sagol cnm teşekkür ederim..inşallah cnm bende sabırsızlıkla günleirn geçmesini daha rahat ayaga kalmayı bekliyorum..
cnm ya üzülme oluyo bazenn annelerimiz bile olsa hem lohusa ya da hamile kadınla ilgilenmek hem evle ilgilenmek zor gelio bazenn demekkii rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesinn bu anlamda inşallah normal doğurur hemen ayaklanırsın
sağol canımm
sakın benden önce doğuram demelmaz:
ismi lazım değel bazı yellozlar benden önce doğurcakmışş güyaaa Çok üzgünüm çoook
sıra bende benden önce doğuranı yakarımm kötükedihüso
pştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yardım edin
Arkadaşlar biliyorum normal mi sezeryan mı diye sorduğumda çoğunuz bana normal yap cevabını verecek. Ben bugüne kadar hiç korkmuyordum doğumdan kesinlikle doğuracaktım kimler doğurmuyor ben mi beceremicem düşüncesi vardı...
Bugün doktorum seçim yapabileceğimi söyledi ve karar ver dedi. Normal doğumu beklersen ve gününde yani bayramda gelirse ben burda değilim dedi. Bu arada çocuğun suyuda azalmış. (bilen var mı bu kötü birşey mi?)
Gittiğim hastanede Epidural normal doğum istedim ve bana doktorum epidural her zaman tutmaz gibi birşey söyledi. Sezeryan olursada dedim yine uyanık olmak istiyorum dedim. Tutmazsa epidural genel anesteziyle almak zorunda kalabiliriz dedi bana. Ya kızlar kafam allak bullak hem normal doğumdan korkuyorum çünkü epidural tutmama riski var hemde bebeğimin ilk çığlığını duymak istiyorum. Ne olur yardım edin kararımı bildirmem lazım doktoruma
canım ben hamileliğimin başından beri normal doğum yapacağım ve çok kolay olacak diye şartlandırdım kendimi.. ve hiiiç korkmadım... gerçektende normal ve kolay bi doğum yaptım... eiduralin tutmaması çok nadir bir durum bildiğim kadarıyla.. ben de doğum olacağı güne kadar epidural yaptırırım diyordum ama sancılarım geldiğinde istemedim.. çünkü riskleri (çok küçük bile olsa) göze alacak kadar zormaladı beni sancılarım... bence çok korkuyorsan epidurali değerlendirebilirsin...
ewet aynen oyle canım
benımde gobek delıgım cıkmadı hıc hatta alt kısım uste gore şiş bıle degıl cunku benım oglumda ters duruyo sag tarafımda hemde sırtını oraya yazlayınca orası bı şişiyo
ama normal hamıle karnına hep ozenıyorum acıkcası
yamuk duruyo karnım sagda oldugu ıcın
hos saglıgı ıyı olsunda oda dert degıl
en azından hıc catlagım yok 36. haftaya geldık
maslallah kuzuma
kızlar yaa elifatihefu doğum yapmışş haberiniz varmıı
cnm ben suyum çok azaldığından sezeryan oldum epiduralle ve çok da memnunum ama tercih şansım olsa normal isterdim çünkü doğumdan sonra 1 hafta da kendine ancak geliosun ama doğurur doğurmaz bebeğinle ilgilenmen gerekiyo memeler yara falan oluyo e bi de sezeryanla doğurmuşsan dcaha zor oluyoKızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yardım edin
Arkadaşlar biliyorum normal mi sezeryan mı diye sorduğumda çoğunuz bana normal yap cevabını verecek. Ben bugüne kadar hiç korkmuyordum doğumdan kesinlikle doğuracaktım kimler doğurmuyor ben mi beceremicem düşüncesi vardı...
Bugün doktorum seçim yapabileceğimi söyledi ve karar ver dedi. Normal doğumu beklersen ve gününde yani bayramda gelirse ben burda değilim dedi. Bu arada çocuğun suyuda azalmış. (bilen var mı bu kötü birşey mi?)
Gittiğim hastanede Epidural normal doğum istedim ve bana doktorum epidural her zaman tutmaz gibi birşey söyledi. Sezeryan olursada dedim yine uyanık olmak istiyorum dedim. Tutmazsa epidural genel anesteziyle almak zorunda kalabiliriz dedi bana. Ya kızlar kafam allak bullak hem normal doğumdan korkuyorum çünkü epidural tutmama riski var hemde bebeğimin ilk çığlığını duymak istiyorum. Ne olur yardım edin kararımı bildirmem lazım doktoruma
eğer çok azalmışsa evett gerekiyosa sezeryan ol bebeğin için cnmkafam çok karıştı ya bu suyun azalmış olması tehlikeli bir durummu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?