2009 Kasm Anneleri

napıyım nan siz acele ediyonuss sankim arkanızdan atlı kovalıyooo delikafadulden
normal olan benim :lepi:

kıslar ben geldim kşmler doğurdu bakalım. küçük annem ne güzel doğurmuşsun maşallah bizlerede senin gbi doğum olur inşallah bizi bir korkuttu oğlum şimdide gelmiyo bugn gittik yine dr.a yerine yerleşmiş ama bekliyoruz bakalım hepinizi çok özledim. Allahım evlatlarınızı sizlere bağışlasın gelin damat olduklarını da göstersin inşallah.

iteekkkkkk cücük anneeee Şeniz kuşuum maşallah sanaaa iyimisin ensar nasıl,enes abimiz nasıll ?

iyiyim canııııım toparlanmaya çalışıyorum işte
ensarımız sarılık oldu devamlı uyandırıp emziriyorum
enesimimde her zaman kiii gibi işte yavrum kardeşiyle hiç ilgilenmiyor bu da çok hoşuma gidiyor
bu arada annemlerdeyim ben uzun süre bradayız sanırım

sağol tatlıııım inş.sizlerde kolay doğum yaparsınız:Saruboceq:
slm kızlarr nasılsınız bakalımmm :)
hoşgeldin tatlııııım maş.asyamızaaaa

slm millet ben geldiiiiiiiiiiiim
itekım hoşgeldın.kucağına almışsın bebeişini.Allah analı babalı büyütsün iyisiniz demı.bak bız doğuramadık daha yaaa
slm kızlarr nasılsınız bakalımmm :)
canımmm hoşgeldın ne tatlı kızın maşallahhhhh
bütün lohusa karılar toplanmış kaydirigubbakcemile2

he yaaaa kaydirigubbakcemile3
napıyonuz bakalım başkaaaaaa

kız itek nomal doğurdun dimi sen
sendede hiç tık yoktu nasıl geldi hele anlat bakem

hee kıs birden geldi walla
sabah 6.30 da bi kalktım sancım var gaz sancısı heralde dedim wc ye gittim geldim baktım halaa dewam ediyor 10 dak.bi oluyor öğlene kadar beklrdim ortalığı falan toparladık kocişle:roflol:
öğlen 1 e doğru gittik hast.5 cm açılmam olmuş 7-8 cm derken 4 de doğdu oğluşum:lepi:

ayy geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan benimde annemgil bendee :kedi::kedi:

kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan benimde annemgil bendee :kedi::kedi:

kızz tubiş doğurun artık melekannemle sende atak bekliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inşalllahh yaaa nemde kucağıma lıp öpüp koklamak istiim daa..
tuğbacım sormuşsun yerleşmediğini nasıl anladı doktor diye..
ya ultrasonda bakarken falan yüzünü görmemiz lazım dedi yerleştiğinde...
yavrum salıya kadar yerleşse bari yaa..yarında hastaneye gidicem nst için....

sağooool tatlıııııım sizi solladım valla:jeyyar:
hadi darısı sizin başınızaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…