2009 Kasm Anneleri

ben ıyıce agır davranmısım ıtekcım heralde bebısın agırlıgı benı ıyıce yordu neyse kısmetse bı kac bın sayfa sonra sıze takıldıgımda sız bebıslerı buyutmus ben de dogurabılmıs olurum ınsallah tum doguramayanlara selamlar

slm kızlar nasılsınız?iyisiniz inşallah ben beklemedeyim hala 38+2 deyim sancılar arttı bugün sıcak suda oturdum 2postada yürüyorum bekliyoz akşam sabah bakalım.

bizzzz gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkhihoyyyt
kizlar sonunda bende kavustum melegime
carsamba gece saat 2:20 de suyum geldi..hemen hastaneye gittik sabaha karsi 4 bucuk gibi sancilarim basladi
saat 7 ye kadar sancimi cektim daha sonra sicak küvete soktular beni..zaten rahimimde 3 cm acilma vardi daha önceden suya girdim ciktim 8 cm e ulasti saat 7 de esas dogum sancilari basladi..10:13 te melegim dünyama geldi:dance:
3370 gr , 52 cm boyu Nisa Pinar
ikimizde cok iyiyiz..3 gün hastanede yattik dinlendik artik evimizdeyiz cok sükür..
biraz önce ebe teyzemiz eve geldi 10 gün süreyle hergün gelicek kontorol edicek...simdi uyurkensize haber vereyim istedim..
herhalde artik dogurmayan kalmamistir:uhm:
bizde haberler böleeee
k.cimin üstüne tam oturmayi basarabildigim zaman daha detayli görüsürüz
hepiniz kendinize bebislerinize iyi bakinopuyorumnanaktan

canım gözün aydın seninde maşallah bebişine ve sana hayırlısıyla gelmiş çok şükür maşallah darısı benim başıma inşalllah yaa sağlıcakla :)

burdayım canım bebiş uyurken bi bakıyim dedimm az kalmış sezeryanmı olucan canım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşş

evet canım sezeryan olucam
tansiyon sorunum var çok düşük doktorum normal doğumu kaldıramazsın diyor zaten son günlerim bayrama denk geliyor doktorumda izmire gidiyormuş bayramdan önce alalım dedi. bende kabul ettim ama korkuyorum ne yalan söyliyim inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı olur son günlerin telaşı sardı beni hayırlısı artık.
senin bebiş napıyo

kızlar dün gece karın kasılmalarından uyuamadım acaip gergindi karnım. Birde kaç gündür acaip iştahsızım kayınvalidem bugün yarın doğurursun diyor acaba bi fikri olan var mı? 38nci haftamdayım

geçmiş olsun valla bende bilemiycem canım banada değişik şeyler oluyo ama bilemiyomki habire bebişim sıkıyo topluyo kendini canım yanıyo alttan alttan suda oturdum bugün sıcak sıcak bakalım hayırlısı

Maşallah yeni bebeklerimiz dünyaya merhaba demeye devam ediyor..Rabbim geride kalanlarıda kurtarsın inşallah..Sizlerede hayırlı uğurlu gelsin bebekleriniz
ıtekcim maalesef bizde doğumumuzdan beridir sarılıkla uğraşıp duruyorduk çok şükürki atlattık ama uzun sürdü enfeksiyon çıktı ve iğneler kızımın çok ama çok canını yaktı bizimde içimiz yandı
Umarım birşey yoktur canım gerçi onlariyi olsun iyileşsinler inan iğneydi vs razı geliyorsun çaresiz hastalık vermesin Allah'ım
Burası bayağı tenhalaşmıştır malum bebekler olabildiğince vakit alıyor birde doğum sonrası toparlanma zamanımız var:)
Ben güne başlıyorumki çoğu zaman gecenin bir yarısı başlıyor günüm sonrasını hatırlamıyorum Doğaydı Yağmurdu ev işleri yemekti akşam otururken uyumaya başlıyorum:)

ben sıncandayım bellı bı dr. takıp edemedım malesef yurtdısındaydım
bende şuan sincanda annemdeyim canım ama k.örende oturuyorum
hadi gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inş.bebişini
nazlııım sarılıktan korkarken birde topuktan tekrar kan aldılar kafamı karıştırdılar inş.bbişimin bir sorunu çıkmaz:Saruboceq:

