2009 Kasm Anneleri

bulamadım isim tubiş isimsiz doğucak

offf bende bulamadım yaa :çok üzgünüm: senin aklında hiçmi isim yok
bende war ama çok varr kaydirigubbakcemile3 hani ölee 2-3 tane olsa arasından seçim yaparsında 10-15 tane olunca zor oluyoo akannehir

bende war ama çok varr kaydirigubbakcemile3 hani ölee 2-3 tane olsa arasından seçim yaparsında 10-15 tane olunca zor oluyoo akannehir

yaz kız belki içindekilerinden bende beğenirim
ya benim aklımda varda hep caydırıyolar
en son irem koycaktım vazgeçirdiler

yahu yeni doğmuş çocuk mıncıklanırmı hiç yattığı yerden uzaktan baksınlar
vallaha ben kimseye elletmiycem kimse kusura bakmasın

valla bende herkesın kucağına vermek istemıyorum ya.kaynanama da sölicem yüzünü örtsün hemen 5 dk açıp...
ya daha isim bulamadınız mıı sizi gidiler siziiii belkım isim bulmanızı beklıyolar cabuk karar verın artıkk aaa

selam kızlar.. size bişey sorucam .. çin takvimi varya cinsiyet belirlemek için :) o takvime göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyomu? çok merak ettimde..

bu arada doğum yapanlar için gözünüz aydın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.. doğum yapacaklara da Allah bi avazda kurtarsın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin diyorum..

selam kızlar.. size bişey sorucam .. çin takvimi varya cinsiyet belirlemek için :) o takvime göre bebeklerinizin cinsiyeti tutuyomu? çok merak ettimde..
çin takvımıne göre erkekti,evt bebişim erkek.ama herkesın aynı mı bılmıyorum çokda inanmamıştım ama tuttu hayret
ayyyy isim bulamadık melekannem yaaaa

ah canım ya tabı kı kolay değil ama şöle anne ve babanın beğendiği sevdiği içine sinen bi isim olduktan sonra başkasına bakmayın....
ne bilim.asya,ırmak,nehir fln koyardım heralde.iremde çok güselmiş canım yaaa...

benim hiç bişeye uymadı
çin takvimine uymadı
ikili testte çıkan bi değer var onada uymadı
bişey daha vardıda onu unuttum onada uymadı :umursamaz:

ayyyy isim bulamadık melekannem yaaaa

sana verdiğim linke bi bak dadlumm soora banada fikir ver
belkim ikimizde aynı ismi koyarız kaydirigubbakcemile3

bu arada doğum yapanlar için gözünüz aydın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.. doğum yapacaklara da Allah bi avazda kurtarsın Allah size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin diyorum..
sağol şekerim a.s.
tubik sen bebek şekeri yaptınmı

heee yaptım sositososito
kelebeklii hihoyyyt

işte irem olabilir ama eşim beğenmioo
sana verdiğim linke bi bak dadlumm soora banada fikir ver
belkim ikimizde aynı ismi koyarız kaydirigubbakcemile3

benim beğendiğim isimler
idil
irem
ırmak
öykü
defne lal
deren
ceyda
ecem

bu arada bebeğin ismi annesinin ismideki harflerle aynı olursa yıldızı yüksej oluyomuş... yani daha harketli canlı kıpır kııpır oluyomuş diye biliorum.. kimi insanlar buna dikkat ediyor.. mesela esra annenin ismi ise serra kızın ismi gibi :) yada aysun ile aysu yada selin helin gibi..

ben kelebekli yaptım ama resim koyma özürlü olduğum için koyamadım benimkiside magnetli :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…