2009 Kasm Anneleri

kötü gelin senii lmaz:
kıs özge bizim bebişten hast.topuk kanı almışlardı bugün sağlık ocağından geldiler topuk kanı alınacakmış yine normal birşey mii:uhm:

kız sen bu çakma doktora ne soruyon bak bu bişey bilmiyomuşş sen bunun kaynanasına sor en iyisi :roflol:

demek kiiii onu yapmanı bekliyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay ne fenasın yaaaaa nie öle dedinki lmaz:
ben ne sölerse sölesin ewt tamam öle yapalım olur anne diorm
ama bildiğimi uyguluyorum hiiiiç münakaşaya girmem kalbinide kırmam
ozaman eşimin kalbide kırılır içten içe çünki o bilir annesinin haksız oldunu ve gereksiz konuştunu

sus nan düdük bana saracağına oturda bebeni doğur kız tohuma kaçtı içindeee:roflol::roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kız sen ne diyon bunun adı özgee walla bu warya adamı yer hee
ben zaten bu güne kadar karıyı nasıl kıtır kıtır kesmemiş şaşırdım yanii :roflol:

valla canım lohusayken işler pek öle yürümüooo bu döneme girince beni anlayacaksın :lepi:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kız sen ne diyon bunun adı özgee walla bu warya adamı yer hee
ben zaten bu güne kadar karıyı nasıl kıtır kıtır kesmemiş şaşırdım yanii :roflol:

testere almaya gidecem tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiikötükedihüsokötükedihüso

valla canım lohusayken işler pek öle yürümüooo bu döneme girince beni anlayacaksın :lepi:

haklı olabilirsin canım şimdi aklımdan o geçti
çünki annemde kayınvaldem gidene kadar gitmicek
bunalmıyım die benim kayınvaldem çok yaşlı
insanlarda yaşlanınca bazen ne söledini bilmio yada gereksiz alınganlık yapıo
annanemden biliıorum anneme her gidip kaldığında annemi çileden çıkarıo

:roflol: sende cem garipoğlu potansiyeli görüyom nan :roflol:

:roflol::roflol:

valla normAle tınlamam ben ama konu bebeğim oluna deliriomm yaaa yoksa ne demeye karısıyım oğlunu alırken iide kendi gelincemi kötü olcakkk zemuszemus

ben dünyanın en zevkli işini yapmaya gidiomm oğlum kaka yapmıss temizlyemm öptümmmmmmmmmm

sağol tatlııııım
yok nannn korunma tekniklerini onlardan iyi biliyorum emme uygulayamadık işte:kedi:
yaaa hast.bizden almışlardı sağlık bakanlığından ararlar demişlerdi şimdi sağlık ocağı yeniden alacak

tubik sen ne isme karar verdin söle bakıym
:1ninca: :1ninca: :1ninca:

belli oluyoo bildiğinn :roflol:

tubik sen bu bebişinin ismini koymazsan biri gelir koyar
kabullenmek zorunda kalırısn söliym ben yarına kadar koymuş olurum Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…