2009 Kasm Anneleri

saol canıııııııııııııııııııııııııııııııııım çok rahatlattın içimi
arabayı felan kendin kullandına göre oooooo süpermiş
ben normal bekliorum ama kısmet bakalım hayırlısı olsun

edoşla krispi hanım size yağmrlu havada su bile yok
nah veririm kızımı size çok pişman olacaksınız çooooooook naniknanik

slmmmm nasılsınız hatunlar...
güzel annişler,hamişler,bebişler nasılll..
bugün nst ye girdim 1 tanew sancı cıktı...
buakşam misafirim vardı ama zor hızmet ettım.doğum yapacam oturmaya gelıyolar toplanıp ya anca cay demledım valla mama fln yapamadım bu halımle kendımı zor taşıyorum bu yükle bedenle...
şaka maka ağırlaştım kızlar bu son zamanlar daha zormuş.

nan kımsecıkler yok bende gidim dayanamım sandalye tepesinde...
herkesi çok öptümmmmm,sağlıcakla sevgiyle kalın anacımmmopuyorumnanaktan

herkese gunaydıınnn
dun dr a gıttım ıyı masallah ama kordon dolanmıs bır kere 1 cm acılmam varmıs olee hersey yolunda beklıyoruz sızden gıden varmı..hee bıde dr dedıkı 45 dk yuru gunde dogumun kolay olsun dedı..bende 73.5 olmusum 8.5 kılo almıs oldum sımdılık bbaklım daha 15 gun var gununu beklerse

merhaba maya ben ocak annesim ama aralık 20sinden sonra bekle dedi sata göre 1 ocak kasım annelrin çoğu normal atrihten öncemi doğurdu bu sene bebekler erkenmi geliyor ne ?

kızlar bu arada doğurmayan kimler kaldı artık doğuranları sormuyorum çoğu doğurdu geriye biz kalanlar kaç kişiyiz onu merak ettim

cogumuz dogurduk burası bombos nerdeyse ama bekleyenlerde tam anlamıyla beklıyo yanı 40 .haftaya kadar bende tam anlamadım hayırlısı hakkımızda ...senınde az kalmıs masallah

günaydın kasım karıları
anam ya kımsecıkelr kalmamıs bebegını alan kacmıs getmıs ahanda az kaldı bende doguramda

özleyın benıdekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…