2009 Kasm Anneleri

sen ölee yaptın dimi alçak karıı :mymeka: ben dediydim zaten bu işte bi hile var diye lmaz:
kız actıonlık hal mi kaldı bizde :umursamaz: nan sen o haldeykende actıon yaptıysan senin yolun yol değil ben sana diyem lmaz: 1 sene sonra sen bi tane daha alırsın kucağına delikafadulden

dilmuhcum nasılsın dadlumm opuyorumnanaktan yağız efendi napıyoo üzüyo mu seni annesi zemuszemus

yok kıs denedik sadece:roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten dedim bugün doğurmazsam bir daha doğurmam diyee:roflol:

yok kıs denedik sadece:roflol::roflol::roflol::roflol:
zaten dedim bugün doğurmazsam bir daha doğurmam diyee:roflol:
tabi tabii eminim denemişsinizdir sengözlerimebaksanab
buldum canım akşam eşimin başının etini yiyerek
öykü-elif irem 3lüsünden birini yada ikisini seçicez
2 isimli olucak galiba

bak dadlumm
kafanı karıştırmak gibi olmasın
irem koyma bence :umursamaz: niye dersen anlamı Allahın sevmediği yalancı cennet bahçesiymiş
elif çok güzel bi isim :lepi: benim görümcemin adı olmasaydı elif koyardım ben
öyküde güzel sositososito

dün sana verdiğim linke baktın mıı hiç

ya ben baktım iremin anlamına yalancı bahçe diilmiş kuzum ya
bidaha araştırıym ozaman internette yazılan herbilgide doğru olmuoki
link mink göremedim ben yahu bidaha at link

sen buldun mu kıs isimlaelaelaelaelae
nannn lohusa gacılar gelin bi el atın benim soruma şu topuk kanı kafamı karıştırdı

nannn lohusa gacılar gelin bi el atın benim soruma şu topuk kanı kafamı karıştırdı

geçenlerde birisi daha dediydi hem hastanede hem sağlık ocağında aldılar diyee ama kimdi unuttum :uhm:

onu biri daha sormuştu sanırım nehriver cevapladı
2 kanında alınış amacı başkaymış mutlaka götürmen gerekirmiş
korkulacak bişey yokmuş kaydirigubbakcemile3

ya ben baktım iremin anlamına yalancı bahçe diilmiş kuzum ya
bidaha araştırıym ozaman internette yazılan herbilgide doğru olmuoki
link mink göremedim ben yahu bidaha at link

merhaba bizde isim konusunda kararsızdık
irem düşünüyorduk,bizede yalancı cennet bahcesi denildi..
ama insanın ne niyetle koydugu önemli
biz iremde karar kıldık hayırlısı olsun
güzel bir ism bence:)

selam nan karularrr en sonunda dün aksam kaynanamla kapıştıkkkkkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))

walla hee
burdaki karıların hepsi nerdeyse bebeler ana rahmine düştüğü zaman ismini koydularr :sinifsinif:
ama biz kızlar doğdu nerrdeyse kocaya gitcekler isim bulmadık :1ninca:

nan aksam hemşire arkadaşlarımdan biri geldi kim gelse şu zararlı değilmi bu zararlı değilmi tatlı yemesi lazım değilmi süt olsun die vs vs sorular soruoo artık dayanamadım yeter dedim yaa karısma artık lütfen ben onun annesiyim ona zarar verecek hiç bişeyi yapmam yeter karısma bana herkesin bi usulü var benimkide bu değme bize dedim ne dedim ki dedi sözüm ona bikerecik ağzını açıp bişe demiş ben patlamısım nerde bikere dedim hastane gittik doktorundan hastabakıcısına herkese söledi gelin kola içio gelin şunu yiyo sütü ondan kacıoo die patladımmmmm sonundaa bu sabah kalktım karı melek olmus akşam zılgıtı yiyincee

geçenlerde birisi daha dediydi hem hastanede hem sağlık ocağında aldılar diyee ama kimdi unuttum :uhm:

onu biri daha sormuştu sanırım nehriver cevapladı
2 kanında alınış amacı başkaymış mutlaka götürmen gerekirmiş
korkulacak bişey yokmuş kaydirigubbakcemile3
inş.dedğiniz gibidir
selam nan karularrr en sonunda dün aksam kaynanamla kapıştıkkkkkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))

ne ettin kıs gacıyaaakötükedihüso
kıs özge bizim bebişten hast.topuk kanı almışlardı bugün sağlık ocağından geldiler topuk kanı alınacakmış yine normal birşey mii:uhm:

itekcim tebrikederim seni canım güle güle büyüt oğullarını bide sağlık ocağına gittiğinde sana korunma tekniklerini anlatsınlar sölede çakma doktorum öle dedi de :))))))))))))))

alıolar canım o kanı fenilketenori die bi hastalık tsh hormonları ve bi kaç seye bakmak için alıp ankaraya yolluolar eğer bişe cıkmazsa haber vermiolar normal yanii aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…