2009 Kasm Anneleri

ebişşşşşşşşşşş tubişşşşşşşşşşş açılın lenn ben geldimmmmmmmm
ay çatlaklarrrr sizi çokk ösledim nannn Şeniz

ayyy nolsun ebişimmmmm tuba duymasın amaaa bebemlen ilgileniyommm naniknanik malum kendileri daha pırtlatamadı yaa becerüksüzzz hep o actionlar yuzunden diyem ben sağaaa tubaaaa :jeyyar:

yaa kızlar zeytin doğurdummuu haberiniz var mııı bide onun teli kimde vardır yauww o beni aradıydı hastanedeee ama o halimde kaydetmek gelmedi aklıma numerosunuuu malumm o da benim satdaşımdıı ben de onu sattıydımmm sositososito
bugun doktora göturduk kızçemiii şukur sarılığı azmış bi sorun görunmuyo didi dr çok mutlandımmm opuyorumnanaktan

ayyy nolsun ebişimmmmm tuba duymasın amaaa bebemlen ilgileniyommm naniknanik malum kendileri daha pırtlatamadı yaa becerüksüzzz hep o actionlar yuzunden diyem ben sağaaa tubaaaa :jeyyar:
he fallaa actionlar yüsünden demiii ayy bi de leopar gecelikler neyin giyiyodu delüüü

ebişşşşşşşşşşş tubişşşşşşşşşşş açılın lenn ben geldimmmmmmmm
ay çatlaklarrrr sizi çokk ösledim nannn Şeniz
hoşgeldin bacııııımmmmmm Şeniz

tuğba duymasın hee :mymeka: bu laflarını lohusalığına veriyom ve seni affediyom naniknanik
napıon bacımm iyi misin
emzirme yastığınla hala haşır neşir misin kaydirigubbakcemile3
ben bugün doktora gittim soora kuyruğumu kıstırıp eve geri döndüm delikafadulden

bizde seni ösledik nannnn delüüüü
dötün nası oldu gulümmmmm iyileştin mi? :roflol:

ayy hacııııııııııı ne kıymetli varlığımmışşşşşşşş gidince annadım nannnn :roflol::roflol::roflol:
daha iyiyim canım yaa şükür ama hala ağrılarım var ya sanırım benimki sadece dikiş ağrısı diil doğumdan sora lavaboda bayılıp duştum ya sanırım orda ben incittim bi tarafları çunku bacağım belim toto her yerim ağrıyııı morluklar falan da daha geçmedi doğru duzgun
ucuz atlattım gene gııı kafayı gözü dağıtiydim az dahaaa akannehir

maaşallah özgemizee zeytin doordu daa yenii teli yok yaa bulursan bana da ver olur mu?itek de doordu c.tesi, effatihefu da doormuş deyi duydum du

ne actıonı bee
actıonlık hal mi kaldıı adım atamıyom hacı kafamçokkarıştı
du bi dakka külahımı koyiim şuraya da ona annattt sengözlerimebaksanab
onun bebesi tersti yaa o yüzden sezeryan olduu
bide bu yelloz karısının beebside ters dönmüş onada sezercik yolları görünüyoo
oda benden önce doğurursa artık kendimi intihar ederim akannehir
assolistler en sdon gelirmişş

teyzeleri kızımın beşiği geldi şimdi kuruyo eşim artık hergun daha heycanlı oğluyo allahım herkese yaşatsın bu duyguyu teyzoşları kuruldunda çekicem resmini bırakırım nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…