2009 Kasm Anneleri

cancan ben 3 gündür dötümü yırttım nan burdaa ayva çekirdeğinden yaptığım kremm göğüs uçlarımı 2 günde iyileştirdi 3-4 adet ayvanın çekirdeğini bi kase ye koy üstüne yarım çay bardağı su koy 1-2 saat beklediktgen sonra göğsüne sür ayrıca bebiş uyuyorsa 2 satti gbeçirme o emmiyosa uyanıp, sen göğsünü sağ boşalt bi de göğüs kalkanını muhakkak gece gündüz tak derim ben hep takıom

cnm ben 2 günde bi yıkıyom yıkadıkça büyüyo kocaman oldu sıpam ayrıca her gün muhakkak kıyafetlerini komple değiştiriyom büyümeleri için iyimişş boşver dr.ları onnara kalsa göbeği düşene kadar yıkamıcaktık e bi de burnu falan tıkanıyo cnm yıkadıkça açılıyo burnu çocuğun 2.gün yıkamayım nefes alışı zor oluyo kuzumun

nann duubaa bak bu annatıklarımızı yaz bi kenara soona bize deme ki ayy naapsam göğsüm yara yok sütüm az bilmem nee kaydirigubbakcemile2

lohusa muhabbeti sarmış yine buraları :sinifsinif:
ahanda ben aralık analarının topiğine gidiyom beni artık anca oraları paklar lülülülülülü

kız giremiyorum ki nete artıkkk ağlamaktan psikolojim de iice bozuldu oturup akşama kadar ağlıyorum ben ne fena anneyim bebeğimi bile emziremiyorum diye
ayva var evde hemen yapayım bari
kız göğüs kalkanı silikon deil mi ben onu bi tek emzirirken takıyorum?
emzirip krem sürüp göğüs pedi yerleştiriyorum ben kuru tutsun die silikon göğüs kalkanı daha nemli tutmaz mı?

slm kızlar bende geldim hayırlı cumalar diliyorum bendede bişiy yok daha akannehirrüyamda sezeryan olmuşum bebişimi gördüm inş tersi çıkar gerçi hayırlısıda dün akşam bi bel ağrısı yedim ilk defa başladı bel ağrılarımda 39+1 olduk sizlerde ne var ne yok allah herşeyin hayırlısını versin

lohusa muhabbeti sarmış yine buraları :sinifsinif:
ahanda ben aralık analarının topiğine gidiyom beni artık anca oraları paklar lülülülülülü
kır kıçını otur nan ocakta bile doorsan kasım anasısın sen taammı bırakmazuk senii heçbiyere sen bizim seksi pandamızsın duubaamız sın nan delüü
şekerciimm senin kullandığın silikon göğüs ucu benim dediğim başka tatlım google a göğüs kalkanı yaz göürsün nasıl bişi hem emzirmediğin zamanlarda göğsünden akan süt de birikiyo içinde muhteşem bişi göğüs ucun açıkta kalıyo çamaşıra vs. değmiyo çabucak iyileşirsin bitanem hnemen bi eczaneden aldır linkini de veriimm bak PAvent Göğüs Kalkanı 2'li - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

annaaa kokulu ruyam emzırmek bende gogus kalkanı alam barı
ben plastık gogus ucu aldıydım bundan almadım yaw

kızlarr son kez sölüyomm sunwsays ii dinnee göğüs kalkanı muhakak alınn bana dua edeceksinizz kullanmanıza gerek kalmasa bile bi zararınız olmaz 27 tl bişi ama emin olun hayatınızı kurtaracakk bi de ayva çekirdeğinden kremm bunları yazınn çok lazım olcakkk öptm hepinizi bye

selam kızlar.
sanırım emzirmek herkes için sorun. benimde memenin biri parçalandı. diğeride parçalanmak üzere.
şekercik şu göğüs ucunu nasıl kullanıyon ben beceremedim bi ya tutamıyo bebiş. birde benim uçlar küçük ondan mı acaba.

kız tuba kasıma daha 10 gün var ozamana kadar öle yada böle gelicek bebeler ya normal ya sezercik aağrıların nasıl senin nişanında gelmiş bahsetsene banada biraz:kedi:

he bacım dınnedım kızma
ılk ısım onu almak olucak pazartesı gunu
aywa cekırdegınıde sımıdden yapmım bebıs dogunca hazır eder anneme solerım
ama ıkı cekırdege yarım bardak su cok gıbı geldı emme
sen tecrubesın ben kesın dınlerım senı
daha emzırmeden yaparım
kurumasını da beklıyımmı anam

benim kiziminda tam gazi geldigi zaman huysuzlaniyo hafif aglamaya basliyo sonra büyük bir gürültüyle gazini cikariyo:lepi:
bende günde enaz 5 bardak stilltee iciyorum fazla gaz problemimiz yok rezenede iciyorum kesinlikle kizlar sizde icin yerimseniben...gazini kendisi cikariyo benim kizim cogunlukta cay yardim ediyo

bide ebe teyzemizden bir öneriyi daha dogum yapmayanlara ve meme uclari yara olanlara tavsiye edeyim ben yaptim cok ise yaradi gercekten...
eger meme uclariniz yara olursa sallama siyah cay posetini azcik bir suda demleyin (((posetler islananakadar))) sogutun meme uclariniza koyunzemuszemus bana hastanede bile bunu yaptilar acayip iyi geldi hemen gecti yaralar..bende ilk günde yara oldu yaralar gecene kadar bunu yaptim bide kremledim meme uclarini nemli tuttum kalkanda kullandim tabiki...kalkani simdi biraktik...kalkani ilk baslarda tavsiye ederim meme basi kücük olan annelerde büyütmesine yardimci oluyo:teytey:
bide yeni dogum yapacaklar icin 3 günden sonra sütünüz articak ve tas gibi memeleriniz olcak agri yapicak onun icinde bolca süzme yogurtu emzirdikten sonra memenize koltuk alti tarafindan sürün üstüne peceteleri sarin bidahaki emzirmeye kadar bekletin..cok güzel kompress oluyo agriyi hafifletiyo aksi taktirde meme ates yapiyo ve süt iltahap tutuyomus...
kizlar hepsi evime gelen ebenin tavsiyesidir ben yaptim simdi kizimda bende cok rahatiz...tavsiye ederimm sizde kesinlikle yapin

kız tuba kasıma daha 10 gün var ozamana kadar öle yada böle gelicek bebeler ya normal ya sezercik aağrıların nasıl senin nişanında gelmiş bahsetsene banada biraz:kedi:

anacım pazar akşamı wcden sonra benden pembe bi leke geldii ahanda dedim bu gece doğururum artık kafamçokkarıştı ertesi gün doktora gittim 1cm açılma var dedi eve gönderdi kaydirigubbakcemile 1-2 gün daha ara ara geldi ölee ama bı aksiyon yok yanii :sinifsinif: güya nişan geldikten sonra 1-2 gün içinde doğum başlarmış ama ahanda bi hafta oldu nerdeyse ama gelen giden yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…