yok birtanem korkma sakın insanın içi acıyor ama korkulacak birşey yok .En çok iğne işlemlerinde bebekler ağlıyor işte o an ahh diyorum hep ya bana vurun yada benden alın şu kanı ama iyi olacağını bildiğimdende sesim çıkmıyor..
Kısaca Yağmur'un sarılık seviyesi çok üstte çıktı o arada hem topuktan kan aldılar sarılık için hemde anasağlığında genel durum için kan alıyorlar aslında bu tetkikler bebeklerimiz ve gelecekleri için oldukça iyi birçok hastalığı vs önceden önlemiş bulunuyoruz..
Bizim için zor geçti 2 hafta ama değdide şuan çok iyi Allahıma binlerce şükürler olsun..Hep derim yaa birtanesi çaresiz hastalık vermesin gerisi olup bitiyor :Saruboceq:İnşallah birşeyciği çıkmayacak Ensarında canım yaa kokla benim içinde olurmu opuyorumnanaktan

biz geldik...hihoyyyt

yaklasik bir haftadir hastanede kafayi yedikten sonra nihayet dun evimize geldik cok sukur.

biliyorsunuz gecen hafta suni sanci icin hastaneye gitmistim. o gun sanci verilmedi, sadece yatisim yapildi. tamam dedik, yarin olur. ayin 8'i, 9'u yine verilmedi. nihayet 10'unda fitil seklinde verdiler ama sancilar kisa surdu ve ertesi gune birsey kalmadi. 11'i yine bos bos bekledikten sonra 12'si sabahi nihayet dogumhaneye aldilar. suni saniciyla dogumu baslattilar. cok sukur kisa bir sure sonra tamamen acildim. ama ilk dogumum sezeryan oldugu icin cok fazla ikinmama izin vermediler. iki saat sonra falan doktor geldi sezeryana alicam dedi. onca saat sanci ve kolayca acilmadan sonra yikim oldu ama napalim hayirlisi dedik.

ameliyathaneye alip belden asagisini uyusturdular. ama sezeryana gecmeden doktor vakum deniycem dedi. bir iki ikinmadan sonra vakumla kolayca cekti kizimizi ve saat 22.37 de ilk ingaa sesini duyduk cok sukur.

o ani tarif bile edemiyorum cunku hungur hungur aglamakla mesguldum. bu duyguyu bir kez daha yasamak harika.opuyorumnanaktan

dun gece eve ciktik cok sukur. ikimizde cok iyiyiz.

esim ve oglusumda gecen hafta gelmislerdi, yazik butun haftalari hastanede gecti ama dogumda esim yanimdaydi, hatta kiz kardesimde girdi, gule oynaya bir dogum oldu cok sukur.

kizimiz simdiden babaya asik.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yalniz ben dogurup gelene kadar kimler dogurmus. herkesi tek tek tebrik ediyorum. Rabbim tum kuzulari anali babali buyutsun insallah.opuyorumnanaktan

ayy nazlım yeni öğrendim daha ben yaa geçmiş olsun çok yağmurumaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kıyamam kuzum artık rahatlar allahın izniylee :Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
wannaa cnmm gözün aydıınn allahım analı babalı büyütsünn :Saruboceq::Saruboceq:
demek babasına aşık heeee yerim onu benn zilliiiii hihoyyythihoyyyt

selam kızlar

bir bir herkes doğuruyor bakıyorum allah geride kalanlara sabır versin bir avazda kurtarsın insallah.

Bu arada oğlum sonunda hastaneden cıktı sekeri duzeldi yalnız hala ememiyor 3 saatte bir sut sağıp veriyorum kadehle sırınga ile insallah en kısa zamanda toparlayıp emmeye baslar da su sut sagma işinden kurtulurum simdiden sıkılsım sağma işinden

kızlar sizinkiler hemen emmeye baslamışlardır sanırım benim durumumda olan var mı acaba ne zaman emmeye baslayabi,lecek dun hastaneden hemsire geldi ilk banyosunu yaptrdı göbeği de dustu 15 gunluk oldu bile. yalnız burun hırıltısı var sanırım banyo sonra usuttu umarım cabuk atlatırız
dunku tartısında 1838 gr cıktı pazartesi doktor kontrolumuz var bakalım kaç gr artmıs olacak.
40ına kadar 2,5 kıloya ulaşır insallah herkes premature doğan bebekler daha hızlı buyur diyor ama insallah benim oğlusum da hızla buyur.

sizin bebekleriniz ne alemde neler yapıyorlar ? sizler nasılsınız

kızlar ikinize de hayırlı olsun canım... sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. allah analı babalı büyütsün...

nazlım, arzucum size de geçmiş olsun kızlar... sağlıklı günler diliyorum minik yavruşlara....

bu arada selamlar

benim kız geceden beri 2 saat kesintisiz uyumadı... emiyo yatırıyorum en geç 15 dk sonra uyanıyo meme arıyo... yine başladı ağlamaya .. ben kaçıyom gidim de bakim zilli kızımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…