2009 Kasm Anneleri

merhaba hatunlar..... canım ya bu gece de bendende kahverengi renkli bi akıntı geldi geceden beri 3 defa geldi galiba nişan gelen şey ama yinede bilmiyorum dünden beride belim agrıyor bakalım ben ne kadar bekleyecem senle sattaşız dogurup dogurmadıgını takip ediyom sürekli düdn açılma yoktu doktora gittim ama bakalım inş sancılar artarda..... dua edin inş....mafoldumbenmafoldumben

selam arkadaslar bugun itibariyle 40+1 olduk kizimi hala bekliyorum ama ne gelen var ne giden ne agri ne sanci hicbisey ama tabii ama dusununcede yani daha ne kadar kalabilirki tas catlasin 15 gun sonra eli mahkum mecbur gelcek onemli olan saglik sihhat afiyetle gelmesi ama tabi sabir zor bi mesele..ALLAH im (c.c)tum annelerin yardimcisi olsun benim gibi bekleyenlerede boolca sabir diliyorum hiic kafaniza takmayin bi bakmisiz dogmuslar tum bebisler kucagimizda..insaallah..

slmm lohusa gacılarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepimizin derdi memişler ve bebişlerin gazı olmuş haa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim oğluşumda resmen uykudan uyanıyo gaz için bi çıkarıyoo hemen geri dalıyoo, ama mosmor oluyo ıkıncam diyeee :a015:
tubaaa danasuuuu kıymetini bil nan bu günlerin arıcan bak demedi demee :tomato: bol bol uyumaya bakk :enbuyukkk:

Selam Kızlar ve minimini bebeler a.s. a.s.
Yağmurumla,Doğamla vakit nasıl geçiyor inanın anlamıyorum bile ara ara açıyorum pcyi dk okuyabiliyorsam ne ala gelen msjlara cvp yazıp çıkıyorum bazen pcyi bile açık unutuyorum gece farkediyoruz:)Misafirlerim hafta içi hafta sonu sürekli var..Herkez önceden arayıp söylüyor gripli değiliz svsvs..Herkez çok ama çok korkuyor tabiki bizde..Allahım korusun tüm bebeklerimizi..
Fazla giremiyor artık kimse farkındayım ama biraz zaman geçip düzeninizi oturttunuzmu daha rahatlarsınız en azından belirli saatlerde:)
Sarılığımız geçti çok şükür p.tesi ayın 23de aylık kontrolumuz var ilk ayımız bitmiş oluyor 24dede aşısı var nasipse kıyamammm kaydirigubbakcemile3
Doğum yapmış diğer arkadaşlarımızıda tebrik ederim ..Allah'ım analı babalı büyütsün inşl :Saruboceq:
Kendimde doktoruma gittim çok şükür bir problem yok herşey yolunda :Saruboceq:

nazlıım çok geçmiş olsun şükür geçmiş artık sarılığınızz :Saruboceq:
ben artık hiç biraraya gelemicez diyom yaaa :sinifsinif: heç görüşemiyoz baksana :sinifsinif:

tubik doğur artıkta önümüzü aç
bak kartanesi doğurdu diğerleri pıtır pıtır arkadan geldi
sende bizim önümüzü aç yahu

nazlıım çok geçmiş olsun şükür geçmiş artık sarılığınızz :Saruboceq:
ben artık hiç biraraya gelemicez diyom yaaa :sinifsinif: heç görüşemiyoz baksana :sinifsinif:

Yok gelinir gülüm ama eskisi gibi olamaz tabiki ama yinede öyle böyle haberdar oluruz birbirimizden..Zamanla bebekler kendi başlarınada yanımızda oynarayarakta vakit geçirecekler..Şimdiki zaman en fazla anneye bağımlı oldukları zaman..Yavaş yavaş babası tutabilecek bakacaksın kendi kendinide idare edebilecek ama kısa aralıklarla ..Yinede diim bakabileceğin sağlıklı yarım saat olur onun dışında aklın fikrin hep kafanda bebeğin olur..Hoş öylede olması gerekiyor zaten yoksa kendi kendilerine büyümüyor bu bebeklersositososito
Ben sabırsızlıkla tepkileri bekliyorum hergün konuşuyorum uyanık olduğu bütün zamanlarda doyasıya seviyorum zira bugünleride mumla ararız demedi deme :roflol:

Misafirlerde bitmiyorki Allah bitirmesin biryandan akşama hazırlık yapıyorum..Allahtan temizlik derdim yok dün yapmışlardı bugün sadece yemek kısmını ayarladım Yağmuru yıkadım böyle zamanmı kalırzemuszemusopuyorumnanaktan

selam kızlar. 40+3 oldum. doktordan geldim nst de hiç sancı çıkmadı. ayyy normal mi bu. sezeryan olcam heralde

selam kızlar. 40+3 oldum. doktordan geldim nst de hiç sancı çıkmadı. ayyy normal mi bu. sezeryan olcam heralde

valla benim bacak macak kapanmıyo ördek gibi yürüyom inimiştir diyoz biz emme bakalım hayırlısı artıkın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…