heee kıs öyle oldu walla
cumartesi sabahı 6.30 da bi uyandım sancım var acep gaz sancısı mı dedim bekledim 10 dak.bi oluyor öğlene kadar bekledim sonra hastaneye gittik
muayeneden sonra 5 cm açılmam olduğunu söylediler 4 de de oğluşum doğdu
bizim içinde büyük süpriz olduuuuukaydirigubbakcemile2
sen ne yaptın kıs daha doğuramadın mı insan biraz beni örnek alır:mymeka:
kız itek maşallah sana küçük anne yine süper doğurmuşun:lepi:
napıyım nan siz acele ediyonuss sankim arkanızdan atlı kovalıyooo delikafadulden
normal olan benim :lepi:
bebegı yan duran var mıııı
iteekkkkkk cücük anneeee Şeniz kuşuum maşallah sanaaaiyimisin ensar nasıl,enes abimiz nasıll ?
sağol tatlıııım inş.sizlerde kolay doğum yaparsınız:Saruboceq:kıslar ben geldim kşmler doğurdu bakalım. küçük annem ne güzel doğurmuşsun maşallah bizlerede senin gbi doğum olur inşallah bizi bir korkuttu oğlum şimdide gelmiyo bugn gittik yine dr.a yerine yerleşmiş ama bekliyoruz bakalım hepinizi çok özledim. Allahım evlatlarınızı sizlere bağışlasın gelin damat olduklarını da göstersin inşallah.
hoşgeldin tatlııııım maş.asyamızaaaaslm kızlarr nasılsınız bakalımmm :)
bütün lohusa karılar toplanmış kaydirigubbakcemile2
sende gelll nannn aramıza artık:mymeka:
itekım hoşgeldın.kucağına almışsın bebeişini.Allah analı babalı büyütsün iyisiniz demı.bak bız doğuramadık daha yaaaslm millet ben geldiiiiiiiiiiiim
canımmm hoşgeldın ne tatlı kızın maşallahhhhhslm kızlarr nasılsınız bakalımmm :)
bütün lohusa karılar toplanmış kaydirigubbakcemile2
kız itek nomal doğurdun dimi sen
sendede hiç tık yoktu nasıl geldi hele anlat bakem
iyiyim canııııım toparlanmaya çalışıyorum işte
ensarımız sarılık oldu devamlı uyandırıp emziriyorum
enesimimde her zaman kiii gibi işte yavrum kardeşiyle hiç ilgilenmiyor bu da çok hoşuma gidiyor
bu arada annemlerdeyim ben uzun süre bradayız sanırım
ayy geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan benimde annemgil bendee :kedi::kedi:
kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
itekım hoşgeldın.kucağına almışsın bebeişini.Allah analı babalı büyütsün iyisiniz demı.bak bız doğuramadık daha yaaa
canımmm hoşgeldın ne tatlı kızın maşallahhhhh
he yaaaa kaydirigubbakcemile3
napıyonuz bakalım başkaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?