2009 Kasm Anneleri

heee ben zati çok güzel tespit ederim hacı bilinnn:roflol::roflol::roflol:

edoşum bizim oğlanlara şimdiden gelin adayı çıktı nan ne kısmetli bebeler demiş kıııııı
:roflol::roflol::roflol:
accuk düşünek demi oğlan evi naz evi:roflol::roflol:

nan düşün artık ne kaa yakışıklılarsaaa :lepi::lepi::lepi:
ama malları görek bi şölee ele gelsinlerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

acık daha ayucan olsunlar nan öle cıkarcam ben tosunumu :lepi:

bana bak yellozz sen tosun tosun derken kedi gibin bişe doğurmada :roflol::roflol::roflol:

vermiyom nan vazgeçtim :dilcikar:

sana verdim gitti kız yellozum :lepi:kaydirigubbakcemile5
onada bedava yolunacan diye verin demi :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:lepi: inşallah canım bi gelse cok merak edıyom yaww

he benım oglan salı gun 3400 dü 1 kılosu pipiymiş nan :jeyyar: dr amca öle didi

ayy bende meraktan öldüm ameliyattan ayılıarken bebek nasıl diye ağlayarak ayıldımsenağlamasenağlamasenağlama

ayy bende meraktan öldüm ameliyattan ayılıarken bebek nasıl diye ağlayarak ayıldımsenağlamasenağlamasenağlama

nasıl gectı dogumun epidurelmı senınde dikişin agrıyomu benı de kesebilürlerde merak edıyom :teytey:

:mymeka::mymeka::mymeka: ama alda turşusunu kurr benim oğluma kızmı yok nan :1closedeyes:

:roflol::roflol: aboowwww :1shok:

edoşşş pipişi duyunca pek korktun annem get bi su iç nan :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: bişi olmasın saga bebemmmmm naniknanik

nasıl gectı dogumun epidurelmı senınde dikişin agrıyomu benı de kesebilürlerde merak edıyom :teytey:

yok epidural değil genel anestezi oldum iyiyim şu an tamamen eski formuma girdim temizliğimi evi yemeği yapabiliyorum bi sıkıntı yok hacı
doğumun ilk 3 günü zor geç,i ama okadarda olsun demia.s

hem ölee hemde benim kız meslek öğrencen nan :lepi:
:mymeka::mymeka::mymeka: ama alda turşusunu kurr benim oğluma kızmı yok nan :1closedeyes:

siz bu oğlan analarında bu kapris varken biraz zor kız bulursunuz düdükler lülülülülülü

hem ölee hemde benim kız meslek öğrencen nan :lepi:

siz bu oğlan analarında bu kapris varken biraz zor kız bulursunuz düdükler lülülülülülü

ne kaprisi nan görmeden nasıl söz verek hacı ne çıkacak ordan ne belli yavvv yaa senin gibi koca dötlü olursa nedek onu biz nasıl doyurak nerden bulak okaaaa serveti malum sizi ana kız doyurmak için insanda servet lazım :roflol::roflol::roflol:

kız anası gençliğinde bölee değeldi beeee senağlama
daş gibi karıydı iştee ama ziyan oldu be hacıı senağlama
bu arif telef etti beni senağlama

bağane ben anasına bakıp kızını alırım boşuna arife suç atma nan iyi alıştın bakıyom
başına ne gelse ariften bilecek:roflol::roflol:

hadi kızlar ben kaçtım
malum anamdayım anamlan oturam az sositososito
otur otur sırtımda ağrıdıı
malum ben hala hamile bi kadınım :CüvCüv:

ahhhhh canımın içiii kıyamam sağaa beeeennn :teselli::teselli::teselli:
alırım nan kızını ağlamaaaaaa ŞenizŞeniz çiçkoda olsa alurunn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…