oh maşallah yakışıklıya ee 1aylık oldu normal yanee görüşürüz canım allaha emanet olun öpüyorum yakışıklıyıemişirsinizz az kaldıı cnmmm ben kacıomm kolumm ağrıdııı sıpam 5 kg oldu daaa
ya kızlar selam
gecmıse bakoıyomda arada bıse sorcam
bebegım 2.890 cıwarı su an 35. haftada dr ole dedı
ama bana zayıf gelıyo dogum 26 kasımda
nasıl kılo aldırcam ben bu mınıge ya
hee anladım yaa :çok üzgünüm: parmak uçlarımı eşşek arısı soksaydıda size o lafları yazmıyaydım mafoldumbensimdi anladinmi bizikaydirigubbakcemile3
strese sokmayın nan adamı Çok üzgünüm çoooksen dogrursun bacim.. ama tugba 40 haftayi beklicek bak görürsünzemuszemus psikolojik baski uyguluyoz ona
hee kız sankim 50 haftalık hamileyimdee benlen uğraşıyolar Çok üzgünüm çoookya tubişten ne istiyonuz gıı karı daha 38+3te benle arasındada 3gün var hadi banada deyin bakalım heeeeenaniknanikyasakkelime
açıköğretim mi :bbo: ben bu sene bitirdim :lepi:ben de geldim geneee... bebişimin odasının halısını aldım bi de açıköğretime kaydımı yaptırdım geldim. çocuk da yapıom kariyer de ikisi de aynı anda gidio bak
bak bakk yine kapris yapıyooo :mymeka:anca geldik dadlumneyse gidem bari kimse slm vermiyor bile...
ya kızlar selam
gecmıse bakoıyomda arada bıse sorcam
bebegım 2.890 cıwarı su an 35. haftada dr ole dedı
ama bana zayıf gelıyo dogum 26 kasımda
nasıl kılo aldırcam ben bu mınıge ya
benim kız gelmek için isminin konmasını mı bekliyo acaba :uhm:
yaa tatlım bısey sorcam sen yuruyus yapıyon mu ben bıraz korkuyom dısarda suyum neyım gelır dıyede
slm millet ben geldiiiiiiiiiiiim
düdük makarnasıııı delikafadulden
sattın nan beii alçak karıı :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?