gozun aydin canim. uykusuzluk ortak sorun. benim kizimda nerdeyse sabaha kadar nobet tutuyo. sabaha kadar gogsum disarida yatiyorum, her daim hazir olarak.kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nabersiniz ben dün akşam adanaya geldim yarın sabah sezeryana giriyorumm
ama iyikide sez. karar vermişim çünkü bebişimin eşi yaşlanmaya başlamış ve suyum azalmışş
Benim için büyük gün yarın hepinizin dualarını bekliyorumm
aynı zamanda bugün çok ağır bi gün geçirdim eşimin teyzesinin eşi vefat etti
ve bizim evlenmemize vesile olan teyzesi bizimde yıllardır çok samimi olduğumuz bi komşumuzdu
ve biz nst e için hastaneye gittiğimizde haber geldi
çok üzüldüm yaa zaten stres çoktu bide bu eklendi kendimi tutamadım ağladımm
slm kızlar
asebacımm kolaylıkla atlatırsın bebişini kucaana alırsın inşallahhh
bizim de herşey yolundayken dün gece bebişe bi haller oldu gazı var kakasını yapamadı ağlayıp duruyo emziriyom olduu gibi çıkarıyo midesi dolu ama emmek istiyoo
ayy çok moralim bozuk yaaa
canısı çok azıcık zeytinyağ içir kaka yapması için bide karnını ov bacaklarını karnına bastır eccükk gaz masajı yap yane bi de sen de anason çayı iç günde 1 fincan bebişe sütünden geçesin gaz için birebirr.... sıcak su torbasını sırtına ayaklarına koy bi dene bakalımm olmadı kap gel bana sevsinner onun kakasını şirin şeyyopuyorumnanaktanslm kızlar
asebacımm kolaylıkla atlatırsın bebişini kucaana alırsın inşallahhh
bizim de herşey yolundayken dün gece bebişe bi haller oldu gazı var kakasını yapamadı ağlayıp duruyo emziriyom olduu gibi çıkarıyo midesi dolu ama emmek istiyoo
ayy çok moralim bozuk yaaa
hee bende içiom dattlımm valla bi oğlan bi ben sıraylaa :kedi: insanlık hali ama dimiebiscem bende still tea içiyom günde 2 kere
belkimde o iyi geliyo gaz oluşmuyo
still tea içindede rezene anason kimyon gibi bitkiler var süperrrrrr oliyyy
şekercik senin şimdi kaç günlük oldu
sen beni beklemediydin biliyon deymiiii
ayy sorma ben de hamişlikte çok fenaydım bi gece eşim anammm zehirleniyom deyi baardı kızdım ben de yaz gelsin cam açık uyuruz madem dedim ne dese beğenirsin, ay yok aşkım ankara ya bunu yapamam :sinifsinif: tatlım kuzunun başına şapkasını giydir hep başı üşüyünce gözünde çapak olyo burnu tıkanıyo bence 2-3 gün bekle bu arada günaşırıyıka kızını çünkü onların burnu ancak yıkanırken temizlenio su kaçıyo ya o bakımdann endişelebnme bişi olmazz yerim ben onun burnunu zilli maşa sümükleri bile pek bi kıymetli sıpalarınnkociş diy zaten bu huyu sana çekmiş diye
bide melodi eşliğinde yapıyo ki sorma
bende hamiişlikte hiç tutmadıydım saldım gittiydim ordan kaptı kızım herhaldekaydirigubbakcemile3
bu arada dediğin doğru dün ilk kez ben yıkadım kızımı bir rahatladı sorma ama şimdi yine tıkalı sanırım uykuya zor dalıyo
ben bir hatamı yaptım acaba diyom yada üşütmeden mi olmuştur gız burnu böle
eim bugün doktora götürem dediydi de sabah uyunca kıyamamış bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?