2009 Kasm Anneleri

kızlar günaydın
bende doğuramadım benim oğlanın niyetide yok gibi ama salı sabahı kavuşuyorum minik tırtılıma

benim kızımında gelmeye niyeti yok sanırım
ağrım sancım hiç bişeyim yooook
beklioruz heyecanla

gozun aydin canim. uykusuzluk ortak sorun. benim kizimda nerdeyse sabaha kadar nobet tutuyo. sabaha kadar gogsum disarida yatiyorum, her daim hazir olarak.kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim seninde bebeğin hayırlı olsun bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun her gün oturarak uyumaya razıyım senin bebeğin ne zaman dünyaya geldi?

mrb canım Allah bebeğini sağ salim hayırlı ve kolay bir doğumla dünyaya getirmeni nasip etsin bende adana dayım seyhan başkent hast. doğum yaptım sen nerde yapıcan bu arada başını sağolsun Allah sabır versin

slm kızlar
asebacımm kolaylıkla atlatırsın bebişini kucaana alırsın inşallahhh

bizim de herşey yolundayken dün gece bebişe bi haller oldu gazı var kakasını yapamadı ağlayıp duruyo emziriyom olduu gibi çıkarıyo midesi dolu ama emmek istiyoo
ayy çok moralim bozuk yaaa

canım bozma moralini..benimkide iki gecedir baya huysuz kesin gaz ve kaka..kakasını zor yapıyo benimkide,ağlıyo kustu bir-iki kere fazla değil ama aynen emmek istiyo hep tok olsada..

kartanem ordamısın ben geldim
uyuyo cimcimem
fırsat buldum şimdi
ama benimkinin de burun tıkanıklığı sorunu yaşıyoruz
o yüzden uykusundan hemen sıçrıyo
zor nefes alıyo kızım ya
damla kullanıyoz ama henüz geçmedi
sümüklü kızım nolcek çok üzülüyoz babasıyla
allahıma şükür şuan gaz sorunu yaşamıyoz biz
kızım genelde alttan çıkarıyokaydirigubbakcemile3ama ne ses çıkıy anlatamam
arkadaşım bitkisek bir ilaç verdiydi bana doktor tavsiyeli
neo baby-gripe water diye bir şurup
bir kere onu kullandım sancısı vardı sanırım geçti hemen pahalı bir ilaçmış sanırım 30 ytl civarı dedi arkadaş.tavsiye ederim cnm

bende kaka sorunu yok benim sütüm sulu geliyo ama
ondanmıdır acep bazılarının koyu olurmuş sütü o yüzden kabızlık olabilirmi kıslar
gerçi benimkide doymuyo sulu olunca bende bir emzirmeden iki memişimi de boşaltıyom
1 kerede mama veriyom bazen vermiyom yetiyo doymazsa zaten kesinlikle uyuyamıyoruz

canısı çok azıcık zeytinyağ içir kaka yapması için bide karnını ov bacaklarını karnına bastır eccükk gaz masajı yap yane bi de sen de anason çayı iç günde 1 fincan bebişe sütünden geçesin gaz için birebirr.... sıcak su torbasını sırtına ayaklarına koy bi dene bakalımm olmadı kap gel bana sevsinner onun kakasını şirin şeyyopuyorumnanaktan

ebiscem bende still tea içiyom günde 2 kere
belkimde o iyi geliyo gaz oluşmuyo
still tea içindede rezene anason kimyon gibi bitkiler var süperrrrrr oliyyy

kızlarr bebişlern kaka yapma sorunu ve gaz sancısı olduğunda aranıyolarmış gibi davranıyolar ve emmek istiyolar ama sanırım sancı yüzünden böle davranıyolarr benim oğluşumda aynen öle sancısı olduğunda yemeğe veriyo kuzum kendini zeytüün o ses bizimkindede var valla büyük insan o sesi çıkaramaz kaydirigubbakcemile3

kociş diy zaten bu huyu sana çekmiş diye
bide melodi eşliğinde yapıyo ki sorma
bende hamiişlikte hiç tutmadıydım saldım gittiydim ordan kaptı kızım herhaldekaydirigubbakcemile3

bu arada dediğin doğru dün ilk kez ben yıkadım kızımı bir rahatladı sorma ama şimdi yine tıkalı sanırım uykuya zor dalıyo
ben bir hatamı yaptım acaba diyom yada üşütmeden mi olmuştur gız burnu böle
kociş bugün doktora götürem dediydi de sabah uyunca kıyamamış bize

