2009 Kasm Anneleri

lohusalık psikolojisiyle bende boğuşuyorum 10 gündür kızlar. çok duygusalım ki normalde sert bi yapım vardır. şimdi dizilere ağlıyorum ya. bi de kızlar bebeğim için çok endişeleniyorum, şu domuz giribi falan çok korkutuyo beni. her görmeye gelene gripmidir acaba die bakıyorum :S benim gibi olan var mı ya ben mi abartıyorum??

yarem sagol allah kurtarsın cnm....filiz onur maalesef bu konuda bende endişeliyim sigara konusundada bazen ellerde kokuyor neyse ki fazla gelip kurcalayan yok ama olanada söyleyemiyorum maalesef...lohusalık psikolojisi kötüymüş bende nedensiz hıçkıra hıçkıra aglıyorum gözlerim sürekli dolu dolu...umarım kısa zmanda atlatırız..

Son düzenleme:

haklısın bacım
aslında belkı ben buyutuyom ben her ısımı yapıyom aslında ewde elımden geldıgınce
ama esımde su an yanımda
onuıst ewımıze yollıcam dogum ayakın gelsın
dogum oluncada 20 sı cıkınca gıderım ınsalalh

yok anam ben daha durayım ne doguracam
daha 37 olmadık
sen dogur catır catır bakma bızım karularananiknanik

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yardım edin

Arkadaşlar biliyorum normal mi sezeryan mı diye sorduğumda çoğunuz bana normal yap cevabını verecek. Ben bugüne kadar hiç korkmuyordum doğumdan kesinlikle doğuracaktım kimler doğurmuyor ben mi beceremicem düşüncesi vardı...
Bugün doktorum seçim yapabileceğimi söyledi ve karar ver dedi. Normal doğumu beklersen ve gününde yani bayramda gelirse ben burda değilim dedi. Bu arada çocuğun suyuda azalmış. (bilen var mı bu kötü birşey mi?)
Gittiğim hastanede Epidural normal doğum istedim ve bana doktorum epidural her zaman tutmaz gibi birşey söyledi. Sezeryan olursada dedim yine uyanık olmak istiyorum dedim. Tutmazsa epidural genel anesteziyle almak zorunda kalabiliriz dedi bana. Ya kızlar kafam allak bullak hem normal doğumdan korkuyorum çünkü epidural tutmama riski var hemde bebeğimin ilk çığlığını duymak istiyorum. Ne olur yardım edin kararımı bildirmem lazım doktoruma

slm kızlar nasılsınız pazartesiden beri doğuran varmıı

ben 2 gündür giremedimm grip olmuştum çok felaket bi durumdaydımm
bugün daha iyi gibiyim ama dr felan gittim azcık gezince yine kötü oldum yatıyorum yineee
antibiotik verdi drmada sordum içebilirsin dedi ama yinede korkuyorum içmeye
içmezsem de düzelemzsem doğum felan olursa dayanamam diyede içesim varr
kararsız kaldım yaneeee

selam kızlar... ben geldim ama iyi değilim yaaaa...

dün gece uykudan titreyerek inanılmaz bir üşüme ile uyandım.. çok kötüydü sankibuz kalıbının içinde yatıyormuşum gibiydi... ılık bi duş aldım ve bir süre sonra kendime geldim.. bugün de kasıklarımda ve karnımda çok ağrım var... sağlık ocağındaki hemşiremi aradım ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye sordum.. olabilir dedi.. yarın gidip tetkik yaptırıcam... inşalah bişe çıkmaz yaaa... eğer öyleyse dikişler de geç iyileşiyormuş....:1no2: doğumdan sonrası bana daha zor geliyy sankim...

pştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa

canım bizim de hastanede ilk gün aldılar.. 5 gün sonra gel tekrar alalım,, sağlık ocağına götüreceksen burada tekrar aldırmana gerek yok dediler... yani hiç gerek yok hem sağlık ocağında hem hastanede aldırmaya...

canım ben hamileliğimin başından beri normal doğum yapacağım ve çok kolay olacak diye şartlandırdım kendimi.. ve hiiiç korkmadım... gerçektende normal ve kolay bi doğum yaptım... eiduralin tutmaması çok nadir bir durum bildiğim kadarıyla.. ben de doğum olacağı güne kadar epidural yaptırırım diyordum ama sancılarım geldiğinde istemedim.. çünkü riskleri (çok küçük bile olsa) göze alacak kadar zormaladı beni sancılarım... bence çok korkuyorsan epidurali değerlendirebilirsin...

Kafam çok karıştı ya bu suyun azalmış olması tehlikeli bir durummu?

maasaallah hiic catlak olmamasi ne guzel :lepi:

cnm ben suyum çok azaldığından sezeryan oldum epiduralle ve çok da memnunum ama tercih şansım olsa normal isterdim çünkü doğumdan sonra 1 hafta da kendine ancak geliosun ama doğurur doğurmaz bebeğinle ilgilenmen gerekiyo memeler yara falan oluyo e bi de sezeryanla doğurmuşsan dcaha zor oluyo

elıfatıhufu nun 11 gunu varmıs daha oleyyy allhım yardımcıları olsun masallah inş bende dogururum artıkın paşamın keyfı gelır de allahın ıznıylennnn....

anaaaaaaaaaaaammm şimdi facete gördüm
elif karısıda doğurmuşş
biz onlan satdaştık beeee
alçak karı sattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…