2009 Kasm Anneleri

ayy geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan benimde annemgil bendee :kedi::kedi:

kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyy ben doğurdum yaaaa sanki büyük bi yük üstümden kalkmış gibiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

bebişlerimizi gördüm heyecanla baktım hepsine maşallah subanallah hepsine çok ama çok tatlılar darısı başıma inşallah ve tabi vbenim gibi bekleyen diğer arkadaşlarımıza. ben çıkmak zorundayım Allah emanet olun kendinize melekelrinize çok iyi bakın burda göremediğim arkadaşlarada çok selamlar sevgiler....

selam kıızlar..ben geldim...

kızlar bişe sorcam gaz için bebişe rezene çayı içiren var mı? yoksa siz mi içiyosunuz.. dün ne yediysem yavrumun çok gazı oldu bi rahat uyuyamadı beni de uyutmadı.... ne önerirsiniz tecrübeli anneler...?

dubaaa göher kimdni gııııııııııııı

ebişşşşş
göher kim buldumm :lepi:
zerenmiş gııı

heee benim gııı kabul edin gariiii.. kaydirigubbakcemile2

ben şimdi kaçıyom yine gelirim.. yavru kuşları kokluyom boyunlarındanopuyorumnanaktan

kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha çok beklersin lülülülülülü

o zaman benimki daha kanala inmemiş zira dün yüzünün fotosunu verdi :1ninca:

selam kızlar askı memnu bıttı ben geldım
ne war ne yok
kasım annelerı azaldı yaaa
karnımda acıktı hemıde fena halde ne yesem acep

daha çok beklersin lülülülülülü

o zaman benimki daha kanala inmemiş zira dün yüzünün fotosunu verdi :1ninca:

bılmıyorum tuğbişim valla öle dedi doktor bugün azcık gezem dedım eve gelınce sancım olduy bıraz ama uzanınca gectı ne zaman kavuşcam ya sıpama...ne zormuş yahu bu son zamanlar bide nispet yapmılar mı yaaa bizde isteyık ama gelmıler işteee

benim sancım falan yoktaa (gerçi sancıda nasıl bişey bilmiyom yaa neysee) sanki bugün karnım biras aşşağı indi. bide bebek çok hareketli sürekli aşşağı baskı yapıyoo o zamanda sanki şeyime bişeyler batıyomuş gibi oluyo ama hemen geçiyoo

slm kızlarrr...
kenyam kızz ne tatlımış asyamızz maşallahhhh
sağol tatlımmm opuyorumnanaktan

sağol tatlıııım inş.sizlerde kolay doğum yaparsınız:Saruboceq:

hoşgeldin tatlııııım maş.asyamızaaaa
sağol tatlımm opuyorumnanaktanayy kacmak zorunda kaldım bugun valla
sende kavustun ensarına ohh ne güzel Allah analı babalı buyutsun inş.

canımmm hoşgeldın ne tatlı kızın maşallahhhhh
sağol teyzesi sizinde az kaldı alıcaksınız hayırlısıyla kucagınıza meleklerinizi

sancı herkese göre degişen bişi ama benimki adet sancısı gibiydi
suni sancı taktıktan sonra hersey değişti Allahım kimseye benimkisi gibi zorunu yasatmasın inş.
bu arada bebek suyu patlatmadan bi gece once acayip hareketliydi korktugumda basıma geldi önce suyum patladı inş. sizin önce sancınız gelir
neyse canım ben kactım bebişi emzireyim opuyorumnanaktan

canım bende hergün sancı yada ağrı yaşamıyorum bugün oldu gezdım diye heralde dedım.bugün benımkıde hareketlı ..ben çok sık idrara çıkıyorum yaa nasıl baskı oluyo wc ye yetişmezsem kaçırcam die korkuyorum...
sendede var mı bu .ay inş inmiştir canım ya bıan biavazda kurtulsak Rabbımm:Saruboceq:

kenyammm kızını benım yerime öpsene yanaklarından ya nasıl tatlı meleğin maşallahhhh bakmaya doyamadım

ayy o zaman bende sancı mancı yok :sinifsinif:
bu arada kenyacım bebeşin çok ama çok tatlı maşallah ona annesi hele bi bakış atmış bittim walla opuyorumnanaktan
aslında benim ölee çok gelmiyoo normal yani
hani millet gece hep wcye gidiyomuş yaa ben gecede bi sefer falan kalkıyom

offf sıkıntıdan napcamı bılmıyorum valla...
ya kızlar ziyarete gelenlere fln gripli olanlara sölcekmısınız ya ben de korkuyorum griplı olanda görmeye gelmez heralde demı.
eşimde diyo ben tutam başında herkesın kucağına vermem ıncık mıncık yaptırmam diyo oda başladı benım gibiiikaydirigubbakcemile3

yahu yeni doğmuş çocuk mıncıklanırmı hiç yattığı yerden uzaktan baksınlar
vallaha ben kimseye elletmiycem kimse kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…