bende de aynı şey olursa diye sezeryanı kabul ettim bakalım cumartesi tekrar bakacak. benim gibi günü geçen varmı

Selamlar a.s. a.s.

Kartanem cnm çok geçmiş olsun eşinede kontrolünüzde inşl iyi geçecek gece uykusuzlukları çok çok zor yakın zamanda düzelir birde ya karnı açtır yada farklı birşey bunuda doktorla konuşursun zaten kıyamam ona inşl hemen geçer...

Dilmuhum canım normalde hastaneden uyarmaları gerekiyordu sizi bize söylediler anasağlığındanda alacaklar burada almayalım 2 kez aynı işlem olmasın diye..Şimdi anasağlığı kesin alıyor yapılacak birşey yok gibi belki orada anlayışlı olurlar..

Bizde bugün gezmeye gidiyoruz hayırlısıyla..Karın ağrılarına gaz sancılarınada doktorlar 15, günden sonra doğal ilaçlar öneriyorlar bazen kendiliğindende geçiyor..Hepinizi çok çok öperizzz a.s.

vermesek olmamı yaaaa
cnm bizim doğduğu gün hastanede alındı s sonra 5. gün kontrole hast. gittiğimizde 2. topuk kanı alındı 8. gün sağlık ocağına götürdüm çocukumu gözleri çok çapaklandı sapsarı akıyodu sanırım sarılığı attı bu şekilde işte o zaman sağlık ocağındakiler de almak istedi ama alındığını söledim ben o zaman almadılar haberin olsunn hıfzısıhhaya gönderiliyo ya topuk kanı o yüsden gereksiz yere almıyolar. bi doğunca bi de haftasında

ewet aynen oyle canım
benımde gobek delıgım cıkmadı hıc hatta alt kısım uste gore şiş bıle degıl cunku benım oglumda ters duruyo sag tarafımda hemde sırtını oraya yazlayınca orası bı şişiyo
ama normal hamıle karnına hep ozenıyorum acıkcası
yamuk duruyo karnım sagda oldugu ıcın
hos saglıgı ıyı olsunda oda dert degıl
en azından hıc catlagım yok 36. haftaya geldık
maslallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…