2009 Kasm Anneleri

Bendede ayni agri...Her an adet olacakmisim gibi,,,sanki olsam rahatlicakmisim gibi,,,!
Doguranlar tekrar tebrik ederim allah anali babali buyutsun...!
Darisi henuz dogurmayan bizlereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım yardımcın olsun inş. cnm vallh hepinize dua ed,yorum kendimle beraber inş. allahım hepimize yardım etsin,
spell senle biz aynıyız bende bugün 39+3 üm ama hafif ağrılar dışında hiç bişey yok artık bekliyorum ama

hepiciğinize günaydıınn a.s.
ben doğurduuummmmm geldiimm derrmişimmm lülülülülülü

ben bu gecede doğuramadım :1no2:
ne bi sancı ne ağrı heç bişey yok :1no2:
su falanda gelmedi :1no2:
sadece sabah wcye gittiğimde yine pembe bişey geldi CADIARZU
bugün dokotra gidicem bakalım ne dicek CADIARZU

günaydın kızlar yarem ile görüştüm sancı çekiyodu Allah yardımcısı olsun :) sağ salim kucaklar inşallah yavrusunu dua edin olur mu?

günaydın bende sürekli sizi takip ediyorum kim dogurdu kim dogurmadı ama yazmıyodum.....bende 39+1 deyim bakalım sancı felan yok ne zaman dogacak beklemek çoooook zorrrr...... doguramayanlara da rabbim hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin inşallah.... bide ben yurtdışında olunca normal dogum için sonuna kadar bekliyolar.... öyle hemen sezeryan yok......bide velet biraz iri dedi doktor dua edin inşallah.......

Son düzenleme:
ben emzırmekten cok korkuyorum yaaaaa

kız deli en güzeli emzirmek valla
tamam acıyo macıyo ama ben çok seviyom bee

yarem doğumamı gitti allah yardımcısı olsun
tuğbacım allah yardımcın olsun canım nişan geldikten sonraki ilk iki günde başlarmış doğum
gerçi benimki başlamamıştı biliyosun oda tehlikeli diye girdim ya sezercike
inşallah başlar seninki bugün yarın canım

ben geldiiimmm hihoyyyt
doktora gittim
nstde sancım çıkmadı
1cm açılma varmış ama bebeğin başı doğum kanalına girmemiş
yanii anlıcağınız kuyruğumu kıstırdım eve döndüm kaydirigubbakcemile
haftaya p.tesine kadar gelmezse p.tesi sabah erkenden gel bi çaresine bakalım dedi kafamçokkarıştı

tr de gel caresine bakalim diyorlar ya cok guluyorum ya. valla burda catir catir bekletiyorlar. hastanede yanimda yatan kadinin 16 gun gectikten sonra nihayet suni sanci verdiler de dogurttular.

benimde ilki sezeryan diye guya az beklettiler. yoksa benim kiza kalsa Aralik anasi olurdum herhalde ingilizlerin elinde.kaydirigubbakcemile3

bende hic dogum yapmis gibi hissetmiyorum. gercekten normal dogum daha rahatmis. ama bana ikinmaktan hemeroid kaldi geriye, canim cok yaniyo. Insallah en kisa zamanda oda gecer. bana yeni dogum yaptigimi hatirlatan tek sey o.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…