kötü gelin seniinan aksam hemşire arkadaşlarımdan biri geldi kim gelse şu zararlı değilmi bu zararlı değilmi tatlı yemesi lazım değilmi süt olsun die vs vs sorular soruoo artık dayanamadım yeter dedim yaa karısma artık lütfen ben onun annesiyim ona zarar verecek hiç bişeyi yapmam yeter karısma bana herkesin bi usulü var benimkide bu değme bize dedim ne dedim ki dedi sözüm ona bikerecik ağzını açıp bişe demiş ben patlamısım nerde bikere dedim hastane gittik doktorundan hastabakıcısına herkese söledi gelin kola içio gelin şunu yiyo sütü ondan kacıoo die patladımmmmm sonundaa bu sabah kalktım karı melek olmus akşam zılgıtı yiyincee
kıs özge bizim bebişten hast.topuk kanı almışlardı bugün sağlık ocağından geldiler topuk kanı alınacakmış yine normal birşey mii:uhm:
kötü gelin seniilmaz:
kız sen bu çakma doktora ne soruyon bak bu şey bilmiyomuşş sen bunun kaynanasına sor en iyisi :roflol:
nan aksam hemşire arkadaşlarımdan biri geldi kim gelse şu zararlı değilmi bu zararlı değilmi tatlı yemesi lazım değilmi süt olsun die vs vs sorular soruoo artık dayanamadım yeter dedim yaa karısma artık lütfen ben onun annesiyim ona zarar verecek hiç bişeyi yapmam yeter karısma bana herkesin bi usulü var benimkide bu değme bize dedim ne dedim ki dedi sözüm ona bikerecik ağzını açıp bişe demiş ben patlamısım nerde bikere dedim hastane gittik doktorundan hastabakıcısına herkese söledi gelin kola içio gelin şunu yiyo sütü ondan kacıoo die patladımmmmm sonundaa bu sabah kalktım karı melek olmus akşam zılgıtı yiyincee
kötü gelin seniilmaz:
kız sen bu çakma doktora ne soruyon bak bu bişey bilmiyomuşş sen bunun kaynanasına sor en iyisi :roflol:
demek kiiii onu yapmanı bekliyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol:
nan aksam hemşire arkadaşlarımdan biri geldi kim gelse şu zararlı değilmi bu zararlı değilmi tatlı yemesi lazım değilmi süt olsun die vs vs sorular soruoo artık dayanamadım yeter dedim yaa karısma artık lütfen ben onun annesiyim ona zarar verecek hiç bişeyi yapmam yeter karısma bana herkesin bi usulü var benimkide bu değme bize dedim ne dedim ki dedi sözüm ona bikerecik ağzını açıp bişe demiş ben patlamısım nerde bikere dedim hastane gittik doktorundan hastabakıcısına herkese söledi gelin kola içio gelin şunu yiyo sütü ondan kacıoo die patladımmmmm sonundaa bu sabah kalktım karı melek olmus akşam zılgıtı yiyincee
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:sus nan düdük bana saracağına oturda bebeni doğur kız tohuma kaçtı içindeee:roflol::roflol::roflol:
ay ne fenasın yaaaaa nie öle dedinkilmaz:
ben ne sölerse sölesin ewt tamam öle yapalım olur anne diorm
ama bildiğimi uyguluyorum hiiiiç münakaşaya girmem kalbinide kırmam
ozaman eşimin kalbide kırılır içten içe çünki o bilir annesinin haksız oldunu ve gereksiz konuştunu
ay ne fenasın yaaaaa nie öle dedinkilmaz:
ben ne sölerse sölesin ewt tamam öle yapalım olur anne diorm
ama bildiğimi uyguluyorum hiiiiç münakaşaya girmem kalbinide kırmam
ozaman eşimin kalbide kırılır içten içe çünki o bilir annesinin haksız oldunu ve gereksiz konuştunu
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kız sen ne diyon bunun adı özgee walla bu warya adamı yer hee
ben zaten bu güne kadar karıyı nasıl kıtır kıtır kesmemiş şaşırdım yanii :roflol:
testere almaya gidecem tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüsokötükedihüso
valla canım lohusayken işler pek öle yürümüooo bu döneme girince beni anlayacaksın :lepi:
:roflol: sende cem garipoğlu potansiyeli görüyom nan :roflol:
haklı olabilirsin canım şimdi aklımdan o geçti
çünki annemde kayınvaldem gidene kadar gitmicek
bunalmıyım die benim kayınvaldem çok yaşlı
insanlarda yaşlanınca bazen ne söledini bilmio yada gereksiz alınganlık yapıo
annanemden biliıorum anneme her gidip kaldığında annemi çileden çıkarıo
ben dünyanın en zevkli işini yapmaya gidiomm oğlum kaka yapmıss temizlyemm öptümmmmmmmmmm
itekcim tebrikederim seni canım güle güle büyüt oğullarını bide sağlık ocağına gittiğinde sana korunma tekniklerini anlatsınlar sölede çakma doktorum öle dedi de :))))))))))))))
alıolar canım o kanı fenilketenori die bi hastalık tsh hormonları ve bi kaç seye bakmak için alıp ankaraya yolluolar eğer bişe cıkmazsa haber vermiolar normal yanii aşkitom
:1ninca: :1ninca: :1ninca:tubik sen ne isme karar verdin söle bakıym
sağol tatlııııım
yok nannn korunma tekniklerini onlardan iyi biliyorum emme uygulayamadık işte:kedi:
yaaa hast.bizden almışlardı sağlık bakanlığından ararlar demişlerdi şimdi sağlık ocağı yeniden alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?