şekercik senin şimdi kaç günlük oldu
sen beni beklemediydin biliyon deymiiii

ayy sorma hiçç benm 4 kasımda olduydu bugün ayın kaçı haberim yok
ben doğumdan öncede pek uyuyamadıydım doğumdan sonra da emzirme telaşına uyuyamadım
sonra sarılık olduk sabaha kadar gözümü kırpmadım
sonra eve geldik emzirmekle gene uyku yok
ben nası yaşıyorum hayrettt
ay ne bilem kız ben gelmesin diyodum geldi erkenden paşam,
ya benm sorunum da emzirmek kızlar yaaa
göğüslerim yumoş yumoş sert deil milupanın still teasini içiyorum günde bi tane bolca su içiyorum
bebek çok sık emmiyor 2 saatte bir emzirin diyolar ya benm oğlan bir emiyor uyuyor sonra canı ne zaman isterse uyanıp emiyor
hele banyo yapmışsa uyanmıyo bile fosur fosur uyuyor
göğüslerim felaket durumda, doğumdan bi hafta sonra sağlık ocağına gittik hemşire ne çabuk bu hale gelmiş göğüslerin dedi çatladı kanadı çok
dr garmastan pomad verdi emzirme pedlerini de sık sık değiştiriyorum açık tut dedi ama göğüslerim ağrıyor karbonatlı suyla sil dedi ama bi yerde okudum çok sık karbonatlı suyla silmeyin diyor
krem iyi gelmedi pureline die bi krem kullandım o da ii gelmedi
zeytinyağ sürdüm banamısın demiyor ama ç.ok az fayda etti
şimdi de emzirmedne önce ılık suyla yıkıyorum sonra kurulyıp emziriyorum emzirdikten sonra fito sürüyorum oğlanın pişiğine verdiydi dr bakalım dünden beri başladım allahım geçse şu göğüslerim göğüs kalkanıyla emziriyorum
oğlumu doyuramıyorum gece sürekli emmek istiyor emziriyorum yatırıyorum krem sür pedi koy el yıka gel yat tam aytıyorum oğlan gene ağlıyor haydaaa tekrar git göğsünü yıka kurut gel emzir kısır döngü gibi yaaa kafayı yicem bi damla uyku yok ben de artık gece mama veriyorum sabah sütüm bol oluyor siz napıyonuz kızlar ay emzirmk işkence gibi
ilk günler akşama kaa ağlıyodum oğlumla beraber benm göğsüm acıyooo oğlum ememiyoo die artık ağlamıyorum en azından ama göğüsm sızlıyo hala uçları düzelmedi

ayy sorma ben de hamişlikte çok fenaydım bi gece eşim anammm zehirleniyom deyi baardı kızdım ben de yaz gelsin cam açık uyuruz madem dedim ne dese beğenirsin, ay yok aşkım ankara ya bunu yapamam :sinifsinif: tatlım kuzunun başına şapkasını giydir hep başı üşüyünce gözünde çapak olyo burnu tıkanıyo bence 2-3 gün bekle bu arada günaşırıyıka kızını çünkü onların burnu ancak yıkanırken temizlenio su kaçıyo ya o bakımdann endişelebnme bişi olmazz yerim ben onun burnunu zilli maşa sümükleri bile pek bi kıymetli sıpalarınn

kız ebis drlar üç günde bir yıkayın diylerr
benm oğlanda da çapak var ama doğduğundan beri öyle doğarken açmış gözünü sıpa, meraklı ilte doğarken daha gözleri fıldır fıldır bakıyodu direk bana baktıydı doğunca. dr bi damla vrdi ondan sürüyoz ama paso uyuduğundan sürmek kolay olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…