dubaaa göher kimdni gıııııııııııııanaaaaaaaaaaaammm şimdi facete gördüm
elif karısıda doğurmuşş
biz onlan satdaştık beeee
alçak karı sattı beni
dubaaa göher kimdni gııııııııııııı
yaremdi galibaa
yohh nan yarem köçer dii göher kim nannnnn
bizde seni ösledik nannnn delüüüüebişşşşşşşşşşş tubişşşşşşşşşşş açılın lenn ben geldimmmmmmmm
ay çatlaklarrrr sizi çokk ösledim nannn Şeniz
he fallaa actionlar yüsünden demiii ayy bi de leopar gecelikler neyin giyiyodu delüüüayyy nolsun ebişimmmmm tuba duymasın amaaa bebemlen ilgileniyommm naniknanik malum kendileri daha pırtlatamadı yaa becerüksüzzz hep o actionlar yuzunden diyem ben sağaaa tubaaaa :jeyyar:
hoşgeldin bacııııımmmmmm Şenizebişşşşşşşşşşş tubişşşşşşşşşşş açılın lenn ben geldimmmmmmmm
ay çatlaklarrrr sizi çokk ösledim nannn Şeniz
ayyy nolsun ebişimmmmm tuba duymasın amaaa bebemlen ilgileniyommm naniknanik malum kendileri daha pırtlatamadı yaa becerüksüzzz hep o actionlar yuzunden diyem ben sağaaa tubaaaa :jeyyar:
bizde seni ösledik nannnn delüüüü
dötün nası oldu gulümmmmm iyileştin mi? :roflol:
maaşallah özgemizee zeytin doordu daa yenii teli yok yaa bulursan bana da ver olur mu?itek de doordu c.tesi, effatihefu da doormuş deyi duydum duyaa kızlar zeytin doğurdummuu haberiniz var mııı bide onun teli kimde vardır yauww o beni aradıydı hastanedeee ama o halimde kaydetmek gelmedi aklıma numerosunuuu malumm o da benim satdaşımdıı ben de onu sattıydımmm sositososito
bugun doktora göturduk kızçemiii şukur sarılığı azmış bi sorun görunmuyo didi dr çok mutlandımmm opuyorumnanaktan
he fallaa actionlar yüsünden demiii ayy bi de leopar gecelikler neyin giyiyodu delüüü
zeytun sezercik mi olduuuuu
du bi dakka külahımı koyiim şuraya da ona annattt sengözlerimebaksanabne actıonı bee
actıonlık hal mi kaldıı adım atamıyom hacı kafamçokkarıştı
assolistler en sdon gelirmişşonun bebesi tersti yaa o yüzden sezeryan olduu
bide bu yelloz karısının beebside ters dönmüş onada sezercik yolları görünüyoo
oda benden önce doğurursa artık kendimi intihar ederim akannehir
du bi dakka külahımı koyiim şuraya da ona annattt sengözlerimebaksanab
assolistler en sdon gelirmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?