2009 Kasm Anneleri

nehir sezeryan dikişlerin ne durumda
sezeryan olmak nasıl bişey beni korkutmadan bir iki tüyo ver

kenyammm kızını benım yerime öpsene yanaklarından ya nasıl tatlı meleğin maşallahhhh bakmaya doyamadım
öperim tabi teyzesi
teşekkür ederizz
sende alırsın inş. mis kokulunu en kısa zamanda kucagına:Saruboceq:
ayy o zaman bende sancı mancı yok :sinifsinif:
bu arada kenyacım bebeşin çok ama çok tatlı maşallah ona annesi hele bi bakış atmış bittim walla opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz tuba teyzesi opuyorumnanaktan

çatlak kremi ve bebe yağı sürmekten
artık deri değiştiriorum soyulmaya başladı cildim
alttan yeni güsel deriler çıkıo sanırım kaydirigubbakcemile3

selam lohusa karılar.. ben de geldim ....

acil cevap bekliyom sizden sol gögüs ucum allttan yarılmış kopacak gibi sankii çok acıyooo.. dr pomad vermişti.. iki gün o pomaddan süriym, o gögsümü sağıp kaşıkla içirim (biberona alışmasını isteemdiğim için kaşıkla veriym) diğer gögsümü de emzirim diyom... sizce bi sorun olur mu...süt azalması yada bebişin memeyi bırakması gibi

slm zeren ben daha doğurmadım ama yapacak başka bir şey yok ki diğerini verirsen memeyi bırakmaz bence ilk baştan yara olmaması için ne yapılmalı acaba

selamlar hanımlar. hamile sayısı baya azaldı sanırım lohusa forumuna dönmeye başlamış :) ya kızlar bende acil cevap istiyorum doğuranlardan. hamilelikte basur şikayetim yoktu ama şurda 1 haftadır fenayım. geçermi bu kendiliğinden ya da bi öneriniz var mı ??
bu arada cersucum bende sezeryan oldum dikişlerim iyileşti gibi bişiy, korkulcak hiç bişey yok :))

nehir sezeryan dikişlerin ne durumda
sezeryan olmak nasıl bişey beni korkutmadan bir iki tüyo ver

valla canım hersey yolunda korkulacak hiç bişe yok sezeryan kolayyy bişeymişş bana göreekaydirigubbakcemile5

eğer diğer memeni yara die vermezsen göğsünde süt kalır buda senin hasta olmana iltihaplanmasına neden olur bişekilde iki göğsünüde boşaltmalısın ben hem biberon hemde meme veriom bırakmıs değil emmeyi doğal akış biberonu kullanırsan sorun yaşamazsın göğüs ucunada lansloh kullanmanı tavsiyeederim:lepi:

filizcimdoğum sonrası bağırsak hareketleri yavaşladığı iiçin oluyor galiba.. bende tam olarak normale dönemedim canım... kabız olmamaya çalışmalıyız galiba..

nehircim pompayla sağıyorum diğer gögsümü de... emzirmeye devam ederse hiç iyileşmeyecek gibi...iki gün diğerini emzirip bu gögsümü de sağıp içiricem bakalım... sonra yine emzirmeye devam edicem yani... lansloh benzeri bir krem kullandım ama faydası olmadı malefef... yarığın kapanması için pomad sürüyom sağmadan önce yıkiycam sağdıktan sonra tekrar sürcem...

canım ben laslohun cok faydasını gördüm istersen dene bi onuda göğsünde süt bırakma sağ nasıl sağarsan sağ emzirmezsen ponpayla sağ ilhitaplanmasın geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

zerencim öncelikle geçmiş olsun opuyorumnanaktan
eğer pompan manuelse bence bebişe emzirsen çok daha cabuk iyileşir.benimde gögüslerim hala tam olarak geçmedi.2-3 çeşit krem verdi dr.um faydaları oldu baya.lansinohun hiç faydasını görmedim.heleki seninde yarılmış hi sanmamki iyi etsin.az bekle krem adlarını vereyim bi dene bence kaydirigubbakcemile5

slm kızlar kenya nasılsın asya hanım nasıl
sağol tatlım iyiyim asyamda iyi işte uyuyor büyümeye calısıyor :))
sen nasılsın

canım benimde sütüm ilk 3 gün gelmediği için gogus ucum yara oldu o kadarda hamileyken krem kullandıgım halde gögüs pomadı kullanmaya devam ediyorum yavas yavas daha iyileşiyor

1 ayvanın cekirdeklerini bi kaba cıkar ve üzerine ılık su koy cok az bikac saat sonra merhem gibi oluyor gogus ucuna sür ben cok faydasını gordum gecti gibi bişi goguslerim gecmiş olsun

sağol edacım sana da geçmiş olsun canım... ilk günler ikisi de acıyodu... lanomast diye bi krem verdi eczacım(%100 lanolinmiş).. onu kullandım bi kaç gün sağ gögsüm şu an çook az acıyo ama sol gögüs ucum kökünden yarılmış kopacak gibi sanki bacım... ne acımı bu böle yaaaww:bbo:

hastanede hametan diye bi pomad vermişlerdi şimdi onu kulanıyom.. emzirmiyim de çabuk iyileşsin dedim ama yanlış mı yaptım acep:uhm:

evet pompam manuel.. yeterli gelmez mi sence yani sütüm mü azalır.... hoş sütüm bana şimdi bile az gibi geliyo..

hadi bekliom bakalım zahmet olcak sana...

selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
ben geldüüüümmmmm nasılsınız lohusa karular heeeee
ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi sevmekten yiyip bitirecem onu çok şeker bunlar yaaaa
günüm baya yoğun ve yorucu geçiyor ama onun sevimliliği herşeye değer beeee hele kokusu ooohhhhh
mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…