bulamadım isim tubiş isimsiz doğucak
offf bende bulamadım yaa :çok üzgünüm: senin aklında hiçmi isim yok
bende war ama çok varr kaydirigubbakcemile3 hani ölee 2-3 tane olsa arasından seçim yaparsında 10-15 tane olunca zor oluyoo akannehir
yahu yeni doğmuş çocuk mıncıklanırmı hiç yattığı yerden uzaktan baksınlar
vallaha ben kimseye elletmiycem kimse kusura bakmasın
offf bende bulamadım yaa :çok üzgünüm: senin aklında hiçmi isim yok
bende war ama çok varr kaydirigubbakcemile3 hani ölee 2-3 tane olsa arasından seçim yaparsında 10-15 tane olunca zor oluyoo akannehir
kızlar acil cvp yazın kızımın beqisiqin eklicm ama nasıl eklicem bilimiorum yardım edin
kızlar acil cvp yazın kızımın beqisiqin eklicm ama nasıl eklicem bilimiorum yardım edin
valla bende herkesın kucağına vermek istemıyorum ya.kaynanama da sölicem yüzünü örtsün hemen 5 dk açıp...
ya daha isim bulamadınız mıı sizi gidiler siziiii belkım isim bulmanızı beklıyolar cabuk karar verın artıkk aaa
selam kızlar.. size bişey sorucam .. çin takvimi varya cinsiyet belirlemek için :) o takvime göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyomu? çok merak ettimde..
çin takvımıne göre erkekti,evt bebişim erkek.ama herkesın aynı mı bılmıyorum çokda inanmamıştım ama tuttu hayretselam kızlar.. size bişey sorucam .. çin takvimi varya cinsiyet belirlemek için :) o takvime göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyomu? çok merak ettimde..
ayyyy isim bulamadık melekannem yaaaa
benim hiç bişeye uymadıselam kızlar.. size bişey sorucam .. çin takvimi varya cinsiyet belirlemek için :) o takvime göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyomu? çok merak ettimde..
ayyyy isim bulamadık melekannem yaaaa
sağol şekerim a.s.bu arada doğum yapanlar için gözünüz aydın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.. doğum yapacaklara da Allah bi avazda kurtarsın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin diyorum..
tubik sen bebek şekeri yaptınmı
tutmuyo sanırım canım yaaaa
işte irem olabilir ama eşim beğenmiooah canım ya tabı kı kolay değil ama şöle anne ve babanın beğendiği sevdiği içine sinen bi isim olduktan sonra başkasına bakmayın....
ne bilim.asya,ırmak,nehir fln koyardım heralde.iremde çok güselmiş canım yaaa...
sana verdiğim linke bi bak dadlumm soora banada fikir ver
belkim ikimizde aynı ismi koyarız kaydirigubbakcemile3
sağol şekerim a.s.
heee yaptım sositososito
kelebeklii hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?