cancan ben 3 gündür dötümü yırttım nan burdaa ayva çekirdeğinden yaptığım kremm göğüs uçlarımı 2 günde iyileştirdi 3-4 adet ayvanın çekirdeğini bi kase ye koy üstüne yarım çay bardağı su koy 1-2 saat beklediktgen sonra göğsüne sür ayrıca bebiş uyuyorsa 2 satti gbeçirme o emmiyosa uyanıp, sen göğsünü sağ boşalt bi de göğüs kalkanını muhakkak gece gündüz tak derim ben hep takıomayy sorma hiçç benm 4 kasımda olduydu bugün ayın kaçı haberim yok
ben doğumdan öncede pek uyuyamadıydım doğumdan sonra da emzirme telaşına uyuyamadım
sonra sarılık olduk sabaha kadar gözümü kırpmadım
sonra eve geldik emzirmekle gene uyku yok
ben nası yaşıyorum hayrettt
ay ne bilem kız ben gelmesin diyodum geldi erkenden paşam,
ya benm sorunum da emzirmek kızlar yaaa
göğüslerim yumoş yumoş sert deil milupanın still teasini içiyorum günde bi tane bolca su içiyorum
bebek çok sık emmiyor 2 saatte bir emzirin diyolar ya benm oğlan bir emiyor uyuyor sonra canı ne zaman isterse uyanıp emiyor
hele banyo yapmışsa uyanmıyo bile fosur fosur uyuyor
göğüslerim felaket durumda, doğumdan bi hafta sonra sağlık ocağına gittik hemşire ne çabuk bu hale gelmiş göğüslerin dedi çatladı kanadı çok
dr garmastan pomad verdi emzirme pedlerini de sık sık değiştiriyorum açık tut dedi ama göğüslerim ağrıyor karbonatlı suyla sil dedi ama bi yerde okudum çok sık karbonatlı suyla silmeyin diyor
krem iyi gelmedi pureline die bi krem kullandım o da ii gelmedi
zeytinyağ sürdüm banamısın demiyor ama ç.ok az fayda etti
şimdi de emzirmedne önce ılık suyla yıkıyorum sonra kurulyıp emziriyorum emzirdikten sonra fito sürüyorum oğlanın pişiğine verdiydi dr bakalım dünden beri başladım allahım geçse şu göğüslerim göğüs kalkanıyla emziriyorum
oğlumu doyuramıyorum gece sürekli emmek istiyor emziriyorum yatırıyorum krem sür pedi koy el yıka gel yat tam aytıyorum oğlan gene ağlıyor haydaaa tekrar git göğsünü yıka kurut gel emzir kısır döngü gibi yaaa kafayı yicem bi damla uyku yok ben de artık gece mama veriyorum sabah sütüm bol oluyor siz napıyonuz kızlar ay emzirmk işkence gibi
ilk günler akşama kaa ağlıyodum oğlumla beraber benm göğsüm acıyooo oğlum ememiyoo die artık ağlamıyorum en azından ama göğüsm sızlıyo hala uçları düzelmedi
cnm ben 2 günde bi yıkıyom yıkadıkça büyüyo kocaman oldu sıpam ayrıca her gün muhakkak kıyafetlerini komple değiştiriyom büyümeleri için iyimişş boşver dr.ları onnara kalsa göbeği düşene kadar yıkamıcaktık e bi de burnu falan tıkanıyo cnm yıkadıkça açılıyo burnu çocuğun 2.gün yıkamayım nefes alışı zor oluyo kuzumunkız ebis drlar üç günde bir yıkayın diylerr
benm oğlanda da çapak var ama doğduğundan beri öyle doğarken açmış gözünü sıpa, meraklı ilte doğarken daha gözleri fıldır fıldır bakıyodu direk bana baktıydı doğunca. dr bi damla vrdi ondan sürüyoz ama paso uyuduğundan sürmek kolay olmuyo
cancan ben 3 gündür dötümü yırttım nan burdaa ayva çekirdeğinden yaptığım kremm göğüs uçlarımı 2 günde iyileştirdi 3-4 adet ayvanın çekirdeğini bi kase ye koy üstüne yarım çay bardağı su koy 1-2 saat beklediktgen sonra göğsüne sür ayrıca bebiş uyuyorsa 2 satti gbeçirme o emmiyosa uyanıp, sen göğsünü sağ boşalt bi de göğüs kalkanını muhakkak gece gündüz tak derim ben hep takıom
kır kıçını otur nan ocakta bile doorsan kasım anasısın sen taammı bırakmazuk senii heçbiyere sen bizim seksi pandamızsın duubaamız sın nan delüülohusa muhabbeti sarmış yine buraları :sinifsinif:
ahanda ben aralık analarının topiğine gidiyombeni artık anca oraları paklar lülülülülülü
şekerciimm senin kullandığın silikon göğüs ucu benim dediğim başka tatlım google a göğüs kalkanı yaz göürsün nasıl bişi hem emzirmediğin zamanlarda göğsünden akan süt de birikiyo içinde muhteşem bişi göğüs ucun açıkta kalıyo çamaşıra vs. değmiyo çabucak iyileşirsin bitanem hnemen bi eczaneden aldır linkini de veriimm bak PAvent Göğüs Kalkanı 2'li - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!kız giremiyorum ki nete artıkkk ağlamaktan psikolojim de iice bozuldu oturup akşama kadar ağlıyorum ben ne fena anneyim bebeğimi bile emziremiyorum diye
ayva var evde hemen yapayım bari
kız göğüs kalkanı silikon deil mi ben onu bi tek emzirirken takıyorum?
emzirip krem sürüp göğüs pedi yerleştiriyorum ben kuru tutsun die silikon göğüs kalkanı daha nemli tutmaz mı?
kır kıçını otur nan ocakta bile doorsan kasım anasısın sen taammı bırakmazuk senii heçbiyere sen bizim seksi pandamızsın duubaamız sın nan delüü
kızlarr son kez sölüyomm sunwsays ii dinnee göğüs kalkanı muhakak alınn bana dua edeceksinizz kullanmanıza gerek kalmasa bile bi zararınız olmaz 27 tl bişi ama emin olun hayatınızı kurtaracakk bi de ayva çekirdeğinden kremm bunları yazınn çok lazım olcakkk öptm hepinizi bye
kız tuba kasıma daha 10 gün var ozamana kadar öle yada böle gelicek bebeler ya normal ya sezercik aağrıların nasıl senin nişanında gelmiş bahsetsene banada biraz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?