2009 Kasm Anneleri

kızlar ne dıycem
annemlerde kalıyorum bı suredır ya ben
şimdi dogumdada burdayım
benmı ole hıssedıyom acaba annem bu durumdan hosnut degılmı anlamadım
bazen suratı asık oluyo
hamıleyım dıyede utelemıyom yanlıs anlıyorumdur dıye ama uzuluyorum ewımı ozledım ya

hey karular ne edisinizz sositososito
ben doktora gittiiimmmm ve geldimmm delikafadulden
herşey yolunda çok şükür nstde gram sancı çıkmadı benim kız 3100gr olmuş haftaya bi daha gel çatı muayenesi yapalım dedii yanii haftaya kadar bizim velet yine gelmeyebilir kafamçokkarıştı

ohh gözün adın canımm
allahım sana hayılrı dogumlar nasıp etsın
anam benımde karnım gerılıp duriii
bı saga bı solaaa bakalımsırnaşık şey nolcek

ohh gözün adın canımm
allahım sana hayılrı dogumlar nasıp etsın
anam benımde karnım gerılıp duriii
bı saga bı solaaa bakalımsırnaşık şey nolcek

sağol canımm
sakın benden önce doğuram deme lmaz:
ismi lazım değel bazı yellozlar benden önce doğurcakmışş güyaaa Çok üzgünüm çoook
sıra bende benden önce doğuranı yakarımm kötükedihüso

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hadi bakalum kim önce doğurcak kötükedihüso kötükedihüso

slm kızlar nasılsınız bakalım
yeni meleklerde dünyamıza hoşgeldiiii:)
herkesi kutluyorum tekrar
anne olmak cok güzel sey burdan tüm arkadasalra tekrar tesekkür ediyorum
ee malum artık sık giremiyorum
bebişimizin fotosunu yükledim az once
en kısa zamanda tekrar gelicem inş. aranıza
şimdilik kacmak zorundayım hepinizi öpüyorummm

cnm ya üzülme oluyo bazenn annelerimiz bile olsa hem lohusa ya da hamile kadınla ilgilenmek hem evle ilgilenmek zor gelio bazenn demekkii rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesinn bu anlamda inşallah normal doğurur hemen ayaklanırsın

kenyacım bu çok tatlı bişey yahuuuuuuu
anam bide kaprisli bakış atmış yerim ben onu
maşallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

ayy konyalım özledim kız senii Şeniz
ohh artık bebeğinde kucağında darısı bizim başımızaa :Saruboceq:
kesin sen dooruursunn çilüüümm

:mymeka: :mymeka: :mymeka: ben doğuramz mıyım yanii :mymeka:

pştttt yeni anneler bişey sorcam
hastanede topuk kanı aldılar bide sağlık ocağında vermek gerekiyomuş
ya yazık kuzulara ordaki hemşireler çok yakıyo canlarını yaaaaa
vermesek olmamı yaaaa

canım ılk alınan kan troıt bezlerının calısması vs ıcınmıs saglık ocagından alınan ıse fenul ketanuru ıcın 72 saatten fazla anne sutu aldıkdan sonra saglık ocagından alınacakmıs dun ben saglık ocagına gıttımde benım ebe anlattı onemlıymıs yanı ıkısı farklı seylere bakıyomus....

selam teyzoşlar biz geldik aşımızı olduk boyumuz kilomuz ölcüldü 57 cm 5 kg olmusuz maşallahhhhh doğan büyüyo valla darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar biz geldik..dogruan arkadaşları tebrik ediyorum takip edemiyorum malum sanırım sahyı olarak az kişi kaldı dogurmayan he ...ben maalesef lohusalık psikolajisi kolay atlatamıyorum bazen sinrlerim bozuluyor agrım oldukça oturup aglıyorum sinirlerim bzuldu...çarçabuk şu 40 günü atlatık kendime gelmek istiyorum ..

mavi deniz bebeğin hayırlı olsun canım kendini sıkma 40 gün beklemene gerek yok 15 20 güne hersey normale dönüo kendini salma saldıkca toparlayamazsın sütünede yansır canıımm üzme kendini

mavi deniz bebeğin hayırlı olsun canım kendini sıkma 40 gün beklemene gerek yok 15 20 güne hersey normale dönüo kendini salma saldıkca toparlayamazsın sütünede yansır canıımm üzme kendini

sagol cnm teşekkür ederim..inşallah cnm bende sabırsızlıkla günleirn geçmesini daha rahat ayaga kalmayı bekliyorum..

slm kızlar ben geldim dün gittim dra bebeğimde büyüme varmış 2hafta içinde doğmazsa sezeryan dedi ama şuan normal doğurabilirmişim kilo almamışım hiç çok şükür alttan muayene oldum biraz canım yandı ama olsun artık 23ünde çağırdı muayeneye tabi ozamana kadar bişiy olmazsa dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…