ayy geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan benimde annemgil bendee :kedi::kedi:
kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dubaaa göher kimdni gııııııııııııı
ebişşşşş
göher kim buldumm :lepi:
zerenmiş gııı
daha çok beklersin lülülülülülükızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay inşalllahh yaaa nemde kucağıma lıp öpüp koklamak istiim daa..
tuğbacım sormuşsun yerleşmediğini nasıl anladı doktor diye..
ya ultrasonda bakarken falan yüzünü görmemiz lazım dedi yerleştiğinde...
yavrum salıya kadar yerleşse bari yaa..yarında hastaneye gidicem nst için....
daha çok beklersin lülülülülülü
o zaman benimki daha kanala inmemiş zira dün yüzünün fotosunu verdi :1ninca:
daha çok beklersin lülülülülülü
o zaman benimki daha kanala inmemiş zira dün yüzünün fotosunu verdi :1ninca:
selam kızlar askı memnu bıttı ben geldım
ne war ne yok
kasım annelerı azaldı yaaa
karnımda acıktı hemıde fena halde ne yesem acep
bılmıyorum tuğbişim valla öle dedi doktor bugün azcık gezem dedım eve gelınce sancım olduy bıraz ama uzanınca gectı ne zaman kavuşcam ya sıpama...ne zormuş yahu bu son zamanlar bide nispet yapmılar mı yaaa bizde isteyık ama gelmıler işteee
sağol tatlımmm opuyorumnanaktanslm kızlarrr...
kenyam kızz ne tatlımış asyamızz maşallahhhh
sağol tatlımm opuyorumnanaktanayy kacmak zorunda kaldım bugun vallasağol tatlıııım inş.sizlerde kolay doğum yaparsınız:Saruboceq:
hoşgeldin tatlııııım maş.asyamızaaaa
sağol teyzesi sizinde az kaldı alıcaksınız hayırlısıyla kucagınıza meleklerinizicanımmm hoşgeldın ne tatlı kızın maşallahhhhh
benim sancım falan yoktaa (gerçi sancıda nasıl bişey bilmiyom yaa neysee) sanki bugün karnım biras aşşağı indi. bide bebek çok hareketli sürekli aşşağı baskı yapıyoo o zamanda sanki şeyime bişeyler batıyomuş gibi oluyo ama hemen geçiyoo
benim sancım falan yoktaa (gerçi sancıda nasıl bişey bilmiyom yaa neysee) sanki bugün karnım biras aşşağı indi. bide bebek çok hareketli sürekli aşşağı baskı yapıyoo o zamanda sanki şeyime bişeyler batıyomuş gibi oluyo ama hemen geçiyoo
ayy o zaman bende sancı mancı yok :sinifsinif:sancı herkese göre degişen bişi ama benimki adet sancısı gibiydi
suni sancı taktıktan sonra hersey değişti Allahım kimseye benimkisi gibi zorunu yasatmasın inş.
bu arada bebek suyu patlatmadan bi gece once acayip hareketliydi korktugumda basıma geldi önce suyum patladı inş. sizin önce sancınız gelir
neyse canım ben kactım bebişi emzireyim opuyorumnanaktan
aslında benim ölee çok gelmiyoo normal yanicanım bende hergün sancı yada ağrı yaşamıyorum bugün oldu gezdım diye heralde dedım.bugün benımkıde hareketlı ..ben çok sık idrara çıkıyorum yaa nasıl baskı oluyo wc ye yetişmezsem kaçırcam die korkuyorum...
sendede var mı bu .ay inş inmiştir canım ya bıan biavazda kurtulsak Rabbımm:Saruboceq:
ay kızlar yaaaa
annem pazartesi gelio o geldikten sonra
doğurmak istiyorum artııııııık
senin kıza söle o zaman randevu versin sana lülülülülülü
kız cersu isim buldun mu :uhm:
offf sıkıntıdan napcamı bılmıyorum valla...
ya kızlar ziyarete gelenlere fln gripli olanlara sölcekmısınız ya ben de korkuyorum griplı olanda görmeye gelmez heralde demı.
eşimde diyo ben tutam başında herkesın kucağına vermem ıncık mıncık yaptırmam diyo oda başladı benım gibiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?