olmadı deniz simitleri varya hacı onlardan alırım yada bi kamyon tekeri işimi görür :roflol:
gıı o düşmüş yaa ondan benceedemek normal doğumdan memnun kaldın bacımm
cerin karısı dötünün üstüne oturamıyidii :sinifsinif:
hatta emzirme yastığını ne amaçla kullandığını duysaannn :roflol:
olmadı deniz simitleri varya hacı onlardan alırım yada bi kamyon tekeri işimi görür :roflol:
oooooooooo herkes burda bi ben yokmuşumm kartanesı ne güzel veletin var gıı maşallah pek dadlı ben ve tubik daha cıkartamasdık içimizde saklıyok :roflol:
kamyon tekeri fikrinide cerin werdi laf aramızdaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olabülü haı güzel fikir
kız şu doğum hikayeni detaylı olarak ilgili topiğe yaz artık şekerim :enbuyukkk:gıı o düşmüş yaa ondan bencee
ben iiimmm yaa çok şükürr
suni sancı çekmesedim daha da memnun kalırdım
oooooooooo herkes burda bi ben yokmuşumm kartanesı ne güzel veletin var gıı maşallah pek dadlı ben ve tubik daha cıkartamasdık içimizde saklıyok :roflol:
krispiiii çok tatlı oğlun maşallah canım ya
kızımı verebilirim ya senin oğlana ya edoşunkine kaydirigubbakcemile3
sizden iyi kaynana olur
sağol canım teşekkür ederim
dur hemen dereyi görmeden paçaları sıvama nan hele gelin adayı nasıl bişe onuda görek te ondan sonra bakarız bacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy bacımm hakkını helal et walla
parmaklarımın ucunu eşşek arısı soksaydıda sana o lafları yazmıyaydım
şimdi millet bana sardı doğurmadım diyeee
şimdi seni çok iyi anlıyom bacımm :1hug:
dubam gıı ben dalgaya alıodum ama yine de anamlar gelince stres olduydumm
amaan zamanı belli zaar takma kafanaaa dur annatem gerçi anam da burda kızıyoo netteyim deyüü edoşunki kimin
bende almıcaktımda şimdi düşünüyom hacıı delikafadulden
ama bana azcık büyüklerinden lazımm delikafadulden
kamyon tekeri fikrinide cerin werdi laf aramızdaa :roflol:
kız şu doğum hikayeni detaylı olarak ilgili topiğe yaz artık şekerim :enbuyukkk:
hee bi biz kaldık
bizde aynı gün doğurcezz beşik kertmesi yapcaz dimi kıızz kaydirigubbakcemile5
sen ne vakit doğuriiin kıııı hade çıkar artıka.s
baga bak gıı kızı görmeden almam oğlumaa önce malı görelimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baga bak gıı kızı görmeden almam oğlumaa önce malı görelimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 elden gel ortakk kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: noldun nan pişmanmısın :roflol:
demekki bütün analar bele gııı
ben denedim nan tubik benim popoya geliyoo :roflol: ama sen benden 20 kilo fazlasın şimdi nan :roflol::roflol:
siz turşu olarak çıkarcanız nan bebeleri kafaya koydunuz bencee sırnaşık şeysırnaşık şey
tabe baktıki kendi dötü anca sığiii seninki olmaz anca raba tekeri paklar
:roflol::roflol::roflol:
ivet kertcez bizz delikafadulden delikafaduldenkamyon tekeri fikrinide cerin werdi laf aramızdaa :roflol:
kız şu doğum hikayeni detaylı olarak ilgili topiğe yaz artık şekerim :enbuyukkk:
hee bi biz kaldık
bizde aynı gün doğurcezz beşik kertmesi yapcaz dimi kıızz kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 elden gel ortakk kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: noldun nan pişmanmısın :roflol:
demekki bütün analar bele gııı
ben denedim nan tubik benim popoya geliyoo :roflol: ama sen benden 20 kilo fazlasın şimdi nan :roflol::roflol:
siz turşu olarak çıkarcanız nan bebeleri kafaya koydunuz bencee sırnaşık şeysırnaşık şey
ben 38 ahan yenı gırdım am acıkmıyı nan benım oglan bu hafta gerı dönmüs salı gün gıttıgımde baktık bu salı yıne gıtcem dönmedıyse alıvercez garı sezercıkle
tabe baktıki kendi dötü anca sığiii seninki olmaz anca raba tekeri paklar
:roflol::roflol::roflol:
ben 38 ahan yenı gırdım am acıkmıyı nan benım oglan bu hafta gerı dönmüs salı gün gıttıgımde baktık bu salı yıne gıtcem dönmedıyse alıvercez garı sezercıkle
ben verem mi gıı benim kızı sositososito
ben verem mi gıı benim kızı sositososito
araba değel nan kamyon kamyon :roflol:
vermiyom nan vazgeçtim :dilcikar:sen niye bu kadar meraklısın nan bana kız vermeyee :jeyyar::jeyyar:
:dilcikar: hadı benımtosunuma vircektin vereliniortak
:lepi: inşallah canım bi gelse cok merak edıyom yaww38 e girdiysen her an herşey olabülü hacı az kalmış hayırlısı inşallah a.s
çok doğru tespit ettin kız fatooo :roflol::roflol:
anaaaa gerimi dönmüşşş :1shok: bağa bakk eccük daha çıkmazsa bu bebe sırf pipi doğmasın nan :roflol:ziraa 25.haftada yarım kiloduya pipisii :roflol::roflol::roflol:
sen niye bu kadar meraklısın nan bana kız vermeyee :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?