canım benimde sütüm ilk 3 gün gelmediği için gogus ucum yara oldu o kadarda hamileyken krem kullandıgım halde gögüs pomadı kullanmaya devam ediyorum yavas yavas daha iyileşiyor
1 ayvanın cekirdeklerini bi kaba cıkar ve üzerine ılık su koy cok az bikac saat sonra merhem gibi oluyor gogus ucuna sür ben cok faydasını gordum gecti gibi bişi goguslerim gecmiş olsun
bunu daha önce de duymuştum bi yerde.. olmazsa bunu da deneriz kenyam.. emzirmeden önce yıkıyomusun bu ayva jelini?
oo lohusa karılarrr nasılsınız bakalım
ben pc basına oturuyorum haa simdi yazısıcam diyorum biri geliyor bebiş uyanıyor
kalkmak zorunda kalırsam simdiden kusura bakmayın kızlarrr
bebişler nasıl bu arada :)
selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
ben geldüüüümmmmm nasılsınız lohusa karular heeeee
ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi sevmekten yiyip bitirecem onu çok şeker bunlar yaaaa
günüm baya yoğun ve yorucu geçiyor ama onun sevimliliği herşeye değer beeee hele kokusu ooohhhhh
mis mis
boncuk gözlü kızın kıskanmıo mu yahuuuuuu
iciş doğur arık sende kuşum yaaa
kenyam kokla benim için asyamıı
kız fatooşş biz görmüezmi nan furkanı bi resim koy nan
Zerencim kremlerin adı FİTO ve GARMASTAN
bak şimdi şöle yapıyorum ben emziriyorum kremi sürüyorum gögsüme bebiş uyanıncada karbonat varya çok az suya bi çay kaşığı koyuyom karıştırıyom tülbentin ucunu suya batırıyom karbonatla siliyom gögsümü bebeğe öyle veriyom memişi.emdikten sonra hemen yine sürüyom kremi 3 kez birini 3 kez diğerini sürüyorum günde
dr.manuel pompalarda hız ayarı olmadığı için çok daha fazla yara yaparsın dedi.ama sütü gögüste bırakmakta çok zararlı atesin çıkar iltihap olur gögüslerin.Sen ankarada yaşıyosun ebisce doğum evinden kiralamış 1 aylığına pompa bence sende öyle burda olsa imkan bende kiralardım..
vallaha kıskanıyomu kıskanmıyomu anlayamadım kıı kimseyi elltmiyo bebeğ yaklaştırmıyo benim haricimde kimseyi konuşturtmuyo sessiz olun konuşmayın bebek uyuyor diyo çok konuşuyorsunuz bebek uyanıcak diyo annemi elletymiyo bebeği öpüyo sık sık uyanınca heömen bebeği soruyo bebek nerde diye
ayy anlayamadım bunlarda kıskançlıkmı yoksa çokmu sevdi kardeşini çözemedim:uhm:
pazartesin annem gelio pazartesinden sonra doğurabilirim kaydirigubbakcemile3iciş doğur arık sende kuşum yaaa
oo lohusa karılarrr nasılsınız bakalım
ben pc basına oturuyorum haa simdi yazısıcam diyorum biri geliyor bebiş uyanıyor
kalkmak zorunda kalırsam simdiden kusura bakmayın kızlarrr
bebişler nasıl bu arada :)
nan ben resim koymak bilimmiki konuşin hacı ben sağa yollayam sen koy olmamı a.s
pazartesin annem gelio pazartesinden sonra doğurabilirim kaydirigubbakcemile3
zerencim karbonatlu suyla silmekte iyi geliomuş
çeşitli yöntemler var bide sürekli aynı göğüsle emzirmicekmişsin
10 dk da bir değiştiricekmişin
yok yıkamıyorum canım sadece siliyorum göğüs ucumu
yıkamaya gerek yok zaten özü su canım
göğsü yumusacık yapıyor
zararıda yok merak etme rahatlarsın
Zerencim kremlerin adı FİTO ve GARMASTAN
bak şimdi şöle yapıyorum ben emziriyorum kremi sürüyorum gögsüme bebiş uyanıncada karbonat varya çok az suya bi çay kaşığı koyuyom karıştırıyom tülbentin ucunu suya batırıyom karbonatla siliyom gögsümü bebeğe öyle veriyom memişi.emdikten sonra hemen yine sürüyom kremi 3 kez birini 3 kez diğerini sürüyorum günde
dr.manuel pompalarda hız ayarı olmadığı için çok daha fazla yara yaparsın dedi.ama sütü gögüste bırakmakta çok zararlı atesin çıkar iltihap olur gögüslerin.Sen ankarada yaşıyosun ebisce doğum evinden kiralamış 1 aylığına pompa bence sende öyle burda olsa imkan bende kiralardım..
hee öle söyle nan isimsiz kızınaaa kaydirigubbakcemile3
bende seker istiim hacı şekerlerin pek güzel olmuşş :lepi:
tamam canım hepsini not aldımvereliniortak.. pomad iyi gelmezse onları da denrim... ebisceden haberim yoktu gıı.. gerekirse kiralarız bizde
yollayacam marmarise dön 2 sindende bide bulursam termofor
aslında buldum ama benimki gibi kılıfı yok ondan almadım
kılıfsız kabul edersen yollayacam nan balık şeklinde küçücük
ayrıca kızımın adını irem-elif öykü
3ünden birini koyacam yada 2 isimli olcak
eşim elif çok istio onu kırmamak için elifi koyup
yanına irem yada öykü eklemeyi düşünüyorum
sağol kusum aminnnkenyacım gözünaydın canım kusura bakma tebrik edemedim biraz geç oldu allah bebeğini bağışlasın analı babalı büyütsün canım :Saruboceq::Saruboceq:
iciş doğur arık sende kuşum yaaa
kenyam kokla benim için asyamıı
kız fatooşş biz görmüezmi nan furkanı bi resim koy nan
QUOTE]
koklarım teyzesiii opuyorumnanaktan
evet tatlım 1 ayvanın cekirdeklerinin tümünü bi kaba koy üstüne bir parmak gececek kadar ılık su koy agzını kapat bikac saat sonra merhem oluyor dene bak ben faydasını gordum canımnapak kızz valla oğlan sabah uyandı 11 de simdi anca uyudu bakınsın istiyo bakınıyo zaman geçiyo acıkıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eh bu saati yaptık işteee.
artık hepimiz pat diye kaçıyoz zaten kenyam :kedi::kedi:
kızz ayvanın çekirdeklerinemi koycak suyu yoksa kalan kısmamı anlamadım ya benn :1ninca::1ninca:
sende benim için egemi öp kocamnnnopuyorumnanaktan
ben kacıyom kızlarrr
zira uzanmam gerek anam kızıyo kaydirigubbakcemile3
nan ben marmarise döneli hani oldu düdükk :mymeka:
elif ece de güzel kızz